Aktív témák
-
epyderm
csendes tag
most is csak a renszerpartíciót ''figyeli'' és a sys. vol. inf. pedig töküres (0 bájtos)
-
epyderm
csendes tag
Üdv mindenkinek. Elég régóta használom a windows XP-t, nem csak úgy mezei felhasználói szinten, szeretem tudni, hogy melyik funckió mit is jelent, mi változtatható kikapcsolásukkal vagy éppen engedélyezésükkel.
Egy dologra viszont nem tudtam rájönni, ez a renszervillaállító és meghajtófigyelő szolgáltatás pontos viselkedése.
1., A meghjtófigylőt mindig kikpcsolom, kivéve a renszerprtíción. Csak annyit nem
értek, hogy csak itt soha nincs a ''system volume information'' mappában semmi, pedig úgy tudtam, hogy a vinfos itt tárolja a változtatásokat.
2., A renszerindító mnüben (F8) a ''legutolsó helyes konfiguráció visszaállítása'' akkor mit állít vissza? Csak a Registry-t?
3., A ''renszer-visszaállítás egy korábbi időpontra''(ami már a bebootolt windowsban érhető el) funkcó miben különbözik az előbb említettől?
Mi ezeknek a funkcióknak a hatályuk?Ha valaki ért ehhez, kérem válaszoljon, magam nem merek ezzel kísérletezni, mert már jártam rosszul ezzel. A viszzaállító egy mobil winyón egyszer csúnyán összebarmolta a fájlokat ,meg sokat el is tüntetett. :O
SOS!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kés topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- PC Architech NOVA Gamer PC
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest