-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
ArthurShelby #21107 üzenetére
Az a "hangos" 3-4 ember tapasztalata kb:
Semmit sem jelent ....
Még legutóbb is segítségnek volt írva, hogy root -ként futtassa (2021-03-01) ... Ez nagyobb gáz mint az 1 szálas indok ...
Mint ahogy arról is olvashatsz, hogy a föld lapos, ha rossz helyre keveredsz ...Ez "egy szálon" meg "egy torrentet" amúgy is "egy baromság". Már miért ne tudna akár 1 magon egy seedertől gigabiten pld letölteni szinte bármi ami Xpeno-n fut. Hisz az pld kb egy sima letöltés ... Míg ugyan azt 200 -tól már lehet nem fogja tudni, és nem tudhatja azért sem mert mind a 200 -nál le van korlátozva a fel irány és nem jön össze vagy azért mert míg 1 szálat le tud kezelni mert elég az erőforrás addig 200 -at nem mert nem elég.
Ezért az összehasonlítása 2 kliensnek elég nehéz és Gipsz Jakab beirkálása meg annyira hiteles mint az indoklása.A nekem ez jött be és pont bőven elég szerintem. Nem kell a butaságot terjeszteni mellé ...
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest