Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Átkutattam az egész netet (majdnem az egészet
) és nagyon sok külföldi fórumon is ez a fő gond, hogy kivülről mobilnettel nem lehet kapcsolódni
Valóban csak a vpn nyujtott megoldást, ergo valami szolgáltatós gizmi lehet. Sajnálom, mert pont a legegyszerübb megoldást kerestem, hogy otthon legyen egy kamera amit tudok távolról nézni. Ha valaki, tud alternativát, akkor továbbadok a xiaomi-n s veszek valami mást.
@Freezee Bocsi, csak most látom a válaszod. Milyen jogokat? Iphone 6 telenor előfizuval.
-
gboszi
senior tag
De, ez a távoli elérés. Ilyet szeretnék. Tud nekem ebben valaki segiteni? Annyi, hogy jelenleg 1.8.7 szoft van rajta és EU-s verzio.
-
gboszi
senior tag
Üdv, olvasgattam vissza, de egy picit kusza a dolog. Távoli elérés csak mókolt fw-vel lehetséges? (fix ip ddns-keresztül megy)
Ha igen, akkor 1.8.7-em van, arra is van már? Semmi hátrányt nem szenvedek vele ha felrakom? Saját hálóról saját appal menne...köszönöm -
gboszi
senior tag
Sziasztok, ilyen kamerát szeretnék venni. Egyetlen dolog tart vissza, ha tud olyan már veszem is. Ez a verzio tud olyan, hogy ha sír a baba jelez, bekapcsol, vagy valami? Vagy ez már csak a 2-es verzio sajátossága? Sajnos az lényegesen drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro