Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Nekem 97 jó volt a teljes Budai oldalon. Amikor használtam nem mentem Pestre, mert éppen nem volt dolgom odaát. Gyanítom gyártási hiba. Esetleg ha bátor kísérletező vagy, próbáld szétszedni, és megnézni nincs-e kontakt hiba, szakadás. Gondolom van valami antenna szerűség belül.. nálam több autóban jól működött. Többek között egy Ford Mondeo-ban is.
Vagy rendelj egy másikat 15€-ert. De előtte próbáld ki másik autóban is. Az is lehet hogy a test az antenna. Azzal meg nálad valami probléma van... Vagy csak túl le vagy árnyékolva belül... Pl a fűtőszállal fűthető első szélvédő tud ilyet okozni... -
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Én Kispesten a 104.4-en használom, igaz ez 2s, de nem recseg. Mondjuk azt is olvastam már valahol, hogy a 3 gyengébb lett
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest