- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Fölküldtük anyós telóját gariztatni, mivel otthon, meg fórumos segítséggel sem sikerült a hibát megoldani. Ahogy gyanítottam, hardveres hiba volt. A gsm modul halt meg, azt kellett cserélni. Ma hozza a futár. Az előre beígért 2 hét szervizből szerencsére asszem csak 4-5 nap lett.
Reméljük, működni fog rendesen. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Bocsidee #4666 üzenetére
Nekem sincs. Már nem is érdekel. Beszéltem az eustockosokkal, ők mondták, h küldjem föl a szervizbe. Ha csak szoftveres a gond, akkor teljesen újra húzzák a nand flash-t. De én nem tartom kizártnak a hardveres hibát sem.
Csak hogy küldjék fel anyósék? Futárral? Csomagként? Hogy oda is érjen... -
SkyLine3000
addikt
Kész, feladtam. Semmivel sem jutok előrébb. A miflash aszongya, h can't write partition.
Már mondtam anyósnak, h szerviz. Holnap felhívom őket.
Mivel érdemes felküldeni? Futár, csomag? Főleg az érték miatt kérdem.
Az eustockosok azt írták (ha nem hardver hiba) újrahúzzák az egész nand flasht és felteszik a legújabb stabil romot. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Bocsidee #4655 üzenetére
miflash-el próbáltam, szedtem le fastboot romot, ami elvileg jó, de hiába tallóztam be a fájlokat az image mappából, flash-nél kiírt vm hibát, h nem talál vmi fájlt. Lehet, júzer error, de tök jó lenne, ha lenne vhol olyan fastboot rom, ami biztos jó a 813as redmi 2 höz.
a miuihu fórumon milyen név alatt futsz? ha megtalálnám ezt a hsz-ed, megpróbálnám. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Bocsidee #4653 üzenetére
Én sem követtem mostanában a fórumot, mivel az enyémet januárban eladtam. Amikor eladtam a Redmit, letöröltem azt a mappát a gépről, amiben minden benne volt, ami a mókoláshoz kell.
Most (meg sztem akkor is) a miui.hu, redmi 2 topikjából szedtem le a 813-hoz való recoveryt, amivel fel lehet tenni a MIrecot, a twrp-t és a cwm-ot is. Már próbáltam mindegyik recoval, de ugyanaz a hiba.
De recoba gombkombinációval be sem tudok lépni, csak a Mi logoig jut. Csak úgy tudok belépni, ha telepítek egy recot és az odavisz. Fastboot van.
Nem zárom ki, h szoftveres hiba, de én már nem tudok mit kezdeni vele.
Pedig még nem volt teló, ami kifogott volna rajtam...
Mitől lett "invalid IMEI" hibaüzi is? Ugye, ezzel kezdődött. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Bocsidee #4646 üzenetére
Ha úgy kell formázni, ahogy írtam, akkor semmi sem változott. Ugyanazokat a hibákat dobja fel.
Fastboot módba be tudom rakni a telót, recoba csak akkor ha telepítem rá és magától odarak. Amúgy hiába nyomok hangerő fel+bekapcs kombót, csak a MI logóig jut és annyi.
Kezdem úgy érezni, h szerviz lesz. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Bocsidee #4646 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A formázást a twrp-ben a Wipe/Advanced wipe alatt kell csinálni?
Ott ugye felsorolja a partíciókat: Dalvik, System, Cache, Data, Internal Storage, meg az Sd.
Ezek közül melyikeket formázzam?
Ha bebipálom mondjuk a Systemet és nyomok egy FS optionst, akkor beadja, h mi a jelenlegi format. Itt ugye ext4. Lejjebb lehet választani, h Repair FS vagy Change FS. Gondolom a Repair kell? -
SkyLine3000
addikt
Most nézem, h véletlen nem ide írtam, hanem a mobilarénás teszt topikjába.
Szóval. Ezt írtam oda:
"Anyós Redmi 2 je, egyik pillanatról a másikra ledobta a simet és azóta nem lehet hívni. Próbáltam másik szolgáltatós sim-el is, de ugyanaz. Meg az a fura, h egy reboot is elég sokáig tart. Most akarok csinálni egy fr-t a beállításokból. Rányomtam a visszaállításra, aztán percekig csak tekert, aztán kiírt vmi olyat, h nem tudta lekérdezni az IMEI-t. Aztán nyomtam visszaállítást a kijelzőn és azóta (pár perce) csak teker-teker és nem történik semmi.
Valakinek volt hasonló? Automatikus frissítés be van állítva. Gondoltam rá, h nem-e az új frissítés kavar be.
Megpróbálok visszadobdni rá egy régebbi romot, h azzal mi lesz?
Egyébként eustock-os.Sikerült csinálnom fr-t. Bedobtam egy sim-et, aztán kiírta, h "érvénytelen IMEI".
Egyszerűen nem tudom mi lőtte anyós telóját, de nem tudok feldobni másik romot. Próbáltam twrp-ből, cm-ből zip-el. Mindig ugyanaz a baja: E: unable to mount /system, /cache, /data. És kézzel sem tudom mountolni sem a systemet, sem cache-t, stb. Nem pipálja be.
Már kicsit kiestem a Redmi romolásból, mert év elején eladtam, de akkor sosem fogott ki rajtam.
Antitégla sem segít.
Valakinek vmi ötlete? Már kezd tele lenni a hócipőm vele. Még nem fogott ki eddig teló velem." -
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3195 üzenetére
A z1c 4,3. Bőven elég lenne. 5ben még be is vállalnék vmit, de az 5,5re nem visz rá a lélek.
Egyébként én is hülyét kapok ettől a vékonysági versenytől. Sokkal jobb a fogása egy vastagabb telónak.(És itt most nem 2cm vastagságra gondolok.) Legalább nem vágja el a kezemet...
Annak idején, 97ben, amikor a 2110es nokia volt a menő, nekem motorola d160asom volt. Sokkal jobb volt a fogása, mint a baltával faragott nokiának.
Egyébként, ha leveszem a Redmiről a tokot, már ez is kicsit vékonynak tűnik, de még oké. -
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3191 üzenetére
Én is ettől félek. Ha az ember elfogadható méretben akar erős telót, megfizethető áron (használtan) mi marad? Lg G2, Sony Z1C...
Lehet megvárom a Redmi 3-at. Bár már az is 5" lesz. Az mér elviselhető, de már nagyon a maximum.
Bár, ha belegondolok, igazából semmi bajom a Redmi-vel. -
SkyLine3000
addikt
Ha Redmi Note 2 hardverét beletennék 4,7be, máris vennék egyet. Igen gondolkozom a Note 2 Prime-on, de egyszerűen túl nagynak tartom. Lehet, nem tudnék megbarátkozni vele.
Egyébként mi van az eustock-al? Csak Lenovo Zuk van raktáron, semmi más. Ennyire elfogytak a készleteik? -
SkyLine3000
addikt
válasz
nexusking #3168 üzenetére
Rootolni nem is kell, mert gyárilag az.
4.4.4 alapú MIUI a legfrissebb, de állítólag tavasszal lesz rá MM. De CM-ben van Lolli is.
Én a gps-t rendszeresen használom (igo, waze, runtastic), gyors, nem dobálja el a jelet, még (családi)házon belül is elég hamar talál jelet. Ugyanitt az előd Lg F6om jóval lassabban talált (ha talált).
Amikor a waze-t használom, folyamatosan megy a mobilnet. Idáig ilyennel sem találkoztam, h eldobálná.
Bőven elég ez hardver átlagos felhasználásra. A rendszer tükör sima, nincsenek akadások.
3d-s gémekben is elég jól áll. Nézz meg gameplay videókat a youtube-on, van bőven. A RR3-at nyomtam viszonylag sokat és tök jól fut rajta.
Azért az általad említett 3 telótényleg nagyon nem ez a kategória. Mint árban, mint hardverben jóval erősebbek.
A maguk kategóriájában mindegyik jó vétel. Neked kell tudnod, h 45öt, vagy 100at akarsz kiadni telóért. -
-
SkyLine3000
addikt
Azért vicces, h van egy böszme telód és - pl a buszos példánál maradva - csak úgy tudod használni egy kézzel, ha bekapcsolod az egykezes használatot... Közben meg ott marad a kihasználatlan terület. Normális méretnél erre nincs szükség.
Én sem merem megvenni a Note2-3at, mert tartok tőle, h nem tudnám megszokni az 5,5-et, a meg lehet szokni duma ellenére sem. A telenorban is megtapiztam pár ekkora telót és egyszerűen nagy.
A 6 és nagyobb telók meg számomra egyszerűen nevetségesek, szánalmasak és csak röhögök, amikor meglátok egy ilyet vki kezében... -
SkyLine3000
addikt
Próbált már vki telóról wifin keresztül nyomtatni?
Van egy hp wifis nyomtatóm. Telepítettem a HP nyomtatószolgáltatás beépülőt. Írja is a leírásban, h fontos, h be legyen kapcsolva a modul. A rendszer/nyomtatás alatt ott is van a "HP nyomtatási szolgáltatási beépülő modul" és az, h ki(kapcsolva), De nem lehet bekapcsolni. Rábökök, aztán a köv ablakban ki van írva, h a szolgáltatás ki van kapcsolva...
Az engedélykezelőben is engedélyeztem a mobilhálózatot és a wifi használatot. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #3111 üzenetére
Nem használok ébresztőt. De amikor próbáltam, ébresztett.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
DaveHutt #3104 üzenetére
Az nem a telefon hibája, hanem a romé.
Ki kell kapcsolni az autómatikus frissítést és vissza lell tenni egy jól műküdő romot, oszt annyi. Az enyémen 5.8.22es fejlesztői miuihu van. Teljesen hibátlan, nem is frissítem. Tök fölösleges.
Egyébként nem feltétlen a stabil rom a stabil. Nekem is volt fönt és vissza is tettem a fejlesztőit. -
SkyLine3000
addikt
válasz
herdsman12 #3064 üzenetére
Nézd már meg az akksi alatt! Ott van egy matricán, h 811 vagy 813-as a telód. Ha megvan, onnantól már egyértelmű.
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
válasz
sipoczgabor #2977 üzenetére
Miért, mi a baj a kamerával? (azon kívül, akik kifogták a valószínűleg hibásakat)
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Ren Hoek #2934 üzenetére
Nekem még lapostv-m sincs. Hagyományos crt. Arra a napi fél órára bőven elég. Nálam a tablet korszak is már tavaly előtt lecsengett, már totál hidegen hagy. El is adtam a francba. A telót használom a legtöbbet. A notin nézek filmeket, ami közben ált. elalszom.
A teló annyira kiváltotta a notit, h mire estére odaülnék elé, már nincs mit megnézni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2924 üzenetére
Ez miuihu: [link]
Alul a miuihu (Magyar rom) és "Archív romok". Legördíted és ott van 5.8.6-tól. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2920 üzenetére
Úgy látszik, ki kell fogni. Nekem az ég világon semmi bajom a telóval (kopp, kopp). Minden úgy műxik rajta, ahogy az kell. Anyós sem panaszkodik, rendszeresen megkérdem tőle, h milyen a teló?
Ami eleinte furcsa volt, már azokat is megszoktam. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2916 üzenetére
Ne má! Ennyire előre tartasz?
Nekem az 5.8.22 fejlesztői van fent.
Teljesen bevált, nem is frissítek egyenlőre. Az újabb romokon pl elég lassan csatlakozott a wifi-hez, ezzel meg szinte pillanatok alatt. Meg itt még lehet a teljesítményt is állítani két lépcsőben. Ezt is kivették. Mondjuk nemtom, mennyi gyakorlati haszna van?
A legújabban sincs semmi olyan javítás, ami érdekelne/érintene.
Talán, ha lesz 6.0, akkor frissítek... -
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor0610 #2870 üzenetére
Wifi sincs ingyen, hacsak nem lopod.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Ren Hoek #2846 üzenetére
Pedig nekem pont ezen, vagy az eggyel ezelőttin volt restart, nem a legújabbon. Ez is érdekes, h van, akinek hibátlan egy rom, másoknak meg nem.
Ez a fejlesztői rom. De ebből a legfrissebb az 5.12.10. Bár ezt még nem látom a telónknál letölthető formában. Az utolsó Stabil rom a 7.0.12.0... Egyszerű, nem? -
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000 #2844 üzenetére
Nekem...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Potrien #2822 üzenetére
Én a kihangosítást legtöbbet autóban szoktam használni és tény, h az előző Lg-m bőven hangosabb volt.
Lakásban elég ennek is a hangja, de autóban kicsit kevés. Ezért is gondolkozom a Xiaomis bt hangszórón.Neme is volt random restart asszem ezen a romon. Végül visszatettem az 5.8.22 miuihu fejlesztőit. Az nekem bevált. Ezzel még a wifire is sokkal gyorsabban csatlakozik, mint az újabbakkal.
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Frissítettem a telót 5.12.4es miuihu-ra. Az előbb magátol újraindult a teló. Mintha a miui.hu-n is írta volna más, h óránként restartol a telója. Lehet, h ugyanezzel a rommal. Most nem emléxem. Asszem, visszateszem, vmelyik előzőt.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
zoltannovak #2719 üzenetére
Mivel hivatalosan mem forgalmazzák Európában, így a kínai töltőfejjel lehet onnam megvenni. így azok a cégek, akik itt forgalmazzák, kénytelenek kicserélni hazai szabványúra. Most épp dugi töltő van soron. Ezért fölösleges a wtf, meg visszamenni. Örülni kell, h egyáltalán kicserélik itthon használhatóra.
Már sokan kaptak hozzá dugi töltőfejet. -
SkyLine3000
addikt
Én is most már biztosra veszem, h vmi szar kameramodul került egy jó adagba a gyártósoron.
Az eustockosoknak kellene mindenkinek jelezni, akinek ilyen képeket csinál, h ők meg jelezzék a beszállítóik felé. Nem tudom, náluk hogy megy, de elvileg ha tényleg ilyen sorozatos hiba van, a külföldi forgalmazónak is vissza kéne venni/cserélni kéne őket jóra.Nekem a Meizuban max csak az jön be jobban, h kicsit erősebb. Ami max komolyabb gémeknél előny, máshol nem látszik. Más szempontból több olyan dolog is van ott, ami miatt nálam elbukott a történet, ha most vennék telót.
Unibody ház, nincs külön sd bővítőhely, hanem az egyik sim helyére lehet betenni, számomra sivár, nem szép UI, csak egy színt tudó értesítési led. Meg még van pár dolog, csak nem jutnak az eszembe. Úgyh én biztos nem vennék.
Van olyan eset, amikor rom cserénél, vagy egy totál szétfagyásnál egyszerűen ki kell venni az akksit. Ez itt lehetetlen. Már többször jártam így különféle telóknál. Ez uninál kilőve.
De ha ezektől eltekintek, akkor az is best buy az ára miatt. Másrészt én nem vagyok oda az mtk-ért.(#2675) Sziahomi: Jók ezek a képek, főleg, h ilyen szutyok idő van.
Itt van még két kép. A télepós ma készült, szintén szutyok, párás, ködös időben: [link]
-
SkyLine3000
addikt
Egyébként akinek ilyen szar képeket csinál a telója, a videók milyenek? Azon rendben van a fókusz, vagy ott is homály?
-
SkyLine3000
addikt
Talán kameramodult váltottak és bekerült egy szar széria, vagy csak simán belekerült a gyártásba hibás széria, mert ilyen képeket nem szabadna lőnie. ezt már valahogy jelezni kéne. Meg nem hiszem, h az eustocknak is nagyon jó, h lassan az összes telót cserélnie kell ezmiatt.
Úgy néz ki, h mi, akik kicsit régebben vettük, még jót kaptunk.Még egyszer, itt vannak az én tesztképeim: [link]
És itt még nem is tekertem feljebb az élességet. Egész jók. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2653 üzenetére
Tavaszra ígérik.
Ezt az Egyszerű üzemmódot már próbálta vki? Tök jó! Tiszta nagyimobilt lehet csinálni a telóból.
Teszteltem pár napig. Beállítgattam. Egész jó volt. -
SkyLine3000
addikt
válasz
user112 #2625 üzenetére
Nekem hál Isten, jó képeket lő. Nálam az exponáló gombra van pl beállítva a fókusz. Ha hosszan nyomom, befókuszál, aztán, amikor zöld lesz a karika, elengedem és exponál. De ha csak simán rátapicskolok és elengexem, akkor is fókuszál.
Mindenesetre szomorú, h ennyi tulajnál előjönnek ilyen hibák. Visszább nekem is vannak tesztképeim. Nézd meg őket! Látni fogod, milyen képekre képes valójában a teló. Van fönt sima és hdr is. Viszont azóta feljebb húztam eggyel az élességet. -
SkyLine3000
addikt
válasz
trebrona #2591 üzenetére
Köszi!
Pedig még bele is mentem...
Csak Lg olyan egyszerű, h azzal az ésszel kezdtem gondolkodni. Csak pipát kellett tenni az ismeretlen számok elé és kész.(#2592) .DLL: Én egyébként még az élességet is feljebb toltam eggyel. Csináltam úgy képet, h teljesen le volt véve az élesség, meg úgy is, h teljesen fel volt tolva. Ég és föld volt a különbség.
-
SkyLine3000
addikt
A tiltólistát már próbálta vki? A magánszámokat le szoktam tiltani. De itt eddig nem tudtam. Hiába próbálom a híváslistából a tiltólistára tenni, nem tiltja. Meg aztán az egész agyon van bonyolítva.
Meg a tiltólistán vhova tovább lépek, de nem tudok semmit állítani, mert egyik kapcsoló sem aktív.
Lg-n olyan egyszerű volt, mint a faék és tök jól működött. Még a végén kénytelen leszek feltenni egy Blacklist appot. -
SkyLine3000
addikt
válasz
csurdongulos #2569 üzenetére
Nálam is többször jelentkezett ez a túlérzékeny érintő. Görgetni akarok, de nem görget, hanem amit megérintek, azt megnyitja. Elég idegesítő tud lenni.
-
SkyLine3000
addikt
Én is így tudom. Tehát nem gyártó specifikus. Bár én utoljára gb-n találkoztam vele. Lg-n már jb-ben sem volt. De h miért vették ki? Néha olyan értelmetlen dogokat bírnak csinálni, mintha direkt a júzerek dolgát akarnák megnehezíteni. Lsd. appok telepítése, áthelyezése sd-re.
-
SkyLine3000
addikt
Mindenesetre érdekes ez a kamera dolog. Nekem pl semmi bajom vele, jól fókuszál. Viszont tény, h másnál is egy rom csere (cm11) megoldotta. De ha rom hiba, akkor miért csak pár embernél jelentkezik? Ha meg hardveres hiba, akkor meg ennyi lenne a selejt?
-
SkyLine3000
addikt
Total commander/Beállítások/Általános beállítások/Képernyő, Szülő mappa megjelenítése, pipa be!
Ezután, ha a telót rádugod a gépre, a gyökér könyvtárban ráböksz legfelül a két pontra, ott lesz a listában a teló (2014813). Ha rányomsz, akkor megjelenik mindkét tároló. Lehet másolni, stb. Én ezt a módszert használom már régóta. Ez az usb mass storage hiány meg nem Miui hiba. Talán a Samu Galaxy W-m (GB) volt az utolsó teló, amin volt. Az Lg F6-omon (JB) már nem volt.
Illetve Win7 alatt a sajátgépnél is automatikusan megjelenik a teló mindkét mappával.
Amúgy meg telepítve van nálam a telón és a gépen is a Lenovo Shareit proggija. Legtöbbször ezzel küldözgetek akármit a két eszköz között. Gépre dugva már ritkán cserélek adatokat.Én is a TC-t használom a legtöbbet.
Egyébként a CM tud(ná) a Mass-t, ott az opció, csak épp nem műxik. Legalábbis CM11 alatt.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
CoolBoy323 #2452 üzenetére
Nekem vidéken kisvárosban telenornál mindig van 4g. Kaposváron is. Sokat vagyok ott. Külterületen, ahol nincs, ott H vagy H+t mutat. De a sebesség akkor is bőven jó.
Ren Hoek: Nekem kifejezetten előny a 4,7. 5-5,2 és nagyobb soha.
-
SkyLine3000
addikt
Nem az eustock árul hamisat, csak a kínai piacon van jópár. Nincs kizárva, h az ebay-en és hasonló helyeken is árulnak.
-
SkyLine3000
addikt
Most, h mondod, tényleg! Volt is róla szó. Gondolkoztam is rajta, csak nem jutott az eszembe.
Más! Vajon miért nincs olyan billentyűzet, amin egy nyavajás Tab billentyű is van??? Néha olyan jól jönne. Biztos nagyon megerőltető lenne akármelyikbe...
De ha van, és vki tud ilyenről, izenjen! -
SkyLine3000
addikt
válasz
herdsman12 #2412 üzenetére
Próbáltam már mindenhogy. Tiszta telepítéshez most nincs kedvem. Asszem fölrakok egy másik recot. Azokkal menni szokott. Mondjuk annyira nem lényeg a frissítés, mert általában amiket javítgatnak, azok nem érdekelnek.
(#2411) ORCA58: Teljesen mindegy, h jelenleg ki a 3. A lényeg, h a Dugi fasorban sincs a SziaHomihoz képest.
-
SkyLine3000
addikt
Ezzel a gyári Mi recoval nem lehet a telót frissíteni. Megint feldobta, h van frissítés. Mondom oké. Letölti, újraindul és hibával elszáll. Marad minden a régiben. Azért tök jó, h csak másik recoval lehet frissíteni. Amkor minek a gyári? Másnál ilyen hiba?
-
SkyLine3000
addikt
Ha nagyon kell ébresztő, akkor vagy beállítom az órámat, vagy a tv-t, h kapcsoljon be. Ennyi. Ezek legalább 100% hatékonysággal végzik a dolgukat. Ettől függetlenül már többször próbáltam a telón az ébresztést, és mindig ébresztett.
-
SkyLine3000
addikt
Sztem a Dugit meg a Xiaomit eleve nem lehet egy lapon említeni. Amíg a Xiaomi a világ 3. legnagyobb mobiltelefon gyártója, addig a Dugi egy Zs kategóriás film hozzá képest. Ára jó, de sok a kompromisszum. Akármilyen olcsó, előbb-utóbb a szar kamera hazavágná nálam az egészet. Az az mtk sebességben meg kb azonos a snapi410el. Ott lófsz támogatás nem lesz a telóhoz valszeg, vagy csak nagyon kevés, itt meg azért folyamatosan fúrják, faragják a romot. Elvileg Redmire lesz 6.0, míg a Dugira kb 100%, h nem lesz.
Akinek csak 30 ezre van telóra, az vegye meg a Dugit, akinek meg van 44ezre az meg a Redmit. -
SkyLine3000
addikt
válasz
SárkánySzív #2356 üzenetére
Nekem semmi bajom az ébresztővel. Igaz, nem használom, de többször próbáltam és mindig ébresztett. Kikapcsolva, bekapcsolva egyaránt. 5.11.12 fejlesztői.
Még jó, h magamtól mindig felébredek... -
SkyLine3000
addikt
Cm11-ből mikori kiadású verziót használjátok?
-
SkyLine3000
addikt
Azért nem rossz ez az akksi. Sikerült több, mint 6 óra kijelzőidőt produkálnom, úgy, h ebben volt majd 2 óra játék, meg kb 40 perc youtube videó is! Most van 6%-on az akksi. Wifi szinte végig ment. Én elégedett vagyok vele.
-
SkyLine3000
addikt
Persze, minden gyártó elrontja az ébresztést... Általában 3rd party appal viszont mindig működik. Asszony sem a gyárit használja. Azóta nem panaszkodott.
Különben meg annyira random jelentkező hiba, h a franc sem tudja, mi okozhatja. De mivel engem nem érint, nem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest