- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
tranceplanet #25471 üzenetére
Én anno ilyet vettem: Iriver SlimX iMP-550. CD-s mp3 lejátszó, FM rádió (kukac játék is van benne)
, 2db "rágó" tölthető akksival működik. Kegyetlenül szól még ma is. (11-13 mm "vastag") Ez sem volt olcsó amikor vettem. Sokat jártam BP-re Siófokról és a vonaton tökéletes volt.
Telefonból viszont egy HTC telefon után amit 115eFt-ért vettem 9 éve, és ami kb a gariidőt húzta ki.... na azóta 70eFt a lélektani határ a telefont illetően. Jelenleg Note 5 pro van, már 2,5 éves és még bírja a strapát. Anyámnak Note 7, páromnak Note 9 Pro....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged