Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem sem volt eseménytelen a frissítés NewAge v3A-ra.
Biztos ami biztos alapon def.-re állítottam a NewAge v2A-t, majd ''frissítettem'' a gyári v1-re. Ezután gyári beállítok betöltése, majd a NewAge v3A feltöltése következett. A v3A frissítése alatt (miután kiadta a CD-t, amit én ki is vettem) kicsi magára hagytam a játékost. Mikor visszaértem a ''Loading'' képernyő fogadott. A távirányító meg se moccant, a tálcát még a készülékről sem tudtam kinyitni. Na, gondoltam majd jön a kábelezés...
Kétszer még megpróbáltam a kikapcsolás után rögtön nyitni a tácát, de semmi. Kb. 10 perc után újra próbálkoztam, és kinyilt. Be is tettem egy filmet, amit minden gond nélkül vitt. A Setup képernyő tanulsága szerint a v3A van fönn, úgyhogy most úgy néz ki (Kop, kopp) hogy minden rendben van. Azért rendesen rám hozta a frászt a kis Yami. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kétszer még megpróbáltam a kikapcsolás után rögtön nyitni a tácát, de semmi. Kb. 10 perc után újra próbálkoztam, és kinyilt. Be is tettem egy filmet, amit minden gond nélkül vitt. A Setup képernyő tanulsága szerint a v3A van fönn, úgyhogy most úgy néz ki (Kop, kopp) hogy minden rendben van. Azért rendesen rám hozta a frászt a kis Yami.