- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakbence
újonc
-
bakbence
újonc
Igen ez csak ilyen brandelt cuccli, meg annyiban különbözik, hogy olyan mint a fehérjelöttyök, ilyen poros tubust kapsz alapból és abból kell kimérni a port, amihez vizet kell önteni. Több,mint valószínű, hogy ugyanannyi vagy kevesebb a lényege,mint a sima energiaitalnak, de heccből kipróbálnám
-
bakbence
újonc
Légyszi ne kövezzetek meg, de itt MO-ban valaki tudja, hogy létezik-e "Gamer" energiaital? Annyira sok YT videóban láttam már, hogy kiakarom próbálni, csak külföldiából nem akarok rendelni. NOLAG-ról tudok, de vasárnap rendeltem tőlük, azóta is várom az infót róla.
Tudom, hogy kb semmi értelme sincsen ezeknek, de na egy próbát megér
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged