Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem sem volt bajom a 3.2.3.0-val. Csak szorgalmi feladatként raktam fel a pitést. :)
-
nullpoint
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gondolom csak viccből kérdezed hogy hol hallottam hogy nem kompatibilis.
Két szösszenettel feljebb válaszoltad valakinek hogy moddolt twrp alól tudja legújabb eudevben aktiválni a camera 2 apit, amihez eddig nem kellett moddolt twrp. Sőt egy magisk modul is elég volt.Ezért keletkezett a kérdésem.
-
nullpoint
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A normál TWRP-vel az új eudev nem kompatibilis?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Az összefoglalóban található moddolt TWRP alól
-
gabikiraly2
aktív tag
Legfrissebb eu dev van fent. Ezen hogyan lehet aktiválni a camera 2 API-t? Az általam eddig használt módszer sajnos nem működik.
-
Trailblazer
veterán
válasz
bjergerking
üzenetére
Nehéz kérdés ez a GCam-es móka. Mindenkinél másik jó, másra esküszik, kiscsillió féle-fajta van. Próbálgatni kell, nincs univerzális megoldás.
-
baitsee23
őstag
Mondja már meg valaki, mire kell kattintani ezen a szájbaszexuált yourceforge-os e-mailen, hogy lejöjjön ez a szerencsétlen EU. DEV. ROM!
Mindig rühelltem ezt az oldalt, de most mindjárt stroke-om is lesz.
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hello,
gyári legujabb stabilon ketyegek. Az eu dev. rom feltehető "rendszerfrissités" alól, vagy feltétlen kell hozzá twrp?
Szerk.
(#20487) baitsee23
köszi!
-
Fulár
senior tag
Én sem találom.De van OTA.Félve raktam fel és előtte csináltam biztonsági mentést mert a fórumon piszok sokaknak vannak vele gondjaik.De minden a legnagyobb rendben!És nem tiszta telepítéssel csináltam.
-
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én nem találom a Whyred-et. Béna vagyok?! Azt sem látom, hogy késne.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Komoly
, majd 6-7 kiadás múlva redukalodik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bjergerking
tag
Megint én
Melyik gcam-ot érdemes feltelepiteni? Nézelődtem és van jópár változat, de mindegyiknél szembejöttek velem olyan kommentek, hogy instabil, ti melyiket ajánlanátok, a miui kamera funkcióit kellene hoznia stabilan (60fps videó, 4k nem fontosak).
-
Kerni62
tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Hogy lehet két Xiaomi között átköltözni. A menüjét már megtaláltam, de ez hogy müxik? Mit visz át és mit nem? Cca. mennyi időt vesz igénybe? SIM és sd card melyikbe legyen? Köszi
-
Narxis
nagyúr
Nekem még sose akadt el, majdnem bepánikoltam de aztán sejtettem, hogy épp a Magisk-ot akarta flashelni.
Szerintem jó ROM. Kár, hogy nincs benne régió beállítás így azt morelocale2-vel állítottam magyarra. Nem a nyelv zavar hanem, hogy az appokban amerikai tartalmat kapok, amik nem nagyon érdekelnek. Gyors, fluid a rendszer, rengeteg beállítási lehetőséggel. Minden működik benne bár most a 9-es android miatt van egy 3 soros bug lista, semmi olyan nincs ami miatt ne lenne alkalmas napi használatra. -
x1port
addikt
Nézegettem ezt a beégés dolgod.
Igazából amennyire kivehető , viszonylag pontos adatokat lehet látni.
Szóval inkább ez valami szellemképesedés lehet inkább mint beégés.
Viszont a megoldását így sem tudom.. -
octopus75
tag
Sziasztok!
Külföldre megyek, engedélyezni kell valamit külön hozzá, hogy kint is használhassam? Vagy simán átáll a külföldi szolgáltatóra? -
Narxis
nagyúr
Kemény ez az android 9 alapú Masik. Ha valakinek elakad 75%-nál a telepítés akkor aroma installerben válassza a no root opciót és utána manuálisan simán flashelhető a Magisk 19.
-
ktommy91
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Twrp-ből flasheld a firmware-t(ARB 4) aztán az új recovery-t, reboot recovery és mehet fel a masik.
-
Narxis
nagyúr
Masik 3.2(android 8.1) szeretnék Masik 3.7-re(android 9) váltani. Azt olvastam, hogy először MiFlash-el kell ezt flashelnem whyred_global_images_9.3.28_20190328.0000.00_9.0_global_b1e954f1ba.tgz aztán fastbootban flashelni a moddolt android 9-cel kompatibilis TWRP-t.
Itt van leírva: Link
#13892-es post, angolul is ott van. Gond az, hogy nem tudom innen letölteni a leírásban linkelt TWRP-t.
Valakinek megvan? Esetleg rosszul tudok ezzel kapcsolatosan valamit? Ha egy mód van rá akkor nem akarom téglázni a cuccost.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van egy Note 7-es készülékem. S produkálja az alábbi hibát:
A kamera app nagyon lassú,fénykép készítése lassú,idő míg megtudom nézni mit lőttem... ha kilépek akkor meg már meg se lesz a kép,ez note 5-nél is volt probléma ha jól emlékszem. Legalábbis nekem anno jelentkezett még a 9-es MIUI-on.
Illetve a videónál sötét a kamera kép

Tegnap sikerült rövid videót felvennem,de aztán kiírta hogy a kamera alkalmazás leállt.
Azért írok ide is(note 7-es topikba is írtam) mert ugyan az a rendszer,s sok különbség nincs... viszont reménykedem abban hogy ez csak szoftveres gond. -
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igazából nézegettem az összefoglalót, csak más néven volt a dolog, mint amire asszociáltam

-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Főbenjáró bűn!
amúgy nem -
válasz
bjergerking
üzenetére
Ezt ne hangoztasd jUUh előtt!
-
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudtam, hogy ez is benne van, köszi

-
válasz
bjergerking
üzenetére
Összefoglaló?
-
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Esetleg egy megbízható linket tudnál küldeni hol tudom letölteni?
-
válasz
bjergerking
üzenetére
A feltétel csak annyi, hogy betallózod updaterben, és update.
A visszalépést passzolom, azt majd a global dev.-esek leírják.
-
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És esetleg ha nem tetszik van lehetőség oreo-ra visszajönni? Custom recovery nélkül. Illetve ezt mennyire nehéz feltenni? Vagy cssk simán a frissítésnél choose package és ennyi?
-
válasz
bjergerking
üzenetére
Nekem nincs vele bajom.
Nem tudok említeni bugot. Nagyobbat meg pláne.
-
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen nagyobb bugok vannak benne?🤔
-
pczinder
tag
Sziasztok.
A telefont (rajta legújabb global stabil rommal, rootolva) újabban egy okosórával használom, elsősorban az értesítések miatt. Például bluetooth-on / wifin keresztül átmennek az órára a bejövő hívások és azokat az órával is fel lehet venni - elvileg. A valóságban ez a funkció csak ideig-óráig stabil, aztán megszűnik működni. Ilyenkor recoveryből wipe-olom a cache-t és a Dalvik/Art cache-t és egy darabig minden tökéletes. Ezért gondolom, hogy a telefon oldaláról kellene orvosolni a hibát.
Arra gondoltam, hogy a hibamentes, tehát wipe-ok utáni állapotot konzerválhatná egy alkalmas app lakatolása (a push gmail értesítések elmaradását így tudtam javítani). Szerintetek mit kellene lakatolni? Vagy esetleg egyéb ötlet? - Köszönöm! -
válasz
bjergerking
üzenetére
Bár én EU dev. vonalon mozgok, de az simán alkalmas napi használatra. A global dev. sem lehet rosszabb.
-
k.zozo.
tag
Pie frissítés óta nem megy mélyalvásba a telóm. Nektek jó? Global dev.
-
Gremovan
csendes tag
válasz
bjergerking
üzenetére
A téma minden ikonnak ad egy fehér hátteret. Lásd Chrome ikonja. A "hibásaknál" is ezt látod, mert a sarkok görbülete nem egyezik az ikon és a háttér esetében.
-
bjergerking
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De ez nálam a gyári classic témánál jelentkezik. Igazából tetszik és nem szeretnék nova launchert használni, ezért lenne jó valami olyan témát találni, ami olyan, mint ez csak nincs benne ez a "hiba"

-
válasz
bjergerking
üzenetére
Szerintem témafüggő.
Nálam nincs ilyen gond: EU dev. ROM, Rhodium téma. -
mcsm88
senior tag
Olvasgattam, hogy különböző romokon gondot okozott az exfatos memóriakártya.
A global stabil 10.2.2 tudja kezelni? -
-
x1port
addikt
Találkozott már valaki ennél a típusnál kijelző beégéssel ?
Én sajnos igen :(
Pedig aztán nem nagyon használom max fényerőn.. -
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De, de 20 Mpxl-es is - ha jól tudom. :)
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen a note 5 és a note 5 pro. Ezen belul pro eseten az indiai es a global kulonbozik. Most gyk megkapja az indiai (IMX376) kameramodult.
Pityu.: a Google Camera az elolapi Omnivision kameramodul miatt nem mukodik alapbol nekunk.
baitsee23: Redmi Note 5 Pro SE
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pityu.
üzenetére
Én nemsokára kicserélem a kamerát elöl Sony-ra, ha mar rendeltem kijelzot es szetszedem akkor megejtem ezt is és legalabb nem kell szenvedni a moddolg Google Camera verziókkal.

Egyebkent attertem Global Dev romra, ebben a fülesem csak SBC módban hajlandó menni míg stabillal AAC-ként ismerte fel... :/
-
madrac
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Igaz. Akkor volt verzió váltás is, nálam is az van, de azon se megy. Bosszantó.
-
madrac
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Köszönöm.
Mindegyik 2.3-as, ezért érdeklődtem, hogy mikori kiadás. 18.1-es Magisk - el se jó nálam. Lehet, hogy egy tiszta telepítés kellene, de szerintem amikor először felraktam ezt a romot, már akkor se ment.
Nem tudom, hogy számít - e esetleg, hogy melyik gapps került fel. -
Potyka03
senior tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Hogy a Note 7 kamerája jobb

A selfie kamerája is jobb lett. Hamarabb talál fókuszt,s nem faku ki hamar a kép... nekem a note 5-nél az volt a gond,a selfie kamera sose találta meg a normális fényviszonyt.
Mondjuk a note 7 AI-el meg lassú
De cserébe gyönyörű képeket kapunk. -
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel r4.1. [link]
Changes:
- LA.UM.7.2.r1-06700-sdm660.0 CAF tag merged
- qcacld-3.0,fw-api,qca-wifi-host-cmn: LA.UM.7.2.r1-06700-sdm660.0 CAF tag merged
- handset mode fixed
- android system error popup fixed
- sched_child_runs_first enabled -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Megoldódott. Másik recovery fel -> vissza TWRP.
-
madrac
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Ez érdekes. Mikori Syberia és melyik Magisk verzió?
-
Trailblazer
veterán
Romolgattam egy kicsit ma (Syberia-t néztem meg, de inkább visszaálltam Havoc-ra), és azóta a TWRP meggyőződése, hogy 1970. május 21. van, és reggel 6 óra perpill. Nem tudja valaki, hogy lehetne az időt visszaállítani benne a normálisra? (Az időzóna természetesen rendben van a Settings első tabján.)
-
Potyka03
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én is Note 7 tulaj vagyok

Note 5-ösöm még megvan tartaléknak.
Semmi különbség. A Notch nem zavaró,stílusos ez a csepp notch. Kamerába ég és föld,minden másban ugyan az
-
trouble
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
on,on,on
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lehetne, hogy nem offoltok tovább?
-
Golyo69
senior tag
válasz
trouble
üzenetére
Itt vettem a hardverapron.
Akitol vettem az pedig a xiaomishop-bol
62000 volt szállítással együtt.
2 ev +6 honap garival.
Kek színű, 4/64szabi_memo
Eddig még ismerkedünk de tetszik.
A kektol kicsit feltem de mar ossze baratkoztam a színével.
Picit pörgősebbnek erzem, a gesztus vezérlés simabb. ( note 5-tel sem volt bajom)
A kijelzo sztem szebb.
Összessegeben eddig pozitv. A kamera is szep képeket lo, de igazan még nem tudtam tesztelni. Majd talan a héten.Par nap utan azt mondom nem bántam meg. De a note 5 is nagyon jo szolgálatot tett nalam es nagyon szerettem.
-
trouble
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
MiMix2, 9SE, egy a baj a 4000 akksit nem bírom feledni

-
-
trouble
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nyílván nem egyértelmü összehasonlítási alap, de nelem a MiPad 4-em gyorsabb mint a telóm(snapi 660)!
Nüanszok,de pont így volt eddig is, mindig egy picit húznak a konfigon az új modell javára!
Én note 4 X-ről váltottam, ha kéne vmit említenem, hát max. az ugrik, be, hogy nekem jobban bejön a 18/9 !
Bár akkor is azért váltottam igazából mert volt itt az aprón egy nagyon kedvező ajánlat! -
válasz
trouble
üzenetére
~67.e körül indul a honnan meg csak rajtad múlik! amúgy meg nem kell eget verő előre lépésre számítani a snapi 660.nem sokkal erősebb szinte csak GPU.ban jobb a 636.tól
note7 pro lenne az amire érdemes váltani de hát ugye az nem lesz béhuszas verzióban

-
Golyo69
senior tag
Note 7-re váltottam. Eladtam az 5-ot. :(
Nagyon jó kis telo volt, szerettem.
Remélem a 7-el is hasonló barátságom lesz :)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, majd 6-7 kiadás múlva redukalodik ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)