Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1699 üzenetére
-
Liquid Snake
aktív tag
Köszönöm a választ!
Így már 100% érthető ez az idővonal!
Kösz még egyszer is!
Amúgy én is tervezem beszerezni Wii-re a Twilight Princesst és utána Skyward Swordot! Egy kérdés lenne még Twilight és Skyward Sword Linkje ugyan az? Vagy más idővonalbeli Link?
Szerintem nézzél be Pesten a playmaniába ott dögivel van retro gémekkel!
-
xuldar
addikt
válasz
Liquid Snake #1694 üzenetére
Igen, az ábra szerint van olyan idővonal, ahol Link nem tudta lenyomni Ganont. ami nekem is fura, az Ocarina szerint már nála volt a Triforce of Power, amikor száműzték a Sacred Landre (ez az Ocarina vége), és ezért nem tudták megölni.
A LttP-ban ismét Ganon a főköcsög, de az ebben a részben mesélt sztori szerint a Golden Landen találta meg a Triforce-ot, emiatt a a Golden Land átalakult Dark World-dé. Plusz furcsaság, hogy amikor kijött a Link's awakening, úgy reklámozták, hogy a sztori közvetlenül a LttP után veszi fel a fonalat, erre ezen az ábrán közéjük ékelődnek az Oracle részek. A WW-t egyébként tervezem, hogy végigtolom, mert mindig is érdekelt a hozzá kötődő sztori, és bár külsőre nem tetszett annyira, rengetegen dícsérték. Annyira rossz azért nem lehetA TP egyébként nagyon tetszett, csak túl hosszúnak találtam, mintha túl sok lenne az üresjárat, pl amikor farkas alakban kell szellemeket gyűjtögetni. A dungeon-ök viszont rendkívül ötletesek lettek, és a grafika is szép. Az Ocarinát is jó lenne megint megtolni. Nem tudjátok, melyik üzletben lehet időt venni?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1695 üzenetére
Oké! Remélem így tisztázodik ez az idővonal!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1694 üzenetére
Pontosan nem tudom mert azok közül a részek közül csak a Link to the Pastal játszottam kb ezer éve, és ha jól rémlik ott is Ganon a főgóré...
Xuldar viszont kenivágja a LttP-t ugyhogy majd megmondja mindjárt -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1693 üzenetére
Ezt én is láttam ezt a képet! Elkezdtem tanulmányozni és az egyik idővonalnál elveszítettem a fonalat!
A hero is defatedben! Na már most itt Link nem tudta legyőzni Ganondorfot vagy valami más? Ebben tudsz segíteni?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1692 üzenetére
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1691 üzenetére
Amúgy a N64 közül a Ocarina of Time szerintem a legjobb,
a Majora mask is jó volt de ott időhöz volt kötve!
Amúgy ezt a videót láttad már?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1690 üzenetére
Jaja..nekem az OOT-s és a TP-s tetszik a legjobban
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1689 üzenetére
Jaja vágom! A két Nes rész!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1688 üzenetére
Hát az volt az első 2.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1687 üzenetére
Így érthető a két Link kép!
De jól néznek ki ezek a pajzsok!
A Két legelső pajzs milyen egyszerű kinézete van!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1685 üzenetére
Sok összehasonlító képet nem találtam de talán ezen is látszik a lényeg..
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1679 üzenetére
Nekem egyébként is inkább Ocarinának tűnik, mint TP-nek.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1681 üzenetére
Napi fárasztó kép!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1680 üzenetére
Tőle jobbra egyébként Zelda is ott van
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1679 üzenetére
...
Nice!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1678 üzenetére
Nem
Ez egy Link rajz ami a falamat díszíti -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1677 üzenetére
Twilight Princess?
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1675 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem akartam én nehezet kérdezni csak megláttam és gondoltam bepattintom ide
Liquid Snake Beszél ő, csak hangokat nem ad ki
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1671 üzenetére
Jól néz ki! Csak könnyen fel lehetett ismerni!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1669 üzenetére
Kurva nagy a videó!
Vajon valaha beszélni egyszer Link?
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1671 üzenetére
N64 irányító Majora's Maskra festve. Valami nehezebbet kérdezz
-
Sirandrish
Topikgazda
Semmi...nem engedi valamiért..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1668 üzenetére
Lehet többen tudnák ha nem csak annyit tudna mondani hogy "ha", hééja", "hu", és hasonlók
-
Liquid Snake
aktív tag
Pont most találtam ezt a képet!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1666 üzenetére
Szerintem több mint egy hónap alatt megcsinálta....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1665 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy mennyi idő kellett hozzá
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1664 üzenetére
Durvaaaaaa!!!!!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1661 üzenetére
Sok sikert
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1660 üzenetére
Köszi a válaszokat!! Megpróbálom ezen a héten beszerezni valamelyik Zeldát!!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1658 üzenetére
Egyértelműen SS ...A HP is jó de az inkább GC re készült. Persze ha az SSel végeztél és nincs GB a közelben akkor jöhet a WIIs TP is
-
ldave
félisten
válasz
Liquid Snake #1658 üzenetére
Nekem a Skyward Sword jobban tetszett, Wii-n nem szeretem a TP irányítását, GC-n meg sajna nem tudtam vele játszani.
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1657 üzenetére
Amúgy érdemes kipróbálni Wii-re Link crossbow training játékot?
Sokat filóztam hogy melyik Zeldát kéne beszerezni, Twilight princess vagy a Skyward Swordot?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1656 üzenetére
Hát pont erről beszélek én is
Mondjuk anno az x360hoz azért elfogadtam volna 1-2 ilyet -
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1655 üzenetére
Én inkább ezt a Zeldás témájú skint inkább egy Wii-n vagy Wii U-n tudnám elképzelni. De akkor is jól néz ki!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1654 üzenetére
Azt mondjuk nem értem hogy miért pont 360hoz csináltak ilyet, de kétségtelenül meseszép
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1653 üzenetére
Fúúúú de jól néz ki!!!!
Kell!!!!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1650 üzenetére
Az MH meg alsó hangon 300 óra, ha fullolod, akkor 600.
Én csak azért nem a Zeldát választom, mert nagyon tetszik a doboza, meg a cserélhető fedőlap rajta, így azt mindenféleképpen dobozosan akarom megvenni. A Zeldáknak a polcon a helyük, nem adat formájában az SD kártyán!
-
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1648 üzenetére
Ha ráfér a 2Gb-os kártyára, akkor szerintem én is azt választom, nehéz dobozosan beszerezni és rá akarok hangolódni a Monster Hunter 4 Ultimate-re. Nahh, éppen ráfér, akkor én is azt választom, a Zeldát meg majd megveszem dobozosan.
-
RangerFox
veterán
válasz
Sirandrish #1646 üzenetére
Hát tervben volt az Ocarina 3D, de nem úgy jöttek össze a dolgok. Most van az az akció, ha beregisztrálom az új Pokémon játék és a gépem kódját, akkor megkapom a Link Between World-öt. Szerintem majd az, addig is Fantasy Life.
-
RangerFox
veterán
LttP befejezve!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Grat!!!
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1641 üzenetére
Akkor most már kölcsönadhatod
-
Sirandrish
Topikgazda
Végre megvan az összes Maimai
-
Sirandrish
Topikgazda
Komolyan mondom..a bossok ebben a Zeldában a legjobbak. Könnyebbek mint a nagygépesek, de sokkal kreatívabbak. Le a kalappal...odatették magukat a srácok
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1636 üzenetére
Fentebb már említettem párszor..a 3ds-es Between Worlds-el
-
misuti
tag
válasz
Liquid Snake #1631 üzenetére
Nem mondhatnám hogy a legjobb a Skyward sword!Konkrétan a mozgásérzékelőre van fejlesztve!Legalább lehetne választani hagyományos,illetve mozgásérzékelős irányítás között!Én kb. a felénél meguntam,és eladtam a wii-t!Túl sok Zelda játékkal nem játszottam,de eddig ez volt a leggyengébb sztem!
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1635 üzenetére
Amúgy melyik Zelda résszel játszol?
-
Sirandrish
Topikgazda
Skull Woods dungi..pipa
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1633 üzenetére
Nincs mit..kell hozzá hogy szuper precíz lehess
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1632 üzenetére
Köszi a választ! Amúgy kérdés lett volna.
Csak lemaradt a kérdőjel
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1631 üzenetére
Ha kérdés akkor a válasz igen, ha kijelentés akkor köszi de már tudom
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz
Sirandrish #1630 üzenetére
Köszönöm a választ! Megyek beszerzem wii részeket!
Amúgy Skyward Sword részhez kell a Mutionplus
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #1628 üzenetére
Ahogy toturi barátom mondaná...a "Zeldás szem" sokat segít. 2-3 Zelda után már kb sejted hogy mi fog következni, érzed hogy mit kell megpróbálni. Ha valaki elsőnek játszik Zeldát, legyen az bármelyik..szerintem el fog akadni és nem egyszer.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1628 üzenetére
Egy őszeldásnak lehet, egy átlag embernek átlag nehézségű.. Elég nézni egy boss fight-ot egy átlag videóstól, látszik hogy némely esetben keményen megizzasztja őt..
-
pupák92
csendes tag
Sziasztok!
Most tolom a Link between worlds-öt... ez életem első Zeldája de marhára élvezem.most járok a negyedik festménynél és kb 12 óránál. kiváncsi leszek a fő bossra, mert eddig azért nem nagyon izzadtam meg, össz 2szer haltam meg...
-
RangerFox
veterán
Most hogy rájöttem, hogy tudok SNES-t emulálni, feltettem a Link to the Past-ot. Isten! Kiskoromban sokat játszottam vele, most elkezdtem, eddig 6 órát raktam bele. Most viszont egy kicsit szívós a boss, egy kicsit pihentetem a játékot, helyette elkezdtem a DKCR-t. Ha azzal végeztem, jöhet ez.
Ha minden jól megy, holnap beszerzem az Ocarina of Time-ot 3DS-re, majd mesélek...
-
Sirandrish
Topikgazda
A mai dungi vége kicsit húzósra sikerült.
Mármint a boss...negyed szívvel szaladgáltam legalább másfél percig -
ldave
félisten
Zelda játékok akciósan az eShopban:
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Liquid Snake #1620 üzenetére
Mondjuk a TP-vel
Bár az eredetileg GC-re készült viszont nem éri meg kihagyni -
Liquid Snake
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Liquid Snake vagyok és a Zelda gameket nagyon szeretem! Az első Zelda játék amivel először játszottam az N64 Ocarina time volt! Nem rég sikerült vennem egy wii-t! Azt szeretném megkérdezni melyik wii résszel kezdjem?
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ma is sikeresen letoltam 2 dungit. Ez egy remek játék. És hogy milyen ötletek vannak benne..hát behalok
-
Sirandrish
Topikgazda
Yeah...már tudok úszni
Jó lenne ha lenne bárki aki játszott/játszik a játékkal.. -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1615 üzenetére
Kell valami holnaputánra is
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1613 üzenetére
A két DS-es Zeldának ugyanolyan az irányítása.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #1611 üzenetére
Most épp nem játszom Zeldával, pedig a Minish Cap-et be kéne fejezni.
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1609 üzenetére
Jól elvagy magaddal
-
Sirandrish
Topikgazda
Második Dungi is kész..ez a játék fincsiiiii
Hétvégén lehet keményen nekifekszem -
Sirandrish
Topikgazda
Első dungi kész is a Link Between Worlds-be.
Nem volt nehéz viszont nagyon jópofa volt -
Sirandrish
Topikgazda
20Szív megvan, összes Templom megvan..már csak egy kicsi kell meg a boss fight és jöhet a kövi Zelda
-
Sirandrish
Topikgazda
A Majora szerintem a nagygépes Zeldák közül a leggyengébb.
Az Ocarina, TP, SS, de még a WW is köröket ver rá szerintem. Az a folyamatos hajsza az idővel szerintem "tönkreteszi" az élményt. Azt is lenyomtuk már vagy 3-4 alkalommal, de nem hagyott olyan maradandó élményeket bennem mint az Ocarina vagy a fent említett társai.
Amúgy tervezem (az ocarina után) hogy nekiállok a többi Zeldának is.
Gondolok itt természetesen a 3DS-es Link Between Worlds-re, de szeretném végigvinni a DS-es PH-t, és ST-t is. Azután pedig jöhetne a GBA-s MC és LttP...még akkor is ha ezekért már emut kell használnom és az csúnya dolog
Az LttP-t kb ezer éve játszottam utoljára szóval lesz felfedezés benne bőven -
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1603 üzenetére
Kölcsönadhatnád 2 hétre úgy október környékén
Én az Ocarinát meg a Link to the past-ot tudom 100%-ra. Ezek a kedvenceim. Majdnem mindet végigvittem már, de ennek a kettőnek kiemelkedő hangulata van, legalábbis szerintem. Sokan a Majorát tartják a legjobbnak, nekem csak 1 patront ért meg.
-
Sirandrish
Topikgazda
Mindent tudok ami a 100%hoz kell.
99,9% hogy abban a lyukban is voltam már ami most nem ugrott/ugrik be.De most már azért sem dalolászok arrafele
Más téma: Nem gondoltam volna, de a 3DS-es verzióval újra beleszerettem a játékba. Grafikailag még mindig nem egy világverő, bár szép tőlük hogy kicsit tupíroztak rajta, viszont számomra ez, és az a kis + amit a 3D-s élmény ad...leírhatatlan. Ha másért nem is de ezért már megérte 3DS-t venni
-
xuldar
addikt
válasz
Sirandrish #1601 üzenetére
No akkor most elárulom a titkot: játszd le a kör közepén a Song of Stormot.
Létezik, hogy olyat tudok a Zeldáról, amit te nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus