Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv itt is, csak behali
Switch topicból jövök. Zeldát kb 1 napja tolom.
Most annyi kérdésem lenne, hogy érdemes megvennem így az elején a DLC-t, mert tartalmaz olyasmit, aminek most is hasznát veszem, vagy kiegészítés az egész, és az alapjáték vége után válik hasznossá?
( )2. mapon most kapcsoltam fel a tornyot -
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3794 üzenetére
A hsz. írójától, pm-be.
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3753 üzenetére
Rákérdeztem, igazad van, sajnos.
-
xuldar
addikt
válasz
Adam_Shepard #3789 üzenetére
Linket kérünk, honnan és mennyiért
-
válasz
Adam_Shepard #3786 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3787 üzenetére
ez is valami 30-35 körül van.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3786 üzenetére
Rohadt jók, csak egy néhánynak igen borsos az ára..
-
-
törölt tag
-
-
válasz
Sirandrish #3778 üzenetére
A lottó 5ös se jöjjön be, de ez igen!
-
Sirandrish
Topikgazda
Legyen igazatok...had jöjjön az a Zelda
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
Szerintem egy MM-szerű (mármint azonos látvány, játékmotor) megoldással lehet hoznak majd mégegy Zeldát a gépre. Vagy lehet valami 3DS méretű kisebb epizódot (Link Between Worlds).
-
válasz
Sirandrish #3775 üzenetére
N64en volt két zelda, gc-n is a ww meg a tp, wii-n tp meg ss szal én nem zárnám ki.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3774 üzenetére
Ahogy a Nintendot ismerem, Switchen új Zelda már nem lesz.
Bár mivel kazetta power van, én nagyon örülnék ha kiadnák a HD részeket erre a gépre is... -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3773 üzenetére
Addigra csak kijön az új rész.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3772 üzenetére
Az első Zeldától? Ami 86ban jelent meg?
Ha sietsz megvan 300 óra alatt...ha mindet maxolod, akkor.....hány éves is vagy? -
válasz
Adam_Shepard #3769 üzenetére
Amúgy de. De mondjuk párszor mikor szóba került sose mondtam hogy mm-el kezdj. Főleg hogy van ocarina dsre de wiire is.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3769 üzenetére
Hát az MM-el semmiképp sem kezdeném a helyedben.
Azért nem ajánlanám kezdésnek (főleg a BotW után) az OOT-t mert játékmechanikai szempontból hatalmas a szakadék a két játék között. Persze az OOT 98ban legalább annyira, ha nem kétszer annyira volt forradalmi mint most a BotW, de 2017es szemmel, lehet kicsit fakó lesz az egész.Nálam minden idők valaha volt legjobb játéka egyébként
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3768 üzenetére
De ha már MM, akkor nem lenne célszerű az OoT-vel kezdenem inkább?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Kvelstadt #3767 üzenetére
Ez kb olyan mint hogy a WW-ből is kihagyták. Mindkettő hatalmas öngól..
Gyakorlatilag alig lett volna meló vele, de sokat dobott volna rajta...
Én hja..ott álltam, meg dobáltam a "dinamitot", de az nem az igaziAdam_Shepard Az MM amúgy is túl HC a "koca" Zeldásoknak.
De a WW, TP, SS az simán pótolható...és amikor már nem bírsz elszabadulni a Zeldáktól, akkor jöhetnek a korábbiak
Az Ocarinát csak azért nem említem, mert nem akarom hogy akkora függő legyél mint én -
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Esetleg a pecázást? Istenem de örültem hogy kihagyták de közbe tudom hogy te meg ott álltál linkel a vízparton és nézted a halakat és fájt a szíved egy pecabotért.
Adam
És dekurvajó neked! Ott van még a twilight, a wind waker és hatásszünet... ..az Ocarina of Time!
Csiliárdszor végigjátszottuk és mindig kurvajó volt! -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #3765 üzenetére
Hááát én most fedezem fel a Zelda részeket. Az már biztos, hogy ha a Majora alapján kellene megítélnem, akkor gyorsan kaszáltam volna. Viszont nagyon tetszik a Skyward is, amire a zöld chuchus kolléga hívta fel a figyelmemet a minap
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #3762 üzenetére
Ezt még nagyon könnyű lenne fokozni. Visszahoznák a régi dungeon rendszert, és lenne belőle vagy 12 a játékban...minden más maradhat. Mármint a hatalmas terület, az időjárás, a kajarendszer, minden csak kicsit talán fejleszthetik, ha lenne hova. De a dungeonok hiányoznak ebből a részből..
Emellett használati tárgyak? Egy ilyen szabadságú játékban ha megkapnánk mondjuk egy TP féle tárgylistát....a lehetőségek száma a végtelenről, végtelen négyzetre nőne.Szóval hja...azért van még hova fejlődni, mondom ezt úgy hogy minden porcikáját imádom
-
válasz
Adam_Shepard #3762 üzenetére
Nekem a skyward kell switchre.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #3761 üzenetére
Amúgy ezt vajon, hová lehet még fokozni? Szerintetek ki fognak adni valami DX editiont valamelyik Zeldából Switchre?
-
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3753 üzenetére
Most, hogy megint megnéztem a képet, ez nem készülhetett otthon.
Nézd meg az első ruha felső részének a szélét, a festett simbólummal körben. -
petymek
senior tag
Thx.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
törölt tag
Srácok, nem szeretek ömlengeni, de The Game Awards estén bemutatott Zelda DLC nagyon bejött, amellet, hogy a játékban mutatott motor annyira nem dobott fel.
Nem tudtok egy linket ahol meg lehet nézni -nintendo fanok öröme nélküli verzióban- a Game Awardsról készült, csak a Zeldát bemutató részt (nem csak magát a játék videóját, hanem az elejétől, ahogy "Link" kihúzza a kardot), vagy akár a teljes gálát?
-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Így van, farsangra kellen egy, kb 2 órára, de arra nagyon
.
-
válasz
Sirandrish #3747 üzenetére
Majd ha engedi a játék.
Amúgy nem is rossz ötlet ez a póló? Hol lehez ilyet kapni? -
válasz
Sirandrish #3745 üzenetére
Ja hogy jaaa! Igazából. Azt hittem a játékban.
-
válasz
Sirandrish #3743 üzenetére
Akkor én értettem félre. Szóval mi az a real link cucc?
-
petymek
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #3732 üzenetére
Ilyen Link szettet hol lehet beszerezni?
thx. -
Valahol írja a játék hogy mennyi orát raktam bele eddig? Mert úgy érzem van már benne sok de persze nem elég.
Egyévként nagyon húz a a játék.
Még két térképrész hiányzik de a meglévőkön is sok még a tennivaló. -
Kösz az infót srácok. Nem tervezek mindent megkérdezni de most még annyira elveszett vagyok ebben az új világban hogy gondoltam pár alapvető dolgot megkérdezek.
-
Na üdv. Beköltözök ide is.
Egyenlőre annyi bajom van az új zeldával hogy túl nagy a világ. Egyszerre mindenhova akarok menni.
Pénzt hogy lehet ebben szerezni? Cswk keteskedéssel? Mert eddig csak materiált kaptam és nem mertem eladni semmit mert még nem tudom mi mire jó és mennyi kellhet majd belőle. -
nesh_019
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
Breath of the Wild a hivatalos Zelda timeline-on nincs elhelyezve, de úgy nagyjából a játékban fellelhető összes bizonyíték arra mutat, hogy a Failed Hero Timeline végén van.
- Ganon felhagyott az újraéledéssel és átment full transformba, egyébiránt csak a Failed Hero Timeline-on volt mindig is démon alakja
- BotW térképe feltűnően hasonló A Link to the Past térképével (kicsit forgassátok el az utóbbit 30 fokkal)
- Spectacle Rock csak a Failed Hero Timeline-on van
- Lynel szintén a Failed Hero Timeline játékokban van ganon seregében
- best evidence: Wild Outfit, a hagyományos Link hacukát tessék szemügyre venni. Pontosabban a Cap of the Wildot - mi van rajta, ami semelyik másik idősík Linkjének a sapkáján se található meg?Spoiler alert!
. Itt megjegyzendő, hogy nem csak elénk lett hányva az idősík, mert a rajongók könyörögtek érte, hanem a Nintendo gyakorlatilag az első epizód óta kánonban tartja a szériát - és ténylegSárga sáv -
[Ixub]
tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
promagus00 #3718 üzenetére
Hát nem a legkönnyebben beszerezhető Zelda, de ha látok szólok..
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Most jutottam hozzá,egy nintendo DS-hez,és kedvet kaptam egy kis Zeldához(Spirit Tracks),esetleg látott valaki mostanában eladó zeldát?
Sehol sem találok -
Vebber
tag
Az új Zeldában, a 20 szív megszerzéséhez Wolf Linknek, nem kell a TP-ben árnyék barlang, és egyéb küldetést csinálni.
3 perc alatt beállítható az Amiibo a TP-ben.Kipróbálva, működik:
[link] -
Mp3Pintyo
aktív tag
Vásároltam egy házat. Most elleszek a berendezésével
Nem kevés pénzbefektetéssel jár ez a csinosítgatás
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3710 üzenetére
Ja, úgy gondoltam, mondjuk ahhoz először VC kellene
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3708 üzenetére
nekem mondjuk ez az első Zelda, mert Nintendo konzolom se volt soha, szóval ilyen direkt összehasonlítási alapom nincsen, de videók alapján mondjuk egy Wind Waker HD-t megnéznék Switchen, ha valaha kiadják.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
fogtunder #3706 üzenetére
A Shrine-ok jók, de ezt régen simán megoldották mellékküldikkel.
Csak azok ugye szívdarabot adtak.
Viszont akkor is hiányoznak a Dungeonok. Rendben..kapunk 4et, de szerintem mondjuk egy Ocarinás Water Templehez, vagy WW-s Wind Templehez képest nevetségesen egyszerűek. Persze telepakolták az egész világot tartalommal, azzal nincs is baj, de ezek a másfél-két órás tematikus dungeonok akkor is hiányoznakBennyboy Szerintem jól sejted a választ. A válasz : nem
-
Bennyboy
őstag
bár sejtem a választ azért megkérdezem. Ha veszek majd egy switch-et akkor a wiiu-s mentésemet tudom majd folytatni? köszi
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #3705 üzenetére
igen, olvastam és teljesen jogos, a shrine-ok jók, csak túl rövidek, nyugodtan elfért volna minden régióban egy divine beast, vagy ha az nem is, valami giga shrine, ami ad egy heart containert/staminát.
de van benne amúgy egy csomó ötletes rész, pl. a villámlós völgy, ahol a rubber armor mellrészét kapod, csak ezek rövidek. anno a Darkseiders-ben hivatkoztak sokat a Zeldákra dungeon témában és ott tényleg nagyon jól meg volt csinálva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fogtunder #3692 üzenetére
egy héttel később teljes térkép, 3 divine beast pipa, kb. 60 shrine kész, de azért van még mit csinálni. most side questelek kicsit, még nincs komplett climbing gear, rubber armor, a barbarian setből, ancient setből semmi nincs meg, szóval azért elleszek még egy darabig, de kicsit kevésnek érzem ezt a 4 divine beastet.
ami furcsa, hogy a ganon inkarnációkkal szinte semmi gondom nem adódott, ellenben a Lynelek, na azok pillanatok alatt kicsinálnak, ha nem dodge-olok úgy, mint egy félisten. -
Liquid Snake
aktív tag
-
Šolaire
veterán
válasz
Sirandrish #3697 üzenetére
Már kezdtem örülni
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel