- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Igazad van, de azért te is érzed ugye, hogy 1xvégigmentemegykínaisrendelésenszarazegész és a valóság között egy kicsit nagyobb az űr.
Én egyébként nagyon szeretem az ilyen embereket, mert mindig engem keresnek meg az ilyen ismerősök, és mindenhol csurran cseppen egy kis jutalék, függően az ismeretség fokától.
Nem is szoktam az ilyenekkel élőben vitatkozni, ők azok a "vásárlóim" akik magukat hergelik bele a még több vásárlásba.Remélem holnapra megjön a cuccos nekem is, mert egyébként nem lesz időm átköltözni rá
Valakinek sikerült már normális szilikon tokot találni rá?
Jut eszembe, kérdezni akartam:
Aki már megkapta, mi van a dobozában?
Milyen a töltő? Minőségi, vagy azonnal cserés?
Képernyővédő fólia azért legalább van hozzá, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest