Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Hát én ide mindenképp szoktam írni:
Logout-on sok cikkem van
Az egyik Logout cikkem eleve a Mido-ról szól
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (topikgazda vagyok)
Android szakmai topik (topikgazda vagyok)
Magisk (topiknyitó && topikgazda vagyok)
MIUI topik (de ide csak ritkán..)
..meg egyes készülékek topikjába - ha megidéznekHa lehet így választani hogy melyik ROM?.. a régi AICP, az nagyon jó volt.. meg a LineageOS, főleg a 15.1 amit Alexey csinált.. vagy a MiracleDroid Oreo, azt nagyon szerettem még.. a LilBlinx féle LineageOS amíg csinálta addig nagyon stabil volt (a 17.1 nagyon jó volt, a 18.1 is de ahhoz már a vas szerintem kevés). Utána jött Zeelog a saját LineageOS-ével (végre!!). Pixel Experience ha meg vagy barátkozva a Google-el, vagy PixelOS. Régen össze is írtam párat pl. [itt] meg [link] de ahogy néptelenedik a dolog úgy el is hagytam az összeírást, csak magamnak tudom mik vannak mert nézem a Telegram-on meg tesztelek is a fejlesztőknek. Szerintem a régi Oreo-kkal (esetleg Pie-al) volt a készülék a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest