-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje / talán december óta/ szívok a TM-mel.
Random megy a megosztás. Igazából az zavar, hogy nem megy a seed.
NAS-ról /DSM 6.2 xxx/ megy az áldás és telóval ill. géppel töltöm le a torrent filet.
TM kliensbe "unable to save resume file too many open files" hiba van írva pár száz torrenthez.100-400 körül van a megosztott mennyiség, random változik, de van mikor 0. Régen a dupláját is simán kezelte. Most meg még a frissen letöltött dolgok is állnak, azaz nincs kapcsolat a trackerrel. Ha restartolom a nast akkor rövid időre megindul minden, majd visszatér a véletlenszerű mód. Eddig jó volt, semmi lényegeset nem változtattam szerintem. 2 külön cégnél is előfordult-fordul ez, tehát a tracker oldali hibát kizárnám.
Az arány kevésbé érdekel, inkább a seed lenne a lényeg ha már megy a NAS.
/Bocsi ha nagyon off, de itt jobban el vagyok mint a syno topicban,/
Mindennek tudok örülni! Építő javaslatokat kérnék! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged