Új hozzászólás Aktív témák

• Snowcat

tag

válasz X3cut0r #13 üzenetére

Hat es mar tobbszor csinaltam ezt es eddig semmi tragic nem kovetkezett be... Bar ez ugye csak az en tapasztalatom es olvastam tobbszor, hogy masoknak igen :) monjuk azert ezt nem art esszel csinalni, nem durrbele next, next, next, mert hat ugye annak meglehetnek a kovetkezmenyei :) Mondjuk ha megvannak a particiok, akkor mar igazabol nincs is szukseg particiokezelo varazslasra, csak a valtogato programra, ami meg veszeltelen, mivel csak az active flag-eket cserelgeti a particiok kozott, meg lehet hide-olja is a tobbit, sza ebbol azert akkor baj nem lehet. Az meg ugye alap tanacs (meg sztm alap dolog is), hogyha particionalasra kerul a sor, akkor elotte backup, meg ugye ezek a progik csinalnak ilyen rescue disk-eket is, ami nagyon joljohet, ha tenyleg beut a crach, szoval ezt a lepest erdemes nem kihagyni. Ja szemely szerint az acronis cuccokat szimpibbnek tartom mint a pq, meg mintha mar hallottam volna rola hogy biztonsagosabb is szoval inkabb ezt ajanlom buheralasra (ezmondjuk elegge szvsz)...

Új hozzászólás Aktív témák