Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #619 üzenetére
Annyit tudok erre mondani,hogy az android játékok topikjában már sokan panaszkodtak az MC5 optimalizálatlanságára,bármely telefonról is legyen szó,ettől még komolyabb telefonokon is szaggat sajnos.
A másik játékról nem tudok nyilatkozni...
Ergo nem biztos hogy a telefon,és/vagy a KitKat a ludas![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #616 üzenetére
Mik azok a 3D-s játékok amik nem mennek KitKat alatt?
-
tihibaby
senior tag
válasz
FreedomHUN #614 üzenetére
Én az utolsó gyári OTA JB frissítéssel adtam át fiamnak a telefont,az nagyon stabil,és jól működő,persze ha kell az air gesture akkor abban nincs benne.
-
tihibaby
senior tag
Valaki aki felrakta az új gyári KitKat-et,tegyen már meg legyen szíves annyit,hogy beszámol róla milyen az új ROM.
Root benne maradt,megvan a KitKat SD korlátozása,vagy lehet símán pakolászni az appokat?
Jobb,gyorsabb lett tőle a telefon,avagy sem stb?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Ezt a mondatodat,már megbocsáss értelmezni sem tudom...
Most mit is akartál írni?
A ROM eredetiségét,nem vonom kétségbe,de a flash-elés metódusát,ha te már megcsináltad,és tökéletesen sikerült,akkor igazán leírhatnád ékes magyar nyelven,hogy más is tudja pontosan a menetét.
Főleg úgy,hogy a régi flash-elős cuccok már nem alkalmasak a KitKat-ROM telefonra flash-eléséhez,erre sem árt figyelni,hiszen senki sem szeretne téglát csinálni a telefonjából.
Ami pedig a kétes végkimenetelű dolgot illeti,ezt írják pont a te által linkelt tutorial alján:
"For the Smart wake function
Roby.Bra Bring us the touch screen driver upgrade tutorial
Update touch screen driver is dangerous, if the operation failed, your phone may need to be returned to the factory to repair.
This driver fixes the Smart wake problems(can not use double click to wake screen)
If you feel it is not nessessary, please don't upgrade."
Ez az én rossz angol tudásommal is lefordítva annyit tesz hogy:
Ha nem működik a Gyors Ébresztés funkció meg lehet próbálni a touch screen calibrálását Roby.Bra leírása alapján (amit te is linkeltél),de fokozottan veszélyes,és felhívják a figyelmet,hogyha félresikerül,akkor mehet vissza a gyártóhoz javítani.Ha nem tudod pontosan mit és hogyan inkább ne kezdj hozzá!
Hát ez azért nem túl bíztató...
Amúgy nekem ez a KitKat elég félresikerült ROM-nak tűnik.Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Nézd ebben a fórumban eddig is vettük a fáradságot,és ha valaki megcsinálta egy angol nyelvű leírás alapján az adott dolgot,összefoglalta magyarul hogy mindenki,a kezdők is értsék.
Ha neked ez fáradságot jelent,hogy összedobj egy normális leírást,akkor szerintem inkább ne linkelgess ilyen kétséges végkimenetű dolgokat,mint pl.az érintő képernyő kalibrálása,vagy legalább annyit biggyessz oda,hogy csak saját felelősségre.
Nem mindenki olyan nagy android guru,és pl. én sem vagyok perfekt angol.....sajnos. -
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #536 üzenetére
Neked kék akksi van benne,vagy fekete?
-
tihibaby
senior tag
válasz
mrgymisi #535 üzenetére
A népszerűség általában olyan telefonoknak szól,amik olcsók,és az árukhoz képest jók,vagy olyan topiklakók veszik meg akik aztán szénné írogatják a fórumot a tapasztalataikkal,ami persze nem baj,de ez azért nem feltétlenül egyenlő a "best buy" cimkével.
Itt ha megnézed,szinte egyedül a GPS-re ment/megy a panasz,azon kívül olyan nagy gondja szerintem senkinek nem volt a készülékkel.
A Zopo kategóriájában kicsit drágább telefon,de nekem megérte a felárat (lehet én is kicsit részrehajló vagyok).
Nekem legalábbis nem volt eddig vele problémám,még GPS sem,igaz én nem is használom Pesten navigálásra. -
tihibaby
senior tag
válasz
mrgymisi #533 üzenetére
Nézd,ez a 998-as fóruma,így nem igazán tudunk neked tanácsot adni.
Én is a 980-as 8 magos verzióját vártam anno,de aztán bevállaltam a plusz 0,5 collt,és nem bántam meg.
Úgy általában nem gagyik a Zopo-k,a 998 2400 mAh-s akksija nálam,erősebb használat mellett is simán kihúz egy napot,ha kevésbé birizgálom kettőt is.
A gyári ROM nálam atomstabil,ha a GPS,akarom mondani a navigáció fontos,akkor ne ilyen telefont vegyél,mert bár nálam jól működik (európai beszerzésű a telefon,nem kínai),mások(ha jó a megfigyelésem,mind kínai vétel)sokan, és sokat panaszkodtak.
Sógoromnak van egy Zopo ZP700-asa,ő is meg van vele elégedve,tehát úgy általában ajánlott "márka" a Zopo. -
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #528 üzenetére
Ja,egy pótakksi nem rossz dolog,de....
Mivel igen hasonlóan használjuk,a telefonunkat,és én most is a 18. órában járok,több mint 3 óra kijelzőhasználattal,és 42%-nál tartok,hagy kérdezzem meg a Facebook-ot appal használod,vagy böngészőből?
Mert az app szereti szívni az akksit,azáltal,hogy ébren tartja a telót.
A másik pedig,használod-e a Greenify-t?
Hasznos kis app,le lehet hibernálni vele a nem használt alkalmazásokat,root kell hozzá,de az gondolom már nem akadály. -
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #523 üzenetére
A tesztek az első kiadással,az első ROM-al készültek,azóta azért sokat javítottak az energia gazdálkodáson.
Ezt anno az 59-es hsz.-ben az első ROM frissítés után írtam:
" Srácok,ezek a ZOPO-s arcok szerintem rendesen belenyúltak az
energiagarázdálkodás részébe az új ROM-nak,fél fényerőn,folyamatos wifi,vagy 3g
mellett böngészés,filmnézés,kicsi játék(Temple Run 2)18:45 perc használat mellett
vagyok 35%-on,és ebből csak maga a képernyő használat 3:22 perc.
Ha ez így marad,akkor 24 óra használat,és 4 óra kijelző idő sacc/kb. ajánlható az
új ROM mellett,átlagos használattal (direkt nem nyomtam rajta durva game-
ket),és ez szerintem abszolúte nem rossz teljesítmény,ilyen vas mellett."
Mindez ugyancsak 2 simkártyával,és nálam azóta is ennyiket bír.Nagyon meg kell hajtanom ahhoz,hogy reggeltől estig lemerítsem,persze nem lehetetlen,hisz ha valami durvább játékkal inzultálom a telefont,akkor lemerülhet fél nap alatt is,de ugye az már nem normál használat.
BatteryCalibration nevű appot ajánlanám,főleg ROM-olgatás után.
Rosszabb esetben,tényleg az akksival van valami.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #520 üzenetére
Miért,mi a problémád az akksi idővel?
-
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #517 üzenetére
SD kártyát engedi használni normálisan?
Hallottam hogy az eredeti KitKat nem engedi használni telepítésre az SD kártyát,csak a belső memóriát,de állítólag a root megoldja.
Tapasztaltál valami anomáliát? -
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald #515 üzenetére
Voltaképpen egy 4.4-es Miui már fenn van egy ideje....
Mindenesetre kíváncsi leszek,hogy sikerül a gyári ROM. -
tihibaby
senior tag
válasz
tihibaby #505 üzenetére
Na én Flashtools-al visszaraktam egy régebbi gyári ROM-ot aztán onnan felfrissítgettem a legújabbra,ami egyenlőre jónak tűnik,a Google drive-omba feltöltött gps.conf file-al ami ide Magyarországra érvényes,fél perc után hideg indítva 11db holdat talált.
Amúgy is jónak stabilnak tűnik a ROM,majd idővel kiderül,van-e valami gyíkja. -
tihibaby
senior tag
Van valakinek valami letöltési linkje?
-
tihibaby
senior tag
Azért szerintem az,hogy az XDA-s topikban 68 oldalon keresztül szinte csak arról folyik a szó,hogy milyen x@r a telefonban a GPS, na az azért elég vicces.
Arra gondolok,hogy vice-versa,oké,egyeseknél bajok vannak a GPS-el,de más aspektusában ezek szerint igen jól teljesít a telefon,hiszen másra szinte nincs is panasz.
Nekem mindenesetre továbbra is tökéletes az előző verziós stock rommal,a múltkor Kiskunfélegyházán(oké nem sűrűn beépített nagyváros)még naviztam is,szépen tartotta a jelet,és pontosan mutatta az utat.
Nekem az biztos,hogy az eddigi androidos telefonjaim közül ez eddig a "tökéletes telefon",pedig nem szokásom tárgyakat,eszközöket fetisizálni.
De ami jó az jó... -
tihibaby
senior tag
válasz
luckyhuszar #392 üzenetére
Én a helyedben fel sem tenném,nekem az elmúlt héten annyi furcsaságot csinált a telefon az új ROM-mal,mint amennyit összesen az elmúlt két hónapban nem tapasztaltam.
App fagyások,softreset,stb.
Előtte ilyen egyszerűen nem volt,szerintem holnap vissza is teszem az előző ROM-ot. -
tihibaby
senior tag
válasz
wyattthoearp #389 üzenetére
Természetesen mindenki maga dönti el,fontos e a garancia,és a gyorsaság avagy sem.
Kínai shopokból is megjönnek mostanság megint egész gyorsan a telefonok,még néha a sarc is elmarad valami csoda folytán,de inkább érdemes rászámolni az árra a tréfát.
Mivel ezzel a telefonnal kicsit hosszabb távra tervezek-aztán majd meglátom-nekem megért még plusz 10K-t a gari,és az hogy pár napon belöl kézhez kaptam. -
tihibaby
senior tag
válasz
wyattthoearp #387 üzenetére
Free shipping.
Mobilamb se rossz,de ott egy év a gari,és ha jól tudom a szervízelés sem alakult még ki igazán.
De az sem rossz alternatíva,mint ahogy Hungobongo fórumtársnál is érdemes érdeklődni,ő aránylag olcsón Angliából áfa mentesen tud küldeni telefont,a garancia ott is kérdéses.
Van a hivatalos Zopomobileshop,ott is lehet az EU warehouse-ból rendelni,az is aránylag gyors és áfa mentes,asszem CSAVI38 onnan rendelte,ha jól tudom gariztatni kínába kell küldeni,de ha nem jól tudom majd kijavít.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
xperiasigi #383 üzenetére
http://www.zopomobilestore.lv/
Ez nem olcsó,viszont lettországi hivatalos shop,tehát EU-ból kapod áfa mentesen,2 év garival,ide is kell visszaküldeni,és 3-4 nap alatt kézhez kapod. -
tihibaby
senior tag
válasz
dobostorta #371 üzenetére
Nyugi,nem a Kamututu pontszám alapján fog jobban futni a játék.
Főleg nem úgy hogy az a ratyi benchmark program kétszer egymás után nem képes,közel hasonló pontszámot sem dobni.
Nekem dobott 27K felett,de 24K alatt is már... -
tihibaby
senior tag
Nem tudom,lehet én spilázom túl,de néztem a bettery calibration progival és folyamatosan ingadozik a töltöttség asszem olyan 4315 mV körül,nem vagy nagyon nehezen fejezi be a töltést,majd újra visszaesik 99%-ra.
Szerintem ha felteszem éjszakára tölteni,nem biztos hogy túl jó ha egyfolytában tölti,és nem fejezi be 3 óra alatt a töltést,az éjszaka maradékában mondjuk további 5 óra hossza meg csak töltögeti feleslegesen. -
tihibaby
senior tag
-
tihibaby
senior tag
válasz
wyattthoearp #316 üzenetére
8. hsz.-ben részletes leírás,az alapján próbáltad?
-
tihibaby
senior tag
Elég jókat írt róla az egyik hozzászóló ki kellene próbálni!
"Installed. If you use superuser, in settings, programmer advanced options, you have a rooted rom. We don't need to root with framaroot and install SuperSu. As the HkPhone Revo max 8 Rom, this Zopo rom is rooted, from factory.
Very nice rom, good antutu benchmarh score: 27819. Runs smooth, without any lag. Bluethoot works fine and GPS, after fix, with GPStest, in engeneer Mode, it is very fast to achive the sats. Video Sound bug fixed and photo quality has an improovment. This Rom is very close to HKPhone Revo Max 8 rom, because the gallery is the same, Rom is rooted, however antutu benchmark is mutch better than the HKphone.
I think, now, zopo is in the right way. The best Zopo Zp998 stock rom ever." -
tihibaby
senior tag
Védi a rák ezt a telefont,ez csak egy eszköz...
Azt nem értem,hogy ha NEKEM(hangsúlyozom:a saját szempontomból megközelítve)fontos lenne a GPS,akkor bizony messze kerülném az MTK soc-kal szerelt telefonokat,hiszen a GPS általános gyengesége ugyanolyan közismert ezeknél a készülékeknél,mint a fényképező részé(amivel mondjuk nekem semmi gondom,úgy ahogy a GPS-el sem,már amennyire sűrűn ezen funkciókat használom).
Nincs hibátlan telefon,de azért nem árt úgy venni valamit(pláne ekkora értékben),hogy az ember elvárásait teljesítse az adott termék,és mivel van választék bőséggel,a kiválasztást magát kell úgy intézni,hogy később ne bánja meg az ember a választását....szerintem.
NEKEM tudtam mire kell ez a telefon: netezni,filmet nézni,és főleg hogy a komolyabb játékokat is vigye,legyen gyors,szép nagy kijelzővel,minőségi tálalásban.
Akksi időtől paráztam egyedül,de azt az új ROM orvosolta.
NEKEM ezen szempontok alapján,bevált a cucc,tényleg stabil,számomra problémamentes.
Hogy titeket mi motivált,na azt én nem tudhatom,valamilyen szinten értem a problémátokat,csak mégsem...
Értem én hogy gőzmozdony,de mi hajtja?Szerintem a moduláris telefonok korszaka ha el is jön,csak még több bosszúságot fog okozni.
Majd amikor az egyik cucc nem lesz kompatibilis a másikkal,meg nem lesz jó a driver,meg amit ráraksz alap oprendszert -nem tudom mi lesz az-AndroIOS-t,na az lesz a fincsi....
-
tihibaby
senior tag
"GPS probléma szerintem elfogadhatatlan.Fizetek valamiért 80-90 ezer forintot és kapok egy rendkívül szép kijelzővel szerelt telefont, akadásmentes menüt, működést, gagyi kamera minőséget (persze ezt tudtam előzetesen is)"
Ezek szerint ezt tudtad,a GPS-t nem.
Nem akarok szívózni,de ha egy ilyen,relatíve friss telót veszel,abban bizony benne van a rizikó faktor...
Engem sem a fotó,sem a GPS nem érdekelt,ergo nekem ez a telefon hozza az elvárt szintet,az árához képest is,ahogy írtad fentebb,elég probléma mentes,nekem a fotóval sincs gondom,mert arra használom amire kitalálták...pillanatfelvételeket csinálok vele:cica,kutya,asszony,gyerek,(sorrend ízlés szerint változtatható)like!
GPS-re:én őszintén,fel se tolnám szélvédőbe élesen a telefont kb. 50 Celsiusba,inkább vennék egy kékfog vevőt mellé,amivel állítólag nő a stabilitás(passz,nem autózok)vagy elfelezném a költséget.
40K egy aránylag jó navira,és 40K egy átlagos 4 magos telefonért,ha már annyira fontos a GPS.
És még mielőtt bárki elkezdene savazni,nézzen szét a "nagy" márkák háza táján milyen problémákkal küszködnek,tanulságos!
Van olyan ehhez képest akár 2X ennyibe kerülő telefon (márkanév nélkül),ahol nem ilyen problémákkal,hanem az alapvető működéssel kapcsolatos nehézségekbe ütköznek.
A többi kérdésedre pedig itt leled a választ! -
tihibaby
senior tag
Jöjjön csak,aztán ha rosszabb lesz mint amit használok,visszamegy a jelenlegi gyári ROM.
Amivel egyébként nekem speciel semmi bajom nincs,jól működik,nem fagy,szinte unalmasan stabil.
De ahogy elnézem a fórum "pörgését",nagyon másnak sem lehet olyan orbitális problémája vele,vagy a telefonnal.
Ugye akkor szokott pörögni a topik,ha sok a gond,a baj,dicséret miatt általában nem ír senki be ide.
De ez nem baj,sőt![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Srácok véletlenül sikerült valahogy kitörölni a fiókkezelőt,vagyis a GoogleLoginService.apk-t,ami olyan nagy gondot nem okoz /pill,de a Play áruházba néha nem akar feljelentkezni.
Persze tudom,ez az .apk pont erre szolgál,ergo nem meglepő.
Hogyan tudnám újra feltelepíteni,a komplett rendszer újrarakása nélkül? -
tihibaby
senior tag
A legegyszerűbb az szerintem,ha a belső sd megfelelő alarm,notification,vagy ringtone mappájába beteszed az adott zenét,attól függően,hogy ébresztő,figyelmeztető,vagy csengőhangnak szeretnéd a bemásolt hangot.
Ezekután megtalálod beállításoknál a hangok felsorolása közt a betett zenét is.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
lnagypet #202 üzenetére
Neked is jóestét!
Na most egy ilyen hsz.-re mit reagáljon az ember?
Ha eleve hibának véled,akkor miért rendeltél ilyen típust?
Én vagy egy hónapig szemezgettem vele,mire rászántam magam a vásárlásra,és jól átgondolva hoztam meg a döntésemet,ha te nem így tettél,hááát.....
De nyugi,mikor a kezed közt lesz,szerintem eloszlik minden kételyed....vagy nem.
Szerk.: Na nehogy úgy vedd hogy leoltottunk,csak jó a felütés,magas labda ahogy szoktuk mondani![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Hang problémára gyógyír a Poweramp,nálam azzal már szól úgy ahogy én elvárom,és szeretem.
Akku kijelzésre ugyancsak gyógyír a Battery Calibration,igaz ahhoz már root jog kell,de nekem olyat nem csinál mint Cifu-nál,nézd meg a fentebbi képernyőmentéseimet,nekem egyenletesen jelzi ki,és az új ROM óta jól is bánik az akksival a telefon,én legalábbis ezzel már elégedett vagyok.
KitKat még sajnos nincs MTK procis telefonra,egyre sem,úgyhogy ez most nem a ZOPO-n múlik,hanem a MediaTek-en,de állítólag már készülnek vele,más custom ROM-okat pedig itt találsz.
Az meg már csak az én személyes véleményem:inkább egy jól működő stabil Jelly,mint egy optimalizálatlan,alkalmazás kompatibilitási problémákkal küszködő KitKat. -
tihibaby
senior tag
Hogy mire elég az akksi kapacitása az új ROM-mal,pár screenshot a tegnapi napomról,két SIM,folyamatos wifi vagy 3G,fél fényerő(ennél a kijelzőnél tessék elhinni bőven elég)kettő e-mail fiók (Freemail,Gmail) és egy Időkép app folyamatos szinkronizációja mellett,asszem ez pont egy átlagos használat,játék csak egy kevés Temple Run 2.
Természetesen mindenkinek más egy"átlagos"nap,ezért csak"reprezentatív"az eredmény![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Nos akkor először is,a magam által ajánlott google drive linkről is lejön az update.zip,csak rákattintasz,és a jobb alsó sarokban a nyílra ráböksz,és voilá!
De ha a Cifu által linkelt oldalról a cuccot letöltötted,az is ugyanez lesz,csak CSOMAGOLD KI,(érdekes az előző CSAVI38 által linkelt update.zip is duplán volt csomagolva),ennyi a lényeg,és a letöltött .zip-ben lévő kicsomagolás UTÁNI .zip-et rakd fel a telefon memóriájának a gyökerébe,vagy a külső memóriakártya gyökerébe,tehát nem kell mappába,csak a külső SD-re,vagy a belső SD-re felteszed,és kész.
Ha ez megvan,akkor kapcsold ki a telefont,majd kapcsod be a bekapcsológomb és a volume+ gomb együttes lenyomásával az első rezgésig,ekkor elengedheted,és ha minden igaz akkor a gyári recovery jön be.
Kivéve ha már buzeráltad,és raktál rá CWM,vagy TWRP recovery-t mert akkor már más a leányzó fekvése!
De itt egy Youtube videó,ami megmutatja a lényeget,gyári recovery esetén.
Én is a videót nézem,és ha jól látom,akkor felülről a 3."apply update from sd card" menüpont az ami kell neked,itt keresd meg az adott update.zip-et,és okézd le a volume+ gombbal,és miután végzett-ez beletelik kis időbe nyugalom-válaszd a reboot menüpontot,és ezek után elvileg az új ROM fogad majd.
Ha már belaktad a telefont.és olyan adatok,appok stb. vannak amit szeretnél lementeni,akkor olvasd végig a topikot,volt már róla szó.
Gondolom elég szájbarágósra sikerült,és ez most remélem nem baj,ha bármi gond adódik,jelezd nyugodtan![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Gino20/Hopsza: Az aláírásomban levő google drive fiókomból ltölthető az update.zip,ami a legfrissebb ROM,ezt felmásoljátok az sd kártyátok gyökerébe és a gyári recovery-vel felteszitek,ez semmi extrával nem jár,nem hogy garancia vesztéssel.
Egyébként az első 50 hozzászólásban kibeszéltük,nincs még olyan sok hsz. a topikban hogy ne lehetne utána olvasni. -
tihibaby
senior tag
válasz
Kristof9094 #142 üzenetére
Nem rossz ez,szilikon védőtok,aki sokat használja másfajta tok nélkül,annak jó választás lehet,én inkább az árát savallom.
-
tihibaby
senior tag
válasz
Kristof9094 #139 üzenetére
Én egy maszek mobilshopban találtam hozzá beledugós fekete tokot,olyat amiből egy kis fül segítségével ki is tudod húzni,pont passzent nagyon jó minőségű műbőr,2500 Ft volt,szerintem valami Samsung-hoz való tok lehet egyébként.
-
tihibaby
senior tag
A magam nevében annyit mondhatok,nem bántam meg hogy megvettem.
Jó minőség,kitűnő kijelző,és engem a tudása/gyorsasága is meggyőzött.
Nem fagy,nem gondolkozik,teszi a dolgát,nem lehet zavarba hozni.
Játékok terén jól teljesít,néhány játékkal nem akar együttműködni,de szerintem egy olyan telefon sincs amin minden játék tökéletesen menne.
Üzemidőn az utolsó ROM frissítés sokat javított,szerintem átlag használat mellett ki lehet hozni belőle 48 óra használatot is töltés nélkül(nekem legalábbis sikerült,folyamatos 3G,vagy wifi,2 email fiók és időkép,kevés játék,böngészés mellett,3,5 - 4 óra kijelző idővel).
Hangminőségére volt külföldi fórumokon panasz,részemről rendben van,semmi extra,de volt már ettől jobb/rosszabb hangzású telefonom is.
Mivel ez az új ROM a telefon megjelenésétől számítva ha jól számolom már a 2. javítás,várható még több is,van supportja hál'Istennek,és még ezután várhatóak a custom ROM-ok.
Root,CWM feljebb,nem egy ördöngösség.
Szóval szerintem szerethető,és ami fontosabb használható cucc![ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
wyattthoearp #118 üzenetére
Tuti IPS,ebben boztos lehetsz,mintahogy abban is hogy a betekintési szöge is kiváló,a fényereje nemkülönben,én fél fényerőn használom,bőven elég.
Na,páran már megelőztetek...
[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Hát akkor csak amit először írtam az lesz a jó,PlayerPro-val használható,de nem a legjobb ez tény,de volt ettől rosszabb hangzású telefon is a kezem közt,szóval biztos hogy vannak kimagaslóan jobb telefonok is a mezőnyben ilyen téren,de jóval rosszabbak is.PowerAmp-ot asszem előbb-utóbb megveszem.
Amire nekem kell,arra biztos elég,pedig én egy kicsit háklis vagyok az ilyesmire,ha annyira x@rul szólna,akkor lehet én is egyből vágtam volna miről van szó,de ez a 4.androidos telefonom,és bőven elmegy a használható kategóriában az előzőek között is,úgy hogy én túlnyomórészt rockzenét hallgatok,és ugye annál sem mindegy hogy szól.Más!
Van aki játszik,és esetleg felrakta a GTA San Andreast?
Nekem egy "virágbolti" verzió van fenn,ami a régi telómon ment,de ezen a menüből mikor indítanám a játékot,fél betöltés után kilép.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Na akkor szűkítsük a kört még egy kicsit!
A teló sját hangszóróján hogy szól,vagy a fülessel amit adtak hozzá,vagy mire vagy kíváncsi?
A telefon hangszórója szerintem átlagos,volt jobban és rosszabbul szóló cucc is a kezem közt.
A füles meg olyan igazi kici kínai óccó,de azért be lehet lőni hogy szóljon valahogy.
Személyszerint nem bánom hogy nem "agybadugós",mert attól nekem fáj a fülem,erre biztos venni fogok szivacsot viszont hogy ne essen ki a fülemből,és az a hangzásának sem fog ártani,ja meg emellett legalább hallani valamit a forgalomból az útcán,ami nem egy hátrány. -
tihibaby
senior tag
Hát én a gyári lejátszót abszolúte nem szoktam használni,mert egy beállíthatatlan katyvasz,kedvencem az mikor nem találja a zenéket,amit még előző nap igen.
De ez már az előző telefonjaimmal tapasztalt dolog,ezzel már nem is próbálkoztam,a PlayerPro-t használom DSPPack-kal,nekem bevált. -
tihibaby
senior tag
-
tihibaby
senior tag
válasz
Kristof9094 #100 üzenetére
Preloader miért pipa,ha nincs is file?
-
tihibaby
senior tag
Nálam némely olyan alkalmazásnál(Greenify),frissiteni akarta az SU binárist,csakhát...
Ha a frissítés nem jött össze,akkor meg nem kérte az engedélyeket,nem dolgozott.
Ennyiből vettem észre első sorban,aztán a MobileUncleTools is újraindítás után Root,aztán mihelyst valami akart volna engedélyt,nem adta meg mert frissítsem az SU binárist,utána már Unroot-ot jelzett,úgyhogy inkább megcsináltam a bonyolultabb módon,de az frissíti is az SU binárist,és azóta minden klappol. -
tihibaby
senior tag
válasz
Kristof9094 #78 üzenetére
Na pl. ezzel a root progival sem jött össze nekem,csakúgy mint a framaroott-al sem,ill. azzal csak félig meddig.
Mitől függhet vajon? -
tihibaby
senior tag
Az előbb kesztűben fogadtam hívást!
Aztán ugrott be,mondom mi van?
És műxik,kicsit érzéketlenebb igaz,de ezt a szöveget is (bár kicsit lassabban)de kesztyűben pötyögtem be. -
tihibaby
senior tag
válasz
kisdeme85 #70 üzenetére
Igen a gyári reco-n én is meglepődtem,hogy a hangerő fel gomb az okézás,a power meg a visszalépés.
Titaniummal nem tudom mi lehet a gond,nálam visszarakott mindent,kötegelt műveletek,hiányzó programok telepítése (vagy valami ilyesmi),és csak a telepít,kész gombot kell nyomkodni,mondjuk ha kilépsz a folyamatból,akkor abbahagyja.
Mindegy az a lényeg hogy sikerült.
Ja annak a cuccnak a linkjét dobd be,hátha kell másnak is,felrakom a drive fiókomba,ott legalább meglesz később is.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
Srácok,ezek a ZOPO-s arcok szerintem rendesen belenyúltak az energiagarázdálkodás részébe az új ROM-nak,fél fényerőn,folyamatos wifi,vagy 3g mellett böngészés,filmnézés,kicsi játék(Temple Run 2)18:45 perc használat mellett vagyok 35%-on,és ebből csak maga a képernyő használat 3:22 perc.
Ha ez így marad,akkor 24 óra használat,és 4 óra kijelző idő sacc/kb. ajánlható az új ROM mellett,átlagos használattal (direkt nem nyomtam rajta durva game-ket),és ez szerintem abszolúte nem rossz teljesítmény,ilyen vas mellett.
Samsung sárgulj! -
tihibaby
senior tag
-
tihibaby
senior tag
válasz
kisdeme85 #47 üzenetére
Titaniummal csinálsz egy full alkalmazás mentést,és még a beállításaid/játékmentéseid is megmaradnak az appokkal együtt,csak majd ugyanezzel kell majd vissza rakni.
A telefon biztonsági mentés appjával meg le tudod az sms-eket ,könyvjelzőket,képeket stb. menteni,ill. appokat is,csak ez nem menti el az appok beállításait.
Nem kell az SD-t formázni,viszont a gyári ROM visszatelepítése előtt én csináltam egy wipe-ot,biztos ami tuti. -
tihibaby
senior tag
Én a Zopo fórumon találtam,kipróbáltam működik így ez a pakk amit felraktam egy TWRP-vel,amit ugyancsak onnan szedtem.
A méretük nem egyforma az biztos,többet én sem sem nagyon tudok mondani,mondjuk a scatter-t is összehasonlítottam,és más a tartalma.
Gondolom összefüggő ez a három dolog a ROM,a CWM/TWRP és a hozzá tartozó boot.img.Szerk.:Itt a fórum.
[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz
kisdeme85 #44 üzenetére
Igen,és csak azért raktam fel egy új mappába cuccokat,mert a frissítés után elvileg azok passzolnak az új ROM-hoz,kipróbáltam,működnek az biztos.
CSAVI38 viszont írta,hogy neki a régi recovery,boot fájlokkal sincs gondja.
Ha a frissítés sikerül,a többit ugyanúgy mint először. -
tihibaby
senior tag
Feldobtam a root leírásomban lévő google drive fiókomba az update.zip-et (készre kicsomagolva),és az új ROM-hoz való scatter,boot.img,és recovery.img file-okat egy SPFTool mappába,már csak be kell tallózni.
-
tihibaby
senior tag
Annyit hozzá tennék a félreértések elkerülése végett,hogy a update.zip-et csomagoljuk,ki,abban van egy másik update.zip,és AZT tegyük fel az sd kártyára,és azt futtassuk meg a gyári recovery alól.
Merthogy én csak feldobtam először ahogy volt,és update aborted.
Más már ne lepődjön meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Max
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...