- Home server / házi szerver építése
- ZIDOO médialejátszók
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #10385 üzenetére
A kínait csináló csapatnál valami nagyon beborult. MIUI 10 óta szerintem nem volt olyan hét amikor valamelyik modellre ne lett volna felfüggesztve..
Stock androidtól hányingerem lesz, de lehet kipróbálom ezt a PE-t.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
válasz WhiteWalker #10382 üzenetére
És még csodálkoznak hogy menekülök a MIUI-ról a rengeteg hülyesége miatt AOSP ROM ezerszer jobb.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Dinter
addikt
Jött az értesítés, hogy frissíthető 9.6.3-ra, rákattintok, erre nem talál frissítést Ez micsoda?
-
juve600
nagyúr
Pixel Experience Pie-t felrakta valaki rajtam kívül ?
[link]egy kis kedvcsináló
jó kis rom -
MODERÁTOR
-
*Mukeey*
addikt
-
kidnou
őstag
válasz Viktor0610 #10385 üzenetére
EU-n azt irják, kamera hiba miatt nem adják ki.
-
MODERÁTOR
-
*Mukeey*
addikt
Kinnt van a 8.8.16.
Látom megelőztek😁
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
MODERÁTOR
-
Balzak83
senior tag
Tegnap feltettem a 8.7.26 -ot, nekem nem igazán vált be. Kisebb fagyások vannak még benne, appok FC-znek, meg az ékezetes karakterek sem mutatnak túl jól. Alapból a felület nem rossz, bár nekem jobban bejött a MIUI 9.5 letisztult formavilága. Egyelőre visszatettem a stable-t, de ott meg időközben visszavonták a 9.6.2.0-t, úgyhogy 9.5.19.0 ment vissza. Egy verziót előre, kettőt vissza, ez lett a tegnapi nap eredménye.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #10375 üzenetére
Köszönöm!
Nem is értem , hogy ezt hogy sikerült így a MIUI- S srácoknak ezt összehozni...
Nem tudom, hogy más készüléken ez hogy van pl Samu, LG stb... De ez elég nagy baki. Sajnos ez már a régebbi Xiaomi készülékeken is így volt. -
ati2
őstag
Sziasztok, lenne pár kérdésem, mert ez az első Xiaomi + nyitott BL-es telóm
1. Miért van a minimal ADB+fastboot ajánlva, ha a miflash_unlock-en-3.3.525.23-ban is van fastboot?
2. A 9.6.2-re mehet fel egyből a MASIK, vagy kell előtte egy MIUI 10-est felrakni?
3. TWRP-t, ha lazyflaserrel "fixálom", az okoz valami hátrányt aksiban, vagy egyébben? -
nagyúr
-
B2man2
aktív tag
válasz WhiteWalker #10374 üzenetére
Én inkább simán telepíthető appot keresek amivel lehetne külön vezérelni az értesítési hangerőt. De sajnos még nem találtam
-
ElDiabloo
senior tag
Kínai csapat odatette magát. 16 készülék felfüggesztve, 1-re kiadva. Jó arány
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #10374 üzenetére
Igen van! Pont tegnap próbáltam ki! De nincs benne magyar nyelv csak angol, kínai, és ruszki!
Bővebb info és képek róla 4pda.ru oldalon
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Van olyan ROM ahol lehet az értesítési hangokat állítani? Mert ami a MIUI-ba van elég bosszantó , hogy csak a "Csengés/ébresztés/média " opció van....
-
wwenigma
Jómunkásember
Az megvan hogy nem egy kategória a két telefon arban.? Egyébként nem tapasztalom amiket írtál róla.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gabor20
tag
Xiaomishop-ban vennék Mi A2-t vagy Redmi note 5-öt (4+64 Gb ).
Ez gyakorlatilag a note 5 pro?
Mindkét telon tudom mokolas nélkül használni a Google szolgáltatásokat, pl GooglePlay?
Bocsi ha nem jót kérdezek, csak nem vagyok otthon ezekben a dolgokban... -
ktommy91
addikt
válasz juve600 #10358 üzenetére
Ha rá akarsz tenni egy lapáttal akkor kapcsold be a vulkan ui renderelést. A "debug.hwui.renderer=skiavk
" sort kell hozzáadni a build.prop-hoz és újraindítani. Még lehetnek bugok de állítólag állat.(még nem próbáltam mert mire eszembe jutott ment vissza a MIUI a szokásos audio lejátszás problémám miatt.)Nincs kerítés.
-
kszthly
senior tag
válasz juve600 #10358 üzenetére
Tudom, hogy nálam van a hiba, valószínűleg a MIUI titkosított partíciói miatt. Nálam induláskor jelszót kér, el is fogadja, de aztán egy gyári visszaállítást kér.
Ezt meg is teszi, de aztán ugyanez...
Formázva lett a belső tárhely, de nem segített.
Eddig csak MIUI alapú romok voltak fent.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #10349 üzenetére
Van Másik! 😁
-
juve600
nagyúr
[link]
jó link PixelExperince Pie romhoz -
sutyi^
senior tag
válasz kszthly #10346 üzenetére
Hát matematikai alapokon azt mondanám, hogy a Redmi Note szériának általában sokkal nagyobb a userbázisa amiért hamarabb és több bogár kerül jelentésre.
De persze lehet hogy csak szimplán több meló forkolni a Global és az indiai Pro között, mint sem gondolnád.
Vagy ezen két tényező elegye.-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10349 üzenetére
eu-sról sincs még semmi
-
tolto
kezdő
Sziasztok!
A2 vagy note 5.
Mindkettő paramétereivel tisztában vagyok, de szeretem a tiszta droidot, csak nagyon kicsi ott az aksi, viszont jobb kamera és proci van..a note5-nél meg van még jack, és nagyobb aksi, de kisebb proci meg a fenti speakeren olvastam több helyen külföldi fórumokban, hogy vibernél, skype-nál halk a másik fél, alig lehet hallani vopi hívásoknál akit hívsz, az A2-vel ilyen gondok nincsenek.
Szóval mindkettő telefonnal szemezek..note 5 felé a nagyobb aksi és jack vonz..
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kszthly
senior tag
Normális, hogy minden típusra kint van a 8.8.16 global, csak erre nincs?
Megint kimaradunk valamiért?A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #10340 üzenetére
Ez nekem szólt
Akkor ebben is több a Masik. -
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
[link]
PE Pie
de mikor ,ez itta kérdés -
natë
nagyúr
Eu romban már benne van a pro/nature hdr mód?
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10335 üzenetére
akkor megrendelem innét
3k postával -
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10332 üzenetére
szerinted ehhez is adják a fóliát ??
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10332 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz juve600 #10331 üzenetére
Pont olyan vastag, hogy nem billeg, ha leteszed az asztalra, sík felületre.
A kamera védve van.
Szerintem kicsivel vastagabb, igen. Illetve fontos, hogy a kijelző síkján túllóg. Így kijelzővel lefele ejtéskor védve van, de pl. meg kell szokni a gesztusvezérlésnél, hogy "ott van".[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10328 üzenetére
a gyári szilikon tokhoz képest milyen ?? vastagabb ? ennél is kidudorodik a kamera ??
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #10328 üzenetére
akkor beszerzek egyet szerintem,amit vettem hozzá az nem jön be,túl vastag a teló tőle
az a fólia mennyit véd a kijelzőből ? sajnos egy pár mm-es karc már van rajta,sztem a zsebem cipzárjától
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #4174 üzenetére
neked bevált ez a tok+fólia kombó ?
-
juve600
nagyúr
hol tudnék méretpontos üvegfóliát venni a telóra ?
vettem gearbest-en,ma jött meg csak éppen nem méretpontositt a fórumon is kérdeztem egy eladót,azt írta hogy a redmi5plus üvegje van és az is jó rá,de nem tudom
-
ElRamos
tag
Üdv!
Ehhez a tokhoz EZ az 5D üveg tökéletesen passzol?
Írjon már valaki, aki ezt a kombót használja. A tok 1 hete jött meg, nagyon fasza, sokkal masszívabbnak tűnik a telefon, mint a gyári szilikon tokkal. Üveget nem akartam rá venni, mert ugye Gorilla Glass meg minden, de a kijelzőm jobb felső sarka megkarcolódott, az ideg meg szétb*sz.
Köszi!
Üdv: ElRamos
-
ktommy91
addikt
válasz trebrona #10314 üzenetére
Furcsa. Nekem sem ment, a 2 account-os bugot is javították meg az indiaiak is sírnak hogy várni kell. Ezek szerint vannak még bugos account-ok.
(#10318) baitsee23: MIUI meg MIUI között olyan nagy különbség nincsen(kivéve a Masik-ot) én sem értem a felhajtást...
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
MODERÁTOR
-
kszthly
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kszthly #10295 üzenetére
Még mindig nem lehet regisztracio nelkul olvasni, szánalom. Ez a gyujtogetes meg....pff.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest