Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
ok.Akkor tökölök vele.
-
moonman
titán
az eredeti oem telepítő sem kérdezi meg, hova akarod telepíteni. windows lesz és kész.
install cd betesz, boot, particionálás résznél törlöd, majd létrehozod megint, majd formázás. ezután vagy kiveszed és kikapcs, vagy folytatod a telepítést. :) -
parandroid
félisten
a múltkor véletlenül benthagytam a gépben az alaplapom (asus) cd-jét, és meglepetésemre felahjánlotta indításnál, hogy bootolna róla. próba-szerencse alapon elindítottam, és egy fasza kis dos-verziót találtam rajta. a fent leírt célra tökéletes, tekintve, hogy én is kidobtam végre a floppit...
-
Tottu
senior tag
Hát az a bib hogy nekem nincs is sehol se olyan hogy formázás.Olyan viszont van hogy partíció törlése, partíció létrehozása és telepítés.ahól ezeket sorolja ott fel is van sorolva a 3 partíciom.Akkor rámentem a c: és enter akkor elkezdte volna telepíteni de nem csinálta henm megkérdezte hogy letörölje-e a windows mappát vagy felülírja.
Nah ilyen az én telepítőm. -
Lord Zero
addikt
-
Tottu
senior tag
ok.megpróbálom akkor.és thx a segítséget!
-
-
Tottu
senior tag
csa!
A fent említett kérdésre szeretnék választ.A floppynak a tápja kellett a videokaresznak. és így nem tom használni a floppy meghajtót.Meg van az XP telepítő CD-je.Arról be boot-tól és akkor már akarja is telepíteni.Addig eljutottam hogy a volt Windows könyvtárat letöröltettem de a program files...könyvtárak megmaradtak.Hol lehet a c:ot leformázni a telepítő CD-vel?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest