Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Nem rémlik, hogy lett volna róla szó korábban, de most akciós időszak van, októberig nincs díjterhelés. Küldtek róla e-mailt augusztus elején, de van róla letölthető pdf is.
Bár nekem még kétséges, hogy ez mit is fog jelenteni. Egyrészt két havi ingyenességről van szó, később meg azt írják, hogy az aktuális díj levonása "tolódik" októberre. Ebből még az is lehet, hogy nincs is semmi ingyenesség, csak halasztott díjlevonás lesz. Mindenesetre nekem augusztusban, amikor töltöttem fel rá pénzt, nem vonták le a júliusi díjat, de amikor júliusban töltöttem rá, abból egyből levonták a júniusit (0-s egyenlegem van, amikor nem használom, akkor is, amikor esedékes a díjlevonás, ezért nálam alapból egy hónap csúszás van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Ford topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Padavan firmware
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest