- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
válasz
teppik_amon #14332 üzenetére
Update, nem mintha bárkit érdekelne: Akksi megjött végre. Cserélve. Működik szépen a telefon.
-
teppik_amon
tag
válasz
teppik_amon #14323 üzenetére
Némi update srácok.
Akksit megrendeltem régesrég. Több mint 3 hete beérkezett az országba, azóta semmi hír róla, vámra vár állapotban leledzik.
Az akksi oylan szinten döglött, hogy a telefon levett hátlappal és csakis töltőn hajlandó üzemelni.
Látványosan gyorsan halt meg az akksi, kb 5 nap alatt jutott el a teljes kapacitástól odáig, hogy 100-75%-ra 5 perc alatt esik le, ahol kikapcsol. :\
Előszedtem az elődjét, azt használom amíg megjön végre a pótlás.
Szóval ígyjártam -
teppik_amon
tag
-Új telefon már nem lesz belőle
-Nem akarok bénázni, szerencsétlenkedni vele
-Közel sem biztos hogy az akksi a baja (zsebben hordom, lehet simán elgörbült egy guggolásnál, ráfekvésnél, whatewer)
(mellé tettem most egy vonalzót. Igen, maga a telefon háza görbült el, a kijelző szép egyenes, így elválltak egymástól)
-jó lesz a chromecast távirányítónak / gyereknek youtubot nézegetni.
Akksi idővel amúgy nincsen bajom. Egész nap elvagyok vele. HA meg játszok, úgyis merül. Gyakran töltöm napközben is ezmiatt. Kocsiban szivargyújtóról, külső akksiról. Este meg töltőn alszik.
De ha épp nincs játékra használva, simán viszi a napot és estére 50-60%ig merül némi netezéssel, cseteléssel, hívással.Szóval jó kis telefon, jó konstrukció volt.
-
teppik_amon
tag
Még én is ezt a telefont használom, nagy megelégedéssel.
Viszont a nyomógomboknál és a sim tálcánál kidudorodott oldalra a házilletve az egész kijelző kezd elválni a telefontól. Kezdi szétnyomni az akksi, vagy mi? Egyelőre működik, de aktívan nézem az utódját (redmi 8 talán. a 9S is jó, csak kicsit drága nekem
)
-
teppik_amon
tag
Most hogy elindult a digi mobil, bekerült a 2. szimkártya is a telefonba. Az lehetséges hogy a 2. sim helyen csak 3G van?
Gyorsan átfutottam pár leírást, de nem találtam erre vonatkozóan semmit.
Tapasztalatok? -
teppik_amon
tag
válasz
david5745 #10342 üzenetére
Amúgy nagyon nem értem hogy miért nem éri meg a kínaiaknak 2mm-el nagyobb tokot IS gyártani, pl mindenféle armor tok és társai :\ Esett már pofára és az üvegfólia tette a dolgát, szépen védte a telefont. De félek hogy egyszer a sarkára esik és a "vacak" átlátszó szilikon tok nem biztos hogy megvédi.
Lényeg a lényeg, aki tud RÁ VALÓ armor tokot, ne hallgassa el! (keresem én is, de mindenhol csak a 150mm-eshez van)
Köszi -
teppik_amon
tag
Tegnap én is csatlakoztam a közösséghez! Eustock-os készülék. Belaktam, használom, örülök.
-
teppik_amon
tag
Bárkinek bármilyen infó hogy az EUstock-on mikor lesz megint?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GTA VI
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest