- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszi, de mivel nem jött válasz, így kísérletezgettem. Nem mondom, hogy néha nem izgultam, de végül sikerült. A letöltött Fasboot ROM-ot ráengedtem a xiaomi.EU-rom.ra MiFlash-en keresztül, gyorsan végig is futott, jött az üzenet, hogy success, de látszólag nem történt semmit. Ezt követően letöltöttem az utolsó EEA Recovery ROM-ot, amit feltelepítettem OrangeFox alól, majd újraindítás és jött egy boot loop szekvencia, na ekkor már izgultam, majd visszadobott az OrangeFox Recovery-be és javasolta, hogy töröljek cache-t, amin egyébként túl voltam, majd formázzak DATA partíciót, amit megtettem és így már feljött a rendszer. Amúgy sem igen értem, hogy Factory RESET után miért kért PIN-t a telefon és miért volt elérhető az összes belső tárhelyen tárolt adat, de a DATA partíció formatálása után ez változott és feljött a telepítette EEA ROM is.
Ezt követően ismét jött a lockolási kísérlet a MiFlash-en keresztül, aminek az időbecslése elkezdett egyre csak nőni, csak nőni, és abból kiindulva, hogy én csak egyetlenegyszer telepítettem csak így ROM-ot eléggé meglepett, mert az meglepően rövid ideig tartott amellett, hogy sikeres is volt. Nos a skála szerint nem járhatott a procedúra 10%-nál előrehaladottabb állapotban, amikor egyszer csak újraindul a telefon, én pedig imádkoztam, hogy feljöjjön a rendszer, de végül feljött, a fejlesztői beállításokban pedig konstatáltam, hogy EEA ROM van a telefonon, zárt bootloader mellett, szóval megkönnyebbültem. Az óta már a gyerek birtokba is vette a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 512GB gyári független 12 hónap szavatosság
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest