- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
ok.Akkor tökölök vele.
-
moonman
titán
az eredeti oem telepítő sem kérdezi meg, hova akarod telepíteni. windows lesz és kész.
install cd betesz, boot, particionálás résznél törlöd, majd létrehozod megint, majd formázás. ezután vagy kiveszed és kikapcs, vagy folytatod a telepítést. :) -
parandroid
félisten
a múltkor véletlenül benthagytam a gépben az alaplapom (asus) cd-jét, és meglepetésemre felahjánlotta indításnál, hogy bootolna róla. próba-szerencse alapon elindítottam, és egy fasza kis dos-verziót találtam rajta. a fent leírt célra tökéletes, tekintve, hogy én is kidobtam végre a floppit...
-
Tottu
senior tag
Hát az a bib hogy nekem nincs is sehol se olyan hogy formázás.Olyan viszont van hogy partíció törlése, partíció létrehozása és telepítés.ahól ezeket sorolja ott fel is van sorolva a 3 partíciom.Akkor rámentem a c: és enter akkor elkezdte volna telepíteni de nem csinálta henm megkérdezte hogy letörölje-e a windows mappát vagy felülírja.
Nah ilyen az én telepítőm. -
Lord Zero
addikt
-
Tottu
senior tag
ok.megpróbálom akkor.és thx a segítséget!
-
-
Tottu
senior tag
csa!
A fent említett kérdésre szeretnék választ.A floppynak a tápja kellett a videokaresznak. és így nem tom használni a floppy meghajtót.Meg van az XP telepítő CD-je.Arról be boot-tól és akkor már akarja is telepíteni.Addig eljutottam hogy a volt Windows könyvtárat letöröltettem de a program files...könyvtárak megmaradtak.Hol lehet a c:ot leformázni a telepítő CD-vel?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest