- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Kis érdekesség:van 4db zigbee-s hőmérőm egy aquara gateway-el. Random időnként egy egy eszköz offline lett. Beintegráltam home assistant alá és ezzel a lendülettel el is vettem a gateway-től a netet. A hálózaton rajta maradt csak netre nem lát ki. Na 2 hete mióta ezt megcsináltam, semmilyen eszközöm nem volt offline. Viszont ma vettem 3db nyitásérzékelőt és a hozzáadás idejére adtam netet a központnak, és a hőm~rséklet érzékelőből rögtön 2 offline lett. Végeztem a nyitásérzékelők hozzáadásával, elvettem ujra a netet és lám minden online ujra, a home assistant szépen logol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest