Hirdetés
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Elvileg november végén meg kellett történni, igen. Én Freeben vagyok, nem tudom, másnál hogy alakult az átrakás, az enyémet eléggé összekavartuk a ZEN-nel közösen. A régi Goldban kezdtem, onnan véletlenül váltottam új Goldra, onnan Freere, onnan visszakönyörögtem magam a régi Goldba, onnan átváltottam Freere, onnan kérdés és jelzés nélkül átraktak új Goldra, onnan visszaváltottam Freere, amikor észrevettem.
Csak azért írtam, mert ha Yager01 a 0,9 eurós díjat látja, akkor valószínűleg tévesen hiszi, hogy még a régi Goldban van. Ha elírta, és a 0,99-es díjat látja, akkor lehet, hogy maradt a régi Goldban, ilyen anomáliákat én el tudok képzelni a ZEN-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest