Hirdetés
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Z9X miben különbözik a Z9S től? -
a347
aktív tag
Sziasztok!
A z9x-hez gyárilag adott hdmi kábel mennyire megbízható? Valóban tudja azokat a specifikációkat amit ráírnak? -
Beni2360
Topikgazda
válasz
npeter #11593 üzenetére
Ezt elolvastad az oldalon fent jobbra?
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
A továbbiakban őt keresd ilyen ügyekben. -
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Zidoo Z9X lejátszót.
Már jó pár HDR-es filmet meg néztem rajta, ezeket amik mkv formátumúak voltak mindet rendben le is játszotta.
Legutóbb Dolby Vision hdr-es filmeket akartam nézni, amik ts. fájlosak ezek viszont pár perc után elkezdtek akadni, és a hang is elcsúszik rajtuk.
Ezeket a filmeket próbáltam:
Fantastic.Beasts.The.Crimes.of.Grindelwald.2018.UHD.BluRay.2160p.Dolby.Vision.SL.TrueHD
Angel.Has.Fallen.2019.UHD.BluRay.2160p.REMUX.Dolby.Vision.SL.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC
The.Meg.2018.UHD.BluRay.2160p.REMUX.Dolby.Vision.SL.TrueHD.7.1.Atmos.HEVC.HUN
The.Fifth.Element.1997.UHD.BluRay.2160p.Dolby.Vision.SL.TrueHD.7.1.Atmos.x265.HUN
Ezzel a hibával lehet valamit csinálni, vagy az ilyen formátumú filmeket nem fogja tudni lejátszani?
Ami baj lenne mert pont a Dolby Vision miatt vettem ezt a lejátszót. -
koháry
tag
Miért van az, hogy nem tudok semmilyen számítógéppel csatlakozni samba-n keresztül a zidoo x8-ra? Állandóan connection timed out meg connect error 64 (host is down) üzeneteket kapok. Pár napja még működött, de a mac os frissítés óta képtelen vagyok csatlakozni smb-n keresztül. A mac-ek látják egymást tudnak csatlakozni, a windows-os laptop látja a zidoo-t, de a egyik mac-em se látja és csatlakozni se tud hozzá.
-
modflow
veterán
ZDMC 18.9-ben ha eltüntettem baloldalról a Series mappát, akkor hogyan lehet újra kitenni a kezdőképernyőre?
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
A Zidoo Z1000Pro és a Zidoo Z10Pro között a kialakításon kívül van lényeges eltérés? A gyári oldalon nem találtam és itt sem eddig.
A másik pedig, jól tudom, hogy egyik sem jeleníti meg a DV tartalmakat, holott fel van tüntetve a leírásukban? -
Szokratesz71
csendes tag
Olyan fórum tagokat kérdeznék akiknek Uhd 3000 van. Az új 0 5 ös frissítésnél nekem kb. minden 7-8. bekapcsolás során sistergő zúgó, hangot hallat a lejátszó az analóg (RCA és XLR) kimeneteken keresztül, System volumen nem tapasztalható a jelenség . Az újraindítás megoldja a problémát... A 6. 9 es frissítésnél nem tapasztaltam ezt a jelenséget... Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata vagy olvasott e valamit erről. Köszi
-
beneazs1965
újonc
Ezer köszönet, így sikerült a Google Play áruház. További szép estét!
-
Beni2360
Topikgazda
Egy facen megosztott videó.Z9X -ről
-
vata666
tag
-
vata666
tag
válasz
Beni2360 #11562 üzenetére
Szia. Biztos, hogy ezt a file-t (kékepet tartalmazó) akartad elküldeni? Ezek tök régiek. Most nem is ilyen beállítási lehetőségek vannak. Amit múltnap küldtél pár kép, úgy van beállítva minden a Zidoon. Tv-n nincsen akkor valami jól beállítva? Következő kérdésedre válaszolva: Igen, regisztrálni kellett az eszközt és így van már play áruház a google fiókommal.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
vata666 #11559 üzenetére
Nálam villogás nélkül megy az a videó. Ott valami beállítási gond lehet. Nézd át az általam linkelt beállításokat. Itt egy 7zip a képekről.
A 60 Hz kép nem ezekre szólt és az még a tavaly Őszi fw-nél volt aktuális.
Ez az LG TV a jelenlegi "legjobb" DV lejátszó.
A TruMotion-t Ki állásban és semmi rásegítés nem kell natív 4K videóknál -
vata666
tag
válasz
Szokratesz71 #11560 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm. Sikerült
Ez így egyszerű is volt. Érthető. THX!
-
Szokratesz71
csendes tag
Regisztrálja a Google Play Áruházat
===============================1. Nyissa meg a Google Play Áruház alkalmazást, majd lépjen ki.
2. Nyissa meg a Gyorsbeállítás> Egyéb> Névjegy> GSF azonosítót, jegyezze fel a GSF azonosítót.
3. Lépjen be https://www.google.com/android/uncertified bejelentkezéssel, és írja be a GSF azonosítót a mellékelt mezőbe.
4. Kattintson a Google Play Áruház alkalmazásra, ha még mindig nincs aktiválva, majd indítsa újra és ellenőrizze újra.
Itt az eredeti: To Register Google Play Store
=============================1. Open Google Play Store app then Exit.
2. Goto Quick Setting>Other>About>GSF ID, Make a note of the GSF ID.
3. Goto https://www.google.com/android/uncertified log in and enter the GSF ID in the box provided
4. Click Google Play Store APP, if it is still not activated, then restart and check again. -
Szokratesz71
csendes tag
válasz
beneazs1965 #11555 üzenetére
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/recommended-settings-and-other-useful-stuff-for-rtd1619-players-includes-unbrick.82695/ ... ebben a topikban megtalálod a Google player hitelesítését.
-
beneazs1965
újonc
Köszönöm! Feltettem a 6.1-es béta Google Play-es firmware-t, de sajnos a bejelentkezés után hibát ír ki, és nem indul el a google play sem. A DLNA DMR-en kívül be van állítva a Samba ahogy leírtad.
-
Beni2360
Topikgazda
-
kokokka
addikt
válasz
vata666 #11551 üzenetére
Meghagyod az androidot, mellé még teszel egy CE-t. Vagy még egyszerűbb, ha SD-n lesz a CE. Így tudsz váltani a két rendszer között. Persze ha így megfelel neked. Mert mozizásra nem jó a droid, ott még nem tart, a CE viszont tökéletes. De mint írtam nem lesz DV-d és nem fogsz tudni ISO-ból lejátszani fájlokat. Nem mindnekinek jók ezek a kompromisszumok, a menus ISO-k hiánya nekem pl. nagy szivfájdalmam a mai napig. A Zidoo ezt gondolom tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest