- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Ne frissítsétek az app-ot 2.6.5-re, az alkalmazás nem tud csatlakozni a Roidmi-hoz.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
3S-t használok, viszont egyre többször kellene telefonhíváshoz mikrofon. A kérdésem az lenne, hogy a 3S mellé egy kihangosító eszköz működőképes lenne? Tehát egyszerre kapcsolódna a telefonom a két eszközhöz és hívás esetén át tudna váltani a kihangosítóra, vagy ennyire nem okos a Bluetooth kapcsolat?
-
tamas.nick
aktív tag
Az alkalmazás ismét elérhető a Play Store-ban.
-
tamas.nick
aktív tag
Roidmi 2S:
FM transmitter + mikrofon
Ahogy r0by leírta, attól függ a mikrofon minősége, hogy a szivargyújtó hol helyezkedik el, nekem pl a középkonzol alján van, sebváltó környékén, emiatt 3S-t vettem, mert nem lett volna jó a beszéd minősége.
Fontos még, hogy nem mindegyik autótípus szivargyújtójába jó.Roidmi 3S:
FM transmitter, mikrofon nélkül
Ez a típus már jó bármelyik szivargyújtóba.Csatlakozás: ahogy a nevében is benne van FM rádióhullámot használ, úgy képzeld el, hogy a transmitter egy kicsi rádióállomás, az autóban lévő rádión csak rá kell keresni a frekvenciára. A telefon és a transmitter pedig Bluetooth-on keresztül kapcsolódik rá.
-
tamas.nick
aktív tag
Ma elkezdett szórakozni a Roidmi 3S, akármelyik frekvenciára tekerem ugyanúgy sistereg, kivéve ha megfogom. Már a bekapcsoló csiporászása is torz (2. videó).
Videókért katt ide. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
sarszegi14 #753 üzenetére
Sajnos EMUI esetében a védett alkalmazás csak "dísz", ugyanúgy bezárja egy idő után.
Nem csak ezzel van a gond, van, hogy megnyitja a zenelejátszót, de rá kell böknöm a lejátszás gombra, mert csak az appot indítja el, a zenét nem.Amúgy hogy lehet ismételten rávenni a Roidmi-t, hogy automatikusan keresse meg a megfelelő szabad frekvenciát? Amikor beállítottam, akkor otthon voltam, de a belvárosban már nem mindig tiszta az adás.
-
tamas.nick
aktív tag
Próbálgattam a Roidmi 3S-t és azt vettem észre, hogy ha előre feloldom a telefont (Honor 8), akkor indul csak el automatikusan a zenelejátszás.
-
tamas.nick
aktív tag
Megérkezett a Roidmi 3S és sajnos az történt amire számítottam, nem indul el automatikusan a zenelejátszás.
Beülök a kocsika, pár másodperc után kapcsolódik a telefon a Roidmi-hoz és ennyi, elő kell vennem a mobilt, hogy rábökjek a lejátszásra, ugyan a zenelejátszó alkalmazás kapcsolódáskor elindul, de a zene nem. -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
3S rendelése előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy a már összepárosított telefonról elindul-e automatikusan a zenelejátszás, maradhat végig a zsebemben a mobil és az autó elindítása után a zene elindul magától?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest