- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
fakekorom #1596 üzenetére
Nekem attól stabil egy rom, ha nincsenek benne ilyen FC bakik és minden flottul műxik. Mondjuk a MIUI egyenlőre jól muzsikál. Samu W-n a CM9 tényleg stabil volt. Abban nem volt semmi hiba. Azzal volt a legjobb a teló.
(#1597) Bocsidee: Ezek az ergonómiai bakik abból adódnak, h eddig 2 évig máshoz voltam szokva. Most ezt kell megszoknom. Ha nem romolok, stb, akkor még a memkarit sem piszkálom. De akkor is rakhatták volna úgy a slotot, h könnyen eltávolítható legyen akksi kivétel nélkül.
-
Bocsidee
tag
válasz
SkyLine3000 #1595 üzenetére
Nem vagy kompatibilis a telóval.
Amivel félig egyetértek, az a memkártya. Igaz az előző telónál 2 évig nem lett kiszedve, de azért szeretem ha ott a lehetőség. Nekem a fliptok támogatás hiányzik, hogy felnyitom a fedlapot és nem ébred fel a teló. Igaz az már magasabb árkategóriában van. -
fakekorom
tag
válasz
SkyLine3000 #1552 üzenetére
nekem 11s van fent, most gyorsan kipróbáltam a videófelvevést, működik. viszont amikor letörlöm a frissen felvett videót, és még töröltem egyéb fotókat is, a Galéria app leáll. minden alkalommal.
-
SkyLine3000
addikt
A telóról pár szót. Sztem van 3 ergonómiai hiba, amit kicsit elszúrtak. Legalábbis nekem nem tetszik.
Elég nagy hülyeség, h az sd kártyához csak az akksi eltávolításával lehet hozzáférni. Legalább ezt csinálhatták volna meg úgy, h ne így legyen. Ezt elb@szták.
A home gomb lehetett volna fizikai. Sokkal egyszerűbb volt az Lg-nél felébreszteni azzal a telót, mint az oldalán nyomkodni. Pl a kocsiban balra tőlem a szélvédőn ott a tartó és ott sokkal könnyebb így feléleszteni (könnyen kézre esik), mint az oldalát nyomkodni. Vagy felőlem lehet érintős, csak lehessen felébreszteni a telót.
Illetve szerencsésebb lett volna az érzékelőket, főleg a fényszenzort a másik oldalra tenni. Ugyanis, ha elfordítom a telót, szinte mindig (sztem más is) balra fordítom, h az érzékelők bal kéz felé esnek. Ennek az a hátránya, h így soxor félig eltakarom a fényszenzort és leveszi a fényerőt akkor is, ha nem kéne. Ha másik oldalon lenne (a hangszóróhoz képest) ez nem lenne. Plusz az előlapi kamera is kerülhetett volna a túloldalra, mert kissé fura, ha mondjuk az asszonnyal kell vmi idétlen szelfit csinálni és a teló alját kell bámulni, nem a tetejét, ha bele akarok nézni. Ez mondjuk még kibírható.
Azt kell hogy mondjam, az F6-om ilyen szempontból (ergonómia) sokkal jobb, mint a Redmi. Sd slot jó helyen van, szenzorok túloldalt, fizikai home gomb.
A MIUI-t már kezdem megszokni. Egész stabil a rendszer. Igazából minden rendben vele. GPS is jó, hamar talál jelet. És igen. Első indításra tart ez neki percekig, utána már hamar fog találni.
Az is jobb lett volna, ha legalább fényképezéskor több féle méretet lehetne beállítani (miui). Van olyan helyzet, amikor nekem elég lenne 1 vagy 3 mpx-eles kép. Ez cm-en fasza volt, mert ott viszont millió méret volt mind fényképezéskor, mind videózáskor.
A CM-et kétszer raktam fel. Másodjára felrakás után csináltam FR-t és az előtte jelentkezett hibák nem jelentkeztek. Már szinte belaktam a rendszert, mikor pár óra használat után egyszerűen meghülyült.
Totál mást csinált, mint amit akartam. Ráböktem egy ikonra és nem indította az appot, hanem elkezdett megnyitogatni mindent, tiszta darabos lett az egész rendszer, használhatatlanná vált. Azt hittem, h a telónak lett valami baja. Többet nem cm-ezek. Ment vissza a miui. Kíváncsiságból lefuttattam rajta egy quadrantot és egy antutut és olyan szar eredményeket produkált, majd elsírtam magam. (5000 és 14000 körül, ugyanez miuin, 12000 és 21000 körül). Amíg nem hülyült meg, tök szmút volt a rendszer.
Viszont itt (Pro) hál isten a vissza gomb jobb oldalt van, míg Lg-n bal oldalt volt. Ezt nem szerettem.
Ma megjött alig másfél hét alatt a fekete s-line tok Kínából. Így sokkal jobb. Lassan az átlátszó is megérkezik.
Egy szó, mint 100, ha az ergonómiai hibáktól eltekintek, nagyon jó ez a teló, főleg, ha az árát is figyelembe veszem. -
Bocsidee
tag
válasz
SárkánySzív #1593 üzenetére
Szívesen!
Nagyon jól együttműködik a telóval, és a teszt is a valóságot tükrözi. -
bunnyhu
senior tag
válasz
SárkánySzív #1588 üzenetére
A GPS-nél van egy un. hideg indítás, ez mindig sokkal tovább tart, mint a normál. A leggyorsabban akkor dolgozik, ha túlvagy az első hidegindításon, és wifin van a teló. ilyenkor lefrissíti a műhold pozíciókat előre (azthiszem ez az AGPS, de nem biztos) és így lényegesen gyorsabban indul a "meleg"indításnál.
Szóval ROM-olás után érdemes bekapcsolni a gps-t és kirakni legalább az ablakba aztán hagyni egy ideig szórakozni. Ha egyszer ezen túl van már gyorsabb lesz (főleg ha kap wifit időnként). -
Bocsidee
tag
válasz
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Az óra alkalmazáson belül, középen lent a beállításokban.
-
SárkánySzív
aktív tag
Más ébresztő alkalmazással még nem néztem, de egye fene este lekorlátozom repülő módba; de azért idegesít a dolog.
Azért is idegesít, mert egy darabig jól ment minden. Tegnap előtt este azért is raktam fel a legújabb romot, hogy hátha... de nem.
A GPS kapcsán...
Azt a teszt progit használtam amit eddig is mindig, meg lehet hogy a Rom felrakása utáni első pozicionálás miatt nem ment.
Felraktam egy másik teszt programot, és egy idő múlva egyből 16 műholdat látott, és az IGO is azonnal pozicionált.
Megjegyzem, hogy az eddig mindig használt teszt program most sem lát egy darabot sem.
Gondolom a másik teszt programmal való tökölése is az első pozicionálás miatt volt a friss Rom miatt.
Azóta akárhányszor bekapcsolom a GPS -t azonnal mennek a csúszkák.
Nem sok híja hogy szívbajt nem kaptam. Már felraktam a régi Romot a belső SD -re, hogy visszarakom azt amivel kaptam az 5.6.8 verziót; viszont a másik teszt programmal jó lett a GPS.Adamo_sx
Szerintem igen... de ha pontosabban leírnád esetleg hogy hol is van ez...
Bocsidee
MiBand...? Mi az? Esetleg részleteznéd...
-
Bocsidee
tag
válasz
SárkánySzív #1583 üzenetére
Én még sosem kapcsoltam ki a telót, még csak repülőbe se raktam soha.
De nekem mindenhogy ébreszt. Bár én a MiBand-es ébresztést használom már egy ideje.
Össze kéne szedni, hogy mi a közös a telótokban, akiknek nem ébreszt, hátha vmi apróság lesz a ludas. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Engedélyezve van a kikapcsolt telefonnál az ébresztő?
Legözelebb ekkora képet ne illessz be közvetlenül!
[ Módosította: #65675776 ]
-
bunnyhu
senior tag
Lehet mostmár megvárom az új "stabil" kiadásokat, végül is semmi bajom a mostanivan, akkor meg minek variáljak?
http://en.miui.com/thread-174163-1-1.html
We are really excited to announce MIUI 7 global stable build for MIUI fans all around the world. With two months of testing and optimization, MIUI 7 global stable version is to roll out from Oct. 27, 2015. Yours by design! Get ready for upgrade!
-
helixP
nagyúr
válasz
Más, playen elérhető ébresztő alkalmazással is ez a helyzet?
Valamelyik GPS-teszt progival megnézted, hogy hány műhódot lár, lát-e egyáltalán?
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Bocsidee #1582 üzenetére
Hát hülye legyek ha értem !!!
Tiszta telepítéssel raktam fel, tehát nem is frissítéssel, még azt a rizikót sem vállalván; hogy hogy a legkisebb
probléma is beüssön.
Erre itt van ni a GPS meg sem mukkan. Ma újra felrakom ismételten.
Más...
Itt van ez a rohadt ébresztés is...
kísérletezgettem vele tegnap...
Bekapcsolt állapotban a lakatos módszerrel működik, de ha leviszem repülő üzemmódban a lakatos módszerrel akkor is működik.
Kikapcsolt állapotban viszont, viszont csak akkor szólal meg ha az ébresztési időn túl hozzáérsz a kijelzőhöz.
Akkor aztán már bőszen veri a mellét, hogy ő aztán ébreszt.
Nem tudom miből gondolják a rom fejlesztők, hogy az ember sose akarja kikapcsolni azt a szutykot.
Volt már pár okosom, de még a leghitványabb buta teló is tudja ezt a funkciót.
Nem értem az elgondolást... -
Bocsidee
tag
válasz
SárkánySzív #1579 üzenetére
Nálam szokás szerint villámgyors, tökéletesen működik.
-
herdsman12
őstag
válasz
Délután tettem fel, még csak nem is tiszta telepítéssel, eddig működik.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Nekem épp most töltődik le automatikusan (kellett kérdeznem
). Bug fix, system optimalization. Nemtudom ez eredeti vagy a magyar verzió. Akkor inkább ne telepítsem?
-
SárkánySzív
aktív tag
Ezzel meg a GPS meg sem mukkan, egyszerűen semmi MIUIHU Csapat (vagyula)
Verzió: 5.10.15 (MIUI 7) Rom verzió.
Van akinek ilyen van fent a telón? -
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Adamo_sx #1576 üzenetére
Tudom. Olvasok, mielőtt megcsinálok vmit. De én nem aktiváltam sem az accountot, sem az Mi üzenetküldést. Plusz ott két sms-t ír helyi tarifával és nem nemzetközivel...
Az odáig rendben van, h figyelmeztet, de akkor küldjön, ha ténylegesen regelek és ahogy írja, helyi tarifás sms-t és ne nemzetközi díjasat. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #1575 üzenetére
Amikor a MI fiókot aktiválod, akkor küld SMS-t. Nekem egy figyelmeztetés fel is jött, hogy ez pénzbe kerülhet.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem a gyári fejlesztői rom van fent. Ha csinálta, akkor azzal. Azért aki tud, majd ránézhetne a számlájára. Már csak a feltételezés megerősítése végett. Jó lenne tisztán látni.
Meg ugye most nem a 67ft-ról van szó, hanem, h a tudtomon kívül elmegy egy sms külföldre. Aztán ha nem figyel oda az ember, romcserélgetések alkalmával mindig ez lesz? Legalábbis a gyárival? -
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #1573 üzenetére
Ez komoly...
már csak az a kérdés rom függő-e.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Tomi0703 #1572 üzenetére
Akkor nem én vagyok hülye.
Csak azért tűnt fel, mert a flottás csomagban, amiben vagyok, szinte csak az előfizut szoktam fizetni, mert nem lépem túl. A telenor appom mindig azt mutatja, h 0 ft a kiegyenlítetlen. Most meg 2x is ez 67ft volt. Hétfőn megjött a számla és ott virított rajta a nemzetközi sms. Lehet, mégis a teló a ludas a dologban?
-
Tomi0703
addikt
válasz
SkyLine3000 #1571 üzenetére
Amugy most, hogy igy nezem nekem is eltunt 67 forintom. Valamit baszakodtam ezzel a MI fiokkal, akkor kiirta, hogy normal dijas sms lesz, de akkor kileptem es nem csinaltam semmit. Akkor tunt el a penz is.
-
SkyLine3000
addikt
2016 első negyedévére jön (elvileg) a Marsmallow. Remélem, vmi jót hoznak ki belőle. Szinte az összes Xiaomi megkapja. Azért ez dicséretes(lesz, ha így lesz).
(#1570) bigmafa: Nyugi, alkalmas ezekre. Nem kell romolgatni ahhoz, h használni lehessen. Csak aki benne van a témában, az mér nem romolgasson, ha van rá lehetőség.
Én is annál a romnál maradtam végül, amivel megvettem.
Az, meg hogy nálam volt 2 db vmilyen sms külföldre, majd kiderítem, h hogy történt. Én tuti nem küldtem, más sem használta a telót. Kérek részletes szla-t és utánanézek, h hova ment az sms. Lehet, puszta véletlen, de azóta volt, amióta megvettem a telót. Aztán, h erről a teló tehet, vagy vmi más, az rejtély. -
bigmafa
tag
Sziasztok,
asszonynak venném a telót - 2GB RAM-mal. Nem szeretnék ROM-ot cserélni - out-of-the-box mennyire megbízható ez a telefon? Olvasok itt elég hajmeresztő bugokat, de az nem vilkágos hogy milyen ROM-mal jönnek elő...
Tehát működjön megbízhatóan, ébresszen, fényképezzen, ne küldözgessen magától SMS-eket, és minden legyen benne magyar. Ne kelljen varázslatokat" csinálni benne, használni szeretné egy 1 bites user.
Alkalmas erre a telefon?
Köszi!
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #1566 üzenetére
Pár éve még nem voltak itthoni kiskerek, minden telót kinnről kellett megvenni. Akkor sem állt meg az élet.
-
Kroni1
veterán
válasz
SkyLine3000 #1566 üzenetére
Ezeket (mi 4i, mi 4c) nem kapni itthon ugyhogy marad a külföldi rendelés. Megbizható boltok ezek, csak a postát kell állnod ha gariztatsz, de amugy jellemző a korrekt garis ügyintézés..
-
SkyLine3000
addikt
Csak ha külföldről veszed és gond lesz a telóval (ne legyen), hova küldözgeted, meg mennyiért? Hogy működik ott a garancia, van-e egyáltalán? Hogy tudod érvényesíteni?
Én inkább veszek itthon, számlás cuccot, aztán nem kell idegeskednem, ha gond lenne.
Persze az olcsó külföldi árban benne van ez a rizikó.61-ért, garisan, hazai forgalmazótól elgondolkodtató lenne. De ha Pistike árulja a jófogáson, gari nélkül, akkor hanyagolnám.
-
Kroni1
veterán
válasz
user112 #1564 üzenetére
61-ért árultak itt ujat, csak elvitték előlem. De lejebb ment az ára a 4c óta, már 210$-ért is van eu raktárrol a honorbuy-on, az 60k körül van, csak a szállitás kicsit sok ami még rájön, ha lenne náluk 20$ kuponom (mint pl. Ibuygounál) már rendelném is.
tudom persze h még ennyiért is más kategória, de ennyi felárat megért volna..
-
SkyLine3000
addikt
Igen, megvolt.
(#1562) Bocsidee: Tudom. Telón is már régóta fent van a telenor alkalmazás, csak ott ilyeneket nem lehet csinálni. A telenor online-t is régóta használtam. Próbáltam ezt a mytelenort, de beregelek és utána ha hozzá akarom rendelni a mobilszámom, akkor kér egy jelszót, ami fogalmam sincs, h mi? Ha tudni akarom, akkor lehet bebattyogni a szolgáltatóhoz.
Nálunk haver csinálja a telenort, úgyh nem üveges tekintetű, üres fejű cicababákat kell nézegetnem. (pedig biztos jobb látvány lenne, mint az ismerősöm.)
-
Bocsidee
tag
válasz
SkyLine3000 #1559 üzenetére
Ha van telenorhoz fiókod, akkor ott is tudod módosítani a szolgáltatásokat. Kényelmesebb gép előtt böngészni, mint a pultos hölggyel megértetni, hogy mit szeretnél.
-
helixP
nagyúr
válasz
4. Teljes wipe és cache törlés ...
Ez megvolt?
-
válasz
Romcsere után úgymond kötelező a gyári visszaállítás, pont az ilyen problémák elkerülése végett.
-
SkyLine3000
addikt
Úgy csináltam, ahogy a téma összefoglalóban le van írva. Gyári visszaállítást nem csináltam, mivel ott sem szerepelt. Gondolom, ha kell, akkor a romcsere után kell? Viszont ha így van, ki kéne egészíteni a leírást.
Arra már nem emléxem, h régen Samun hogy volt. De ott aztán kipróbáltam millió romot, végül ott is CM-nél kötöttem ki.
Ha nem műxik benne a mass storage, akkor mondjuk illett volna javítani, vagy kivenni. Fölösleges dísznek benne hagyni.(#1557) Bocsidee: Holnap bemegyek a telenorba megnézni, h milyen szolgáltatások vannak beállítva. Mert ha lehet én is lelövetek mindenféle roaming hülyeséget. Mert vmi elküldte azt a két sms-t nemzetközi hálózatba, az tuti. De h mi, az nagyobb titok, mint az ufók.
(#1560) ollie: Lg-n is csináltam mindig, ha romcsere történt. Akkor ez általános dolog és nem Xiaomi specifikus. Ettől függetlenül sztem bele kéne írni az összefoglalóba, h más se essen ebbe a hibába. Főleg nem olyan, aki még életében csinált ilyet.
Akkor este teszek még egy próbát, hátha megjavul. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Bocsidee #1557 üzenetére
Köszi ! Már azt hittem valamit elcsesztem a beállítások közben...
Más...
Lehet azért nem ment jól az ébresztés mert az előző rendszernél a főképernyőn a lehúzható menüben kilőttem a szinkronizálást; és nem tudta az időt beállítani a GSM hálózaton keresztül?
A telefont éjszakára kiszoktam kapcsolni, és amikor reggel bekapcsol a beállított időpontban, és mivel ki van lőve a szinkronizálás azt sem tudja mennyi az idő.
Lehetséges ez, vagy hülyeséget írok?
Mindenesetre reggel meglátjuk, hogy marad a telefon a továbbiakban is telefon, vagy a húsdarálót megfogja járni. -
Bocsidee
tag
válasz
SárkánySzív #1554 üzenetére
Nekem is India van ott, és ugyanúgy nem megy, de lényegtelen, mert nincs hatással a rendszerre. A build.prop ugyanúgy HU-t jelez.
(#1552) SkyLine3000: Nekem be van állítva mindenféle Mi cucc és nem küldött sms-t (igaz nekem a szolgáltatónál le van tiltva minden roamingos és emelt díjas cucc, meg még egy csomó minden) és megy minden úgy ahogy kell.
-
helixP
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1552 üzenetére
Gyári visszalövés, wipe-ok megvoltak? Mert a 11-esnek hibátlannak kellene lennie. Tény, hogy csak MTP mód van, pont úgy mint MIUI-n.
-
SkyLine3000
addikt
Pont akartam kérdezni, h aki használt már fejlesztői és miuihu romot, melyik jobb? Érdemes a fejlesztőit ráfrissíteni? Van benne annyi változás, ez-az, h megérje? Mindennapi használatban jobb-e a vagyula-féle?
-
SárkánySzív
aktív tag
Felraktam a legújabb MIUIHU Csapat (vagyula)
Verzió: 5.10.15 (MIUI 7) Rom verziót.
A beállítások - rendszer menüben van a területi beállítások, és ott mellette hogy India. Ez mi?
Hiába tapizok rá semmi nem állítható csak villan egyet.
Mit lehet ezzel kezdeni, kell -e egyáltalán; és ha kell hogyan, és miként? -
Kroni1
veterán
válasz
user112 #1551 üzenetére
Igen igazad van, érdemes várni rá sztem is, meg ha már náluk van raktáron akkor hamar megjön.
Most egyébként elgondolkodtam a Mi 4i-n is, tetszene a kicsit jobb kamera meg a közel egyharmadával nagyobb akksi is, csak nem tudom a mérete mennyire lesz megszokható.. Mindenesetre megnézek egyet élőben is, aztán eldöntöm. Kár, hogy az EU Stock ilyet nem forgalmaznak, tőlük szivesen rendelnék..
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként tegnap föltettem a CM11-et. Videót nem tudtam vele készíteni, mert folyton kiírta, h leállt a kamera. Elvileg a csatlakozásnál lehet választani USB háttértárat. Csak épp nem működött. Total Commander felismerte a két háttértárat, de megnyitni nem lehetett, a sajátgép nem is látta őket. Akartam futtatni egy antutut kíváncsiságból, de a vége felé az is leállt hibával.
Nekem ez kicsit sok volt, úgyh ment vissza a MIUI. De itt meg nem hagy nyugodni ez a stikában küldött sms nemzetközi hálózatba. -
calamites
őstag
válasz
SkyLine3000 #1546 üzenetére
A regisztráció sikeres volt, köszönöm, de a miüzenetkezelésben azt írja, hogy aktiválni kell. Tudod esetleg, hogy hol? Hogyan?
-
helixP
nagyúr
-
SkyLine3000
addikt
válasz
calamites #1545 üzenetére
Állítsd át a teló nyelvét angolra, amíg regelsz, utána vissza magyarra. Állítólag csak így lehet a simet aktiválni.
Nekem gyanús, h amikor vásárlásakor belőttem a telót, meg valszeg tegnap, amikor visszatettem a MIUI-t, akkor ment ki vmi sms, tehát gyári rom telepítés után. Mert az elküldések idején cseréltem romot.
Ezután majd nem merek romot cserélgetni, aztán miui vissza, mert majd állandóan küldözget vmi sms-t külföldre a teló?Lehet, h ezután sim kártya nélkül kell romot cserélni, mert akkor biztos nem tud kimenni sms.
Azért aki számlás, majd nézze meg a számláját, h véletlen neki nincs-e kiszámlázva ilyen nemzetközi smse! -
calamites
őstag
válasz
SkyLine3000 #1544 üzenetére
Ha már itt tartunk hogyan lehet aktiválni a sim kártyát, MI3-nál sikerül, redminél meg nem. Nem küldi el az sms-t (telenor kártyás)
...és hogyan lehet sms-t küldeni miclouddal?
-
SkyLine3000
addikt
Amióta megvan a teló kétszer kiszámláztak vmilyen sms-t nemzetközi hálózatba 67ft-ért. Egyik pont aznap, amikor megjött, a másik, meg talán tegnap (romokkal szórakoztam és ment vissza a miui). Én pedig semmiféle sms-t nem küldtem senkinek, pláne nem nemzetközit. Nem regeltem xiaomis fiókot, nem aktiváltam az Mi üzenetküldést sem. Nem lehet, h suttyomban küldött vmi sms-t a teló? Mert másra nem tudok gondolni. Egyébként nincs semmilyen sms a sim kártyán sem. (1000 éve nem küldtem sms-t)
Másnak nem volt ilyen? Mert azért fura és érthetetlen, mivel senkinek sem küldtem semmiféle sms-t.
Lehet, bemegyek a szolgáltatómhoz, h meg lehet-e nézni, milyen sms-ek ezek, milyen számról? -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Shinnokina #1540 üzenetére
Neked megoldódott teljesen az ébresztés?
Nekem eddig rendben ment minden, de most elcsesződött, és csak akkor ébreszt ha reggel feloldom a telefont.
Én éjszakára mindig kikapcsolom, a bekapcsolást pedig 05,55 -re állítottam be. Ébreszteni pedig 06,00 -kor ébresztene, de nem ébreszt.
Mondom eddig minden rendben ment, de hogy miért történik most ez nem értem.
Megcsináltam a lakatos megoldást is, de nem tesz semmit.
Te kiszoktad kapcsolni éjszakára, vagy csak repülő üzemmódba teszed?
Kikapcsolt állapotban is ébreszteni kellene neki.
Azt látom, hogy most valamiért nem jó az óra, mert ha feloldom akkor egy pillanatra a régi időt mutatja; aztán villan egyet az óra, és már az aktuális időt mutatja.
A fene sem érti ezt!!!
Lehet valami program cseszte el? Mostanában több valamit is felraktam, majd leszedtem. -
Shinnokina
tag
"A külső hangszóró még a felsőkategóriában sem igazán alkalmas zenehallgatásra, akkor mit vársz a középtől?"
Én rendszeresn hallgatok zenét a külsőn, pl mosogaás vagy fogmosás közben. Én nem tudom, milyen diszkó vagy fesztiválélményt kerestek egy mobiltelefonnal, de otthoni random zenehallgatásra pont elég...
-
Jester01
veterán
MHL/HDMI van ebben a telóban?
A neten úgy látom azt írják a sima redmi 2-ben van, ebben meg nincs? -
Shrimplandhu
tag
Akksi töltés csatlakozásakor hangot ad, levételkor szintén. Ezt ki lehet lőni valahol?
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani MIUI7 alatt, hogy semmilyen notification érkezése esetén se legyen hangjelzés csak rezgés, illetve ettől függetlenül ha telefonon keresnek, akkor a csengőhang viszont szóljon
Előző telóm esetében cm12 alatt ezt könnyedén be lehetett állítani, viszont miui7 alatt nem nagyon tudtam eddig
-
mikkencs
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #1516 üzenetére
Üdv.
A linkben talált programot futtattam minden remek volt, de újraindítás után már a miui-s recovery jött vissza és nem a cwm-s.
Valamit rosszul csinálta? -
Upo
addikt
-
-
mcdanger
tag
Üdv! Szeretnék egy kis segítséget kérni 2 témában.
1. Öcsém telója kiírta ma, hogy frissítse a szoftvert, mire öcsém le is frissítette. Ezt követően mikor a a képernyőzár feloldásához elhúzza a képet jobbra, akkor nem jelenik meg a feloldó képernyő, ahol meg lehetne adni a mintát, csak fehér háttér és kész. Ennek ellenére fel lehet oldani a képernyőzárat, ha tudod, hogy hova kell behúzni a mintát. Próbáltuk már az újraindítást, témaválasztást stb, de mindig ez van.
2. Most vettük észre, hogy be volt állítva a telefonon 3 db ébresztés is, 8-ra, fél 9-re, valamint 9-re. Ez alapból lehetséges, hogy be van állítva, vagy esetleg mégsem volt vadi új a teló, mint a bolt hirdette?
Köszönöm! -
zsambokim
újonc
sziasztok,
bocs ha volt már. upc előfizetéshez vettem redmi 2 prot. hálózat, wifi, minden remek, csak mobilnet nincs. más telefonban ugyanez a sim kártya hozta a mobilnetet, szóval az én készülékem beállításaiban van a hiba. tudtok esetleg segíteni?
settingsnél mobile data belőve, ezen túl nem tudom, mit kéne nézni.
kösz!
-
mikkencs
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #1516 üzenetére
Köszönöm a linket!
-
mikkencs
csendes tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban leírt " CWM Recovery telepítése (2014811-es keszülékhez)"
jó a 813-ashoz is?Üdv.
-
Kroni1
veterán
Köszönöm a válaszokat! Asszem akkor ez lesz, ennyiért nekem nagyon jó vételnek tűnik!
-
SkyLine3000
addikt
Én telenoros vagyok. Itt vidéken is megy a 4g. Az enyém eustockos. Ők a 813-ast árulják.
Akksijával meg vagyok elégedve. Kisebb, mint az előző Lg telómban, mégsem érzem gyengébbnek az üzemidejét. Ha nem strapálom 3 napot simán elmegy, ha jobban nyúzom, akkor is megvan 1,5nap. Persze, kinek mit jelent a nyúzás.
Kamerája kategóriájában egész jó. Az előző telóm szintjét hozza. Vakuja az lg-hez képest kicsit erősebb.
FM rádió műxik. Többiről nem tudok nyilatkozni, mert nem használom.(#1505) bunnyhu: Az enyém sem frissül magától, hiába van beállítva. Én is manuálisan frissítettem.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Egy ideje tervezek Dual SIM-es telefont vásárolni, szemezgettem a Mi 4C-vel is, de ahogy a topicjában olvasom az FM rádió senkinél sem működik (még), a ROM-ok nem tökéletesek hozzá, és amugy is szivesebben maradnék 5" alatt. Ahogy nézem szép képeket csinál a Mi 2 Pro is, a HW tudása nekem megfelelő, úgy tűnik ez lesz a befutó..
Igényeim ezek lennének:
Jó akkuidő,
Jó kamera,
FM Rádió,
Dual SIM,
Jó minőségű audio out (Piston2-vel használnám),Ha jól sejtem akkor az igényeimnek ez a telefon megfelelne igaz?!
ja és mégegy dolog! Telekom 4G hálózaton szeretném használni Bp-en. Ez lehetséges ugye? És oda kell figyelnem, hogy melyik verziót veszem majd?!
-
bunnyhu
senior tag
Azon gondolkozom, hogy ha van frissebb ROM akkor miért nem dobja fel a frissítést? kelcsozáéktól van, bekapcsoláskor szépen le is frissült a szép magyar 5.9.18 fejlesztőire. Nézem a miui.hu oldalon van 5.10-es, de hiába kerestetem, nem dobja fel. Nincs bajom a ROM-mal úgyhogy nem izgat nagyon, ezért nem is fogom manuálisan lefrissíteni csak fura, és nem értem miért nem szól, ha van friss verzió.
-
válasz
SkyLine3000 #1502 üzenetére
Linkeld be ezt az antitégla progit, ne csak neked legyen jó.
-
helixP
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #1500 üzenetére
Nem kell feladni
Belső SD-re másold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest