Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Nem rémlik, hogy lett volna róla szó korábban, de most akciós időszak van, októberig nincs díjterhelés. Küldtek róla e-mailt augusztus elején, de van róla letölthető pdf is.
Bár nekem még kétséges, hogy ez mit is fog jelenteni. Egyrészt két havi ingyenességről van szó, később meg azt írják, hogy az aktuális díj levonása "tolódik" októberre. Ebből még az is lehet, hogy nincs is semmi ingyenesség, csak halasztott díjlevonás lesz. Mindenesetre nekem augusztusban, amikor töltöttem fel rá pénzt, nem vonták le a júliusi díjat, de amikor júliusban töltöttem rá, abból egyből levonták a júniusit (0-s egyenlegem van, amikor nem használom, akkor is, amikor esedékes a díjlevonás, ezért nálam alapból egy hónap csúszás van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony Vegas
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest