Hirdetés
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Galahed #6576 üzenetére
Hát a HT 2.0-ban úgy jelöli még a filmeknél is a csillag melletti ikonon. Az időkijelzést eddig észre sem vettem.
De a kérdés a ZDMC-re vonatkozott. Eddig én se nagyon szerettem a HT-t de most majd 3 év után kezdek megbarátkozni és a hibáit kiismerve korrigálni a videók megnevezését. Múltkor éjjel 2h-ig állítgattam mire minden sorozat és film megtalálta magát.
Most a Gyűrűk urával fogok megbirkózni mivel 6 lemezes és nem tudta helyesen sorba rakni. A mappa megnevezése is egy kész katasztrófa. Pl: TLOTR.2002.Extended.CUSTOM.D3. A hobbitot megcsinálta szépen.
A sorozatokat egy amlogic boxon nézem CE rendszeren és ott a 720p minőségű sorozatok a 4K TV csodásak de itt ahogyan most belenéztem legörbült a szám igaz csak 5600 Kbps. Írták is mások, hogy a HD felkonvertálása nem az igazi. FHD 1080p már ok-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest