-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Torzít az, üveg sajátossága, mértéke persze nem vészes. Dobálni nem szoktam a telót, zsebben vagy táskában van, egy éve fólia nélkül. Karc mentes az üvege. A fólia nemes egyszerűséggel felrobbant rajta
Nem a legnagyobb márka volt, 1k körül vettem ebayről, de többen vettek 2-3k-s nilkineket és ők is léptek hasonlóba, szóval nem erőltetem. Tokból is egyszerű műanyagot kapott, több mint egy éve van fenn, most már csereérett, kiszolgálta a 300ft-os árát
Lassan ráérek és jöhet a redmi2, remélem az is hasonlóan bírja majd gondok nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #1573 üzenetére
Ez komoly...
már csak az a kérdés rom függő-e.
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000 #1566 üzenetére
Pár éve még nem voltak itthoni kiskerek, minden telót kinnről kellett megvenni. Akkor sem állt meg az élet.
-
Chaser
legenda
válasz
CoolBoy323 #1164 üzenetére
Akkor a fentebbi akku is lehet valós cucc. Nekem csak egy piston2-m van még a telón kívül, de lassan bővítem a tárházat
-
Chaser
legenda
válasz
CoolBoy323 #1159 üzenetére
Van az új 10kma-s xiaomi külső akku, az úgy rémlik jóval kisebb mint az első verzió volt. Jó hogy eszembe jutott, venni akartam egyet
-
Chaser
legenda
Le kell mérni mennyi feszt ad ki. Ha annyit mint a redmié és fizikailag is jó a mérete nem lehet gond. Persze ha nem ugy. vacak, bár telóban azok értelmesebbek szoktak lenni mint notebooknál. De azért nem erőltetném.
szerk: Gondolom 2 napot gyári is elmegy, note is annyit tud. Nagyon meg kell dolgozni vele, hogy 1 nap alatt este töltőre kelljen rakni.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
hbarnabas01 #985 üzenetére
Ahhan
4,4-et egy éve ígérték a notera, mire kijött valami beta, azóta nem tudom hogy áll. Azt hittem ezeken már 5-ös droid van, de kb lényegtelen nekem.
-
Chaser
legenda
Bármi jellegű kijelző rendellenességre. Sárgulás sárgulást jelent, amit mondtál az felhősödés. 8 magos noteom van, azoknál gyakori a sárga folt jelenség, elvileg a béna ragasztó miatt. Enyémen szerencsére nincs , sem felhősödés. Továbbiakban is szeretném ha ez így maradna az utódon is.
-
Chaser
legenda
Kijelző sárgulás mennyire gyakori?
-
Chaser
legenda
válasz
Shinnokina #965 üzenetére
Nekem ez még megy
pc-vel nincs bajom, de droid brrrrrrrr. Más droidos telót csak bekapcsig használtam
-
Chaser
legenda
Köszi, akkor ilyet keressek?
HM2014811szerk: összefoglalóban láttam -
Vodafone: Itt döntetni érdemes. Vagy 4G, vagy városon kívüli 3G. Ha a 4G a fontos akkor a 813 a jó választás. Ha a 3G akkor HM2014811.Na most akkor melyiket vegyem?
Nekem csak az fontos email, viber, böngésző menjen ahogy eddig a noteon. -
Chaser
legenda
Pár hete nézegettem ezt a csodát, 3 verzióban futott, voda 3g-vel mindnek gondja volt. Megoldódott azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest