- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartibor
tag
válasz
mezoa69 #25535 üzenetére
Xpenology lemez nekem simán ment gyári NAS-ban, de ott volt már meglévő rendszer. Elvileg ha beleteszet helyreállítást fog ajánlani és mennie kéne. 5lemezes SHR (ami raid5 igazából) szerintem sehogy nem tudsz kivenni 1db lemezt, lefelé nem kompatibilis de utána kéne olvasni.
-
Essejó
Topikgazda
-
Essejó
Topikgazda
válasz
mezoa69 #21141 üzenetére
Hát nézd, én nem mondom, hogy mi vagy mert már magad leírtad.
Persze most hogy már baj van, ha előbb jössz és megnézed pl ezt: [link] Akkor most nem lenne kérdés, hogy mit csinálj vele.
Elvileg járható út, ha egy üres lemezre felteszel az 1.0.4b loaderrel egy 6.2.3-as 918+t, azt beteszed a legelső Sata portodba, ha már az működik akkor gép kikapcs, és mögé rakod az shr köteted, kis szerencsével nem csak hogy elérhető lesz mentésre, hanem vissza kerül rá a 6.2.3 is. Ez a módszer le is van írva a topiknyitóban a szándékolatlan frissítés kapcsán mint lehetséges javítás. Bár a te esetedben ez szándékos volt, attól még lehet működik. Ha nem akkor marad a nehezebb módszer. Azt inkább hagyjuk egyenlőre, mert SHR esetén nem is tudom menne-e, azt majd valaki olyan aki a linuxban otthon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged