- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bátran ajánlom mindenkinek a HAVOC-OS ROM-ot is,Magisk nem kell hozzá,gyönyörűen megy.
-
Trooper82
senior tag
Én még nem találkoztam olyan xiaomival aminél rendben lett volna az automata fényerőszabályzás. Custom rom volt fent pár, de már nem is próbáltam,úgyhogy erre nem tudok érdemben válaszolni.
-
Tomi0703
addikt
Tobbi romon se jo az automata fenyero?
Gyarin es xiaomi.eu-n is sz@r. Tegnap felhos ido volt, de megis majdnem maxon volt mindig a fenyero, holott kozepesen is boven jo volt. -
mario g
csendes tag
WIFI jelszót hogy lehet beillesztéssel beírni, mivel arasznyi hosszúságú van beállítva és nincs kedvem begépelni. Nem jön fel a beillesztés ablak. Találkozott már valaki ilyennel?
Más helyen működik a beillesztés (mail, böngésző) csak itt nem.
RN8T.
Köszönöm. -
Trooper82
senior tag
Áh köszi. A stabilitás lenne a legfontosabb nekem, az eddigi próbált romok közül egyik sem zökkenőmentes, beleértve a gyárit is. Ez a xiaomi már nem a régi xiaomi. Visszamentem globalra, várok hátha jön valami normális frissítés. A romokkal való kísérletezgetést meguntam.
-
Trooper82
senior tag
Az előbbi kérdésem megoldódott.
Az eddigi röpke idő alatt amióra crdroidon vagyok az tűnt fel, hogy nem megy az Android auto
.
A kocsiban bedugom indulna az app és szétfagy. De úgy , hogy lefagy a telefon és csak a 10 mp-es bekapcsológombos újraindítás segít. Néztem minden engedélyt megadtam pedig. Másnak sikerült működésre bírnia? Rég sikerült így lefagyasztani telót.Amúgy pörgős a rendszer és tetszene, de majd meglátjuk. Ez a teljes lefagyás nem tetszős.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok, lehet megint nekiugrok a romolásnak. Crdroidor ajanljatok sokan. Működik benne minden? Vann aki régebb óta használja? Nincsenek fagyások, bugok? A legfrisebb official az jó?
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Felraktam a Xiaomi.eu romot, de mikor be szeretnék lépni a google fiókomba fekete képernyő és kifagy. Szóval valamit rosszul csináltam. Valaki el tudná nekem magyarázni szájbarágósan a dolgokat onnan, hogy a TWRP-be belépek?
Köszönöm. -
Trooper82
senior tag
Én tegnap a halálból hoztam vissza kis telefonom. Feltettem a twrp-t, legfrissebb eu stabilt. Működött, de stabil 10 fokkal volt melegebb az akksi mint a global romban! Jó, gondoltam ez így nem lesz jó, visszatettem a globalt, bootloader bezár. Működik minden csak a régió kínán ragadt, nem lehetett állítani. Ok ujranyit, twrp, regionfix.zip telepít. Nem segített. Gyári rom az sd kártyán, twrp alól telepítem de előtte töröltem a belső tarhelyet , system- et , data-t cachet, dalvic cachet. Rom telepítés sikertelen, újraindul a teló majd jött a " Your System destroyed" üzenet. Ok twrp-be nem tudok belépni, elszállt , nincs rom a készüléken. A megoldás fastboot rom letolt, mi flash telepít, rom telepít, bootloader automatikusan zarult. Újraindult azóta minden rendben, nem 34 fokos az akksi sima bongeszesnel hanem 25, 26. Izgalmas este volt. 😃 Egyenlőre hagyom a custom romokat...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
#07282432 #279 üzenetére
Mivel a link nem egy konkrét hozzászólásra visz, hanem egy Fórom oldalra, kérdezem:
A twrp-3.3.1-8-ginkgo-willow-mauronofrio.img -re gondolsz?
Mert mauronofrio XDA oldala szerint (amit az XDA-s crDroid oldalon is linkelnek) van már 9, sőt 10-es is, anno nekem azzal sem volt semmi bajom.
-
törölt tag
Ezzel a TWRP-vel a szokásos módon történő ROM telepítéssel hibamentesen megy a PE (Gcam kilép) illetve CrDroid.
-
törölt tag
A system has been destroyed-re itt egy megoldás:
-
csurgoi
aktív tag
Igen, értem.
De eddig a témaszerkesztőben volt rá lehetőség, hogy a társázó kinézetét megváltoztassam.
Most pl a tárcsázónál, az üzenetek lehetőségnál nincs kiválasztható téma, holott biztos vagyok benne(mivel az EU-s Rom-os teljesen azonos témánál )benne van a témában egy kinézetében más tárcsázó.
Most minden témánál csak az alaptéma tárcsázóját engedélyezi. -
Oldman2
nagyúr
Készülék és platformváltás miatt keresek olyan vállalkozókedvű "Fórumlakót", aki átveszi tőlem az RN8T Topik(ok) és az Összefoglalók menedzselését.
További szép napot mindenkinek, jó kis Közösség jött össze itt is ez idáig.
-
csurgoi
aktív tag
Vettem ajándékba a páromnak egy ilyen telót és a gyári Globál van rajta, a boot nem nyitott.
Tettem rá egy 3d Live Tech nevű komplett témát, de egy istennek nem cseréli le a gyári tárcsázóját, amit kurvára utálok a kinézete miatt.
Miért nem lehet szerkeszteni a témát, lecserélve a gyári tárcsázot? -
hcs57
addikt
Global gyári szoftverem van, a neten olvasni Xiaomi Bloatware- ról... létezne ilyen erre is?
[link]
Ugyanitt javasolják kikapcsolni az MSA-t, a reklámok kikapcsolására lsd. kép: -
Trooper82
senior tag
Na látom kijött a 11.0.5- ös eu stable. Este jár le a 168 órám unlockolhatok. Azt hiszem belevágok. Izgatottan várom, remélem stabil lesz, jó lesz...🙂
-
Oldman2
nagyúr
Stabil xiaomi.eu ROM, hetek óta nem frissül a Google Chrome, hibaüzenet minden alkalommal.
Egy 189kB-os frissítést látok mindig, a verziószám 80.0.3987.117
Ha törlöm az alkalmazást és újként feltelepítem, simán felmegy, de a következő frissítés ugyanezt csinálja.
A app cache törlése nem segített.
Ötlet esetleg?
-
Trooper82
senior tag
Köszi az infot...
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Na tászántam magam az eu rom kipróbálására. Bár még várnom kell 5 napot a bl nyitásig. Elegem lett a stabil rom bug-jaiból. Eu rom alatt működik minden? Nfc, mobilfizetés stb. Kamera jobb rosszabb, vagy ugyanolyan? Pörgősebb a rendsuer mint a stabillal? Válaszokat előre is köszönöm...
-
joolaci67
tag
Üdv! Amíg nem állítottam be ujjlenyomatot addig nem mindig nyílt ki érintésre. azóta jól műxik de ti ezt már biztos tudtátok. Twrp szeretném telepíteni hogy a cace memóriát tudjam néha üríteni. Tudnátok ebbe segíteni egy nem hozzáértőnek? A itteni segítséggel a redmi3 ra is sikerült annó amiért ezúton is még egyszer köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest