Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Én skippelem Caesart es Burnice-t is. Utánuk jön Yanagi és Lighter, ők se különösebben tetszenek.
Szóval egyelőre várom a Zhu Yuan rerunt (még nincs meg, de c1r1 jó lenne). Valszeg Qingyi is kell, nagyon epicnek érződött az ő playstyle, ja is és jó párost alkotnak.
Kíváncsi vagyok milyen faction-ök jönnek még, az eddigiek annyira nem találtak be stílusra.
-
Urzu_7
aktív tag
Genshinben eléggé cifrák a fantasy miatt de Chevreuse talán annak tekinthető. Detektívünk ugye Shikanoin Heizou, meg van talán FBI(CIA?) mint Yelan?
Meg persze a sok egyéb rendfenntartó mint Collei, Tighnari stb...
Star Railben nem tudom. Gepard amolyan rendőrfőnök, Pela hírszerzés, Arlan biztonsági főnök, Gallagher szintén biztonsági, Hanya, Huohuo és Xueyi nem is tudom minek számítanak. Itt is a gond az, hogy nem egyszerű állományi karakterekről beszélünk hanem felsőbb rangú/rendfokozatúak. -
A karakter design nekem nem jön be (de még mindig jobban tetszik, mint a Genshin karik), de legalább változatosak a karakterek, eltérőek a testmodellek, nem mindenki ugyanolyan, mint a Genshinben.
Lvl 6-os vagyok.
A harc fura, eleinte nagyon nem tetszett, most 1 kicsit jobban. Fog ez még jobban is tetszeni nekem szerintem, mert pl. a Character Selector-ban kipróbálva az 1. karit (vmi pisztolyos csaj), na ott nagyon bejött a harc!Az, hogy az Ulti "energy" közös, és választani kell, hogy melyik karakterrel nyomod el, nagyon nem tetszik.
A harcos "pályák" közötti mozgás/minijáték elég gagyi, ez nem hiszem, hogy be fog jönni nekem hosszútávon, mikor már most unom.
A képregényes átvezetőket viszont maximálisan imádom!
Csaj MC-t választottam, az arca és a szemei vettek meg kilóra, de közben meg nyaktól lefelé borzalmasan érdektelen szegényke. De a szinkronhangja szuper, ahogy a többi karakternek is.
A városban van egy pár rohadt fura karakter, pl. akinél a kaja buffokat lehet venni, de ő pl. egyáltalán nem tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy miket lehet még itt csinálni majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg persze a sok egyéb rendfenntartó mint Collei, Tighnari stb...