Hirdetés
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Van akinek van előfizetése és használja a youtube musicot?
Másnak nem tolták tele káromkodós rappel a heti válogatást, amit a google állít össze az állítólagos hallgatási szokások alapján?
Pár napja negatív visszajelzést adtam az egészre, így utána napon normálisabb listát adott, de mára megint rap-re cserélte az egészet. Egyáltalán nem hallgatok trash rappet. -
azbest
félisten
Van aki prémium előfizető és tévés rendszeren használja a youtube-ot? Érdekelne, hogy másnál is megjelent -e egy marha nagy reklám a home oldalon. Nekem mi boxon és fire tv stick -en is megjelent. Videoók közben nincs reklám, csak ezen a képernyőn. A lefele gombbal lehet eltüntetni és a saját tartalom listát látni.
Közben egyébként lehet rá is jöttem:
Talán egy bug. Mivel alapból a "márkafiók" alól vagyok bejelentkezve a sima fiók helyett. Még a google+ miatt jött létre ez és minden playlistem az alá van mentve. Régebben is volt, hogy a márkafiók kezelésénél bugzott és ott jelent meg reklám, miközben a sima fiók alól minden jól ment. Valsz valami új reklámfajta lehet ez, amitben nem kezelték le ezt a kettősséget a fiókkezelésben. -
azbest
félisten
válasz
fokukac #6280 üzenetére
Igen, nekem megmaradt szépen minden playlist.
Ha van sima emailes fiók és márkafiók is, abból lehet kis kavarodás, hogy esetleg nem azzal jeletkezel be, mint amivel a playlasteket csináltad. Sima fiók alatt lehet előfizetni, de a márkafiók is megörökli a prémium módot a hozzá kapcsolódó sima fióktól.
Ja és, amikor lemondod a sima music-ot, akkor az még a fizetési ciklus végéig párhuzamosan fut úgy is, hogy lemondtad. A youtube music -ot is érdemes megnézni, van amiben talán kellemesebb. Bár főleg random, nekem ajánlott zene játszására használom.
A https://myaccount.google.com/payments-and-subscriptions címen lehet elérni az előfizetések kezelése részen, hogy mi legyen aktív. A prémium mellé nem kell a sima play musicért is fizetni, az lemondható.
-
azbest
félisten
belefutottam valami furába, csak akkor nézd meg a linkre ha elolvastad amit írtam róla és biztosan meg akarod nézni (ha nem rendeltetésszerű működés esete áll fenn, akkor elképzelhető, hogy illetéktelenek kapnak hozzáférést a közös (youtube, gmail) accountodhoz!!):
http://www.youtube.com/user/ExplosmEntertainment#p/c/18/W-DqLGRgbBoa lényeg, hogy ha bejelentkezés nélkül nézem meg, akkor figyelmeztet:
"Classic Cyanide & Happiness - I Love Noodles"
A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned.
A következő tartalmat a YouTube közössége durvának vagy kifogásolhatónak ítélte. Megtekintését a nézők belátására bízzuk. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.
Ebben a videóban vagy csoportban egyes felhasználók számára kifogásolható tartalom is lehet, ahogyan azt a YouTube-felhasználók közössége jelezte. Erősítsd meg, hogy szeretnéd megnézni a videót.Direkt link is van erre a beléptető oldalra:
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/profile?action_ajax=1&user=ExplosmEntertainment&new=1&box_method=get_video_metadata_ajax&box_name=user_playlist_navigator
Belépés után a következő tartalom jelenik meg:while(1);{"errors": "\u00dagy \u00e9rzem, \u00e1tvertek", "success": false}
na most ez normális, vagy valami hack?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest