Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Nekem 97 jó volt a teljes Budai oldalon. Amikor használtam nem mentem Pestre, mert éppen nem volt dolgom odaát. Gyanítom gyártási hiba. Esetleg ha bátor kísérletező vagy, próbáld szétszedni, és megnézni nincs-e kontakt hiba, szakadás. Gondolom van valami antenna szerűség belül.. nálam több autóban jól működött. Többek között egy Ford Mondeo-ban is.
Vagy rendelj egy másikat 15€-ert. De előtte próbáld ki másik autóban is. Az is lehet hogy a test az antenna. Azzal meg nálad valami probléma van... Vagy csak túl le vagy árnyékolva belül... Pl a fűtőszállal fűthető első szélvédő tud ilyet okozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Automata kávégépek
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest