Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Renok

senior tag

válasz Cassi #1 üzenetére

A karakter design nekem nem jön be (de még mindig jobban tetszik, mint a Genshin karik), de legalább változatosak a karakterek, eltérőek a testmodellek, nem mindenki ugyanolyan, mint a Genshinben.

Lvl 6-os vagyok.
    A harc fura, eleinte nagyon nem tetszett, most 1 kicsit jobban. Fog ez még jobban is tetszeni nekem szerintem, mert pl. a Character Selector-ban kipróbálva az 1. karit (vmi pisztolyos csaj), na ott nagyon bejött a harc!

Az, hogy az Ulti "energy" közös, és választani kell, hogy melyik karakterrel nyomod el, nagyon nem tetszik.

A harcos "pályák" közötti mozgás/minijáték elég gagyi, ez nem hiszem, hogy be fog jönni nekem hosszútávon, mikor már most unom.

A képregényes átvezetőket viszont maximálisan imádom!

Csaj MC-t választottam, az arca és a szemei vettek meg kilóra, de közben meg nyaktól lefelé borzalmasan érdektelen szegényke. De a szinkronhangja szuper, ahogy a többi karakternek is.

A városban van egy pár rohadt fura karakter, pl. akinél a kaja buffokat lehet venni, de ő pl. egyáltalán nem tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy miket lehet még itt csinálni majd később.

Új hozzászólás Aktív témák