- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Valaki linkelne nekem kamerát? Kinéztem egyet még 1 hónapja talán, de az már nincs annál az eladónál.
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5699 üzenetére
Az meg anno a filmekkel volt gond, hogy folyatosan porgette a telot, ha voltak fent filmek es nem .nomedia mappaba voltak.
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5684 üzenetére
Sikerült.
Sokadik próbálkozásra, de meglett. Egy fejlesztői eu romot raktam rá. Kamera továbbra sincs, de ez már nem is érdekel.
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5684 üzenetére
Én már nem merem buherálni. Most örülök, hogy tudok telefonálni meg netezni rajta.
Hang nincs a telón, mp3-makat le se játsza. Majd talán holnap több időm lesz rászánom magamat.
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5681 üzenetére
Feltette, telepítés után be is jön. Viszont én nem tudom elhívni hiába indítom újra, hogy recoverybe induljon egyből. Ezt adja be nekem is. A recoveryre rábökve pedig újraindul és a mi logó jön csak be. tovább nem megy.
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5679 üzenetére
Aha, akkor ezért volt problémája a programnak.
Egyébként tegnap nyomkodtam még aztán egyszercsak kérte a pin kódot és a wifire is felment már, szóval nem tudom mi lehet vele. Most még a kamera is működik... Nem merek újra próbálkozni vele...Akkor nekem innen a wt86047-nevű romot kell leszednem igaz? Mondjuk ha jól emlékszem ezt szedtem le, de nem pakolta fela multitool
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5676 üzenetére
Nagy nehezen ujraraktam a romot, de ugyanugy fennallnak a problemak. Most azt is irogatta, hogz nem tudja az imeit lekerni. Amugz ezzel a multitoollal nem igazan sikerult ujrahuzni. Melyik twrp-t valasszam pl? 813-mas keszulekem van. Kivalasztottam a 2014813-mat, aztan mikor raknam fel a romot akkor meg valami hibaval elszall, hogy mas a rom mint a twrp ami fent van (vagz valami ilyesmi).
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Olyan probléma volna, hogy tegnap OTA-n frissítettem a telót. Újraindult, aztán a MI logónál megakadt a dolog, úgy másfél órát vártam vele aztán akksi ki. A teló teló elindult, viszont korlátoltak a képességei.
SIM kártyát nem ismeri fel, wifire nem csatlakozik. Próbáltam új romot rárakni, de recoverybe belépve nem a szokásos kép fogad, hanem valami full kínai opciók. Alulra, meg ki van írva, hogy fail.
Van egy recovery nevű (ez ott van angolul is), arra rálépve újraindul a teló és a MI logónál nem megy tovább. Updaterből, meg rocovery módban újraindítva, nem is indul újra csak a karika pörög.
Mit lehetne tenni?Illetve vajon mi lehet a probléma?
-
-
Tomi0703
addikt
Nekem amugy most igy visszagondolva, csak 1-2szer csinalta ezt a csikozast. Utana full fekete kamerakep, majd kiirta, hogy a kamera nem tudott elindulni. Elolapi es a hatlapi sem jo akkor. Most ezen is elkezdte. Restart sem segit. Tok random, hogy mikor jo es mikor nem.
Akkor ez nem kamerahibai? Ha nem az akkor mi?
-
Tomi0703
addikt
válasz
herdsman12 #5569 üzenetére
Köszi.
Miuihu ment fel gond nélkül.(#5570) csongi: Nekem is. Eddig faszán működik. Bár lehet érzi már a végét, mert lassan cserélem már.
-
Tomi0703
addikt
Nekem is produkált ilyeneket a teló. Aztán abbahagyta. Mostanában az van, hogy full fekete a kamerakép, egy idő után meg kiírja, hogy a kamera leállt, stb... Legtöbbször inkább rossz, mint jó. De most pont jó, így meg nem mondom pontosan mit ír ki.
Ja, amiért eredetileg jöttem... Tavaly március környékén a gariban raktak rá egy xiaomi eu 7.1 stabil romot. Talán időszerű lenne cserélnem.
A romolásban nem vagyok annyira jártas. Mit lenne érdemes felraknom? Ami felmenne updateren keresztül?
-
Tomi0703
addikt
Urak!
5.1-gyel változik valami? Vagyis érdemes rá váltani?
Nagyon örülnék, hogyha megszűnne az a ritkán előjövő hiba, hogy hiába dugom be a fülest nem érzékeli. -
Tomi0703
addikt
válasz
Tomi0703 #3991 üzenetére
Nos, úgy tűnik készen van a teló.
A telefon elkészült, a tegnapi napon a következő szervizbejegyzés történt:
03/22 Töltőáramköri javítás. SW frissítés, formázás. 8 óra youtube teszt, teszt oké nem indult újra. Gyári visszaállítás. Wayteq biztonsági címke a SIM2 foglalat fölötti csavarra, ne sérüljön.
Várhatóan a mai vagy holnapi napon kerül átadásra a futárszolgálatnak.Akinek már szervizelték a telóját az írja már meg, hogy kellett-e fizetni a futárért?
Amúgy nagyon gondolkodom, hogy eladom és +10-15k-ért lenne egy Redmi Note 2.
-
Tomi0703
addikt
Felhívtam őket, elmondtam a problémát, kérdezte, hogy merre lakok, megbeszéltük, hogy posta és ennyi. Ma feladtam. Viszont elfelejtettem a telefonszámomat és az email címemet leírni nekik. Vagy ez mind1, nem értesítenek csak postán küldik vissza a cuccost? Amúgy ez biztató, hogy ilyen gyorsak.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bocsidee #3992 üzenetére
Már nem tudom bekapcsolni a telefont. Ha felrakom töltőre egyedül akkor indul el, de bejön a mi logó és rögtön újraindul. Hangerő fel + bekapcsolóra nem csinál semmit, fastbootban indul, de újraraktam tegnap a cuccot és nincs bekapcsolva az usb hibakeresés, így gondolom nem ajánlott bármit is csinálni.
Szerintem vissza lesz küldve gariba. Eustockos, láttam valaki már küldte vissza. Nekik kell visszaküldeni vagy egyből a WayteQ-nek? Elég csak a teló a dobozában a garilevéllel, vagy kell hozzá a számla is + töltő, kábel?
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Folyton újraindul a teló. Úgy 2-3 hete kezdte. Random módon napi 1-2-szer. Aztán sűrűbben csinálta. Volt olyan, hogy újraindult, bejött a mi logó majd újra és újra. Akksi ki-be aztán jó. Ma viszont eljutottam oda, hogy nem igazán akart bekapcsolni folyamatosan újraindul. Amikor sikerült akkor egy gyári beállítás visszaállítását nyomtam. Most viszont már be sem tudom kapcsolni (folyamatosan újraindul), hiába az akksi ki be. Felraktam töltőre, a zöld led nem világít folyamatosan hanem pulzál. Ha felébresztem a képernyőt akkor viszont rendesen ég. Legfrissebb MIUIHU van rajta.
Valami ötlet esetleg? -
Tomi0703
addikt
Hali!
5.12.12 van atelómon és nem talál újabbat. Miuihu rom. Eddig is nehezen találtam az oldalukon meg bármit, de ahogy nézem most összevonások vannak. Szóval kellene egy ennél frissebb miuihu rom. Honnan szedjem le? Innen amelyikhez írja a telót az bármelyik jó?
Úgy 4-5 hónapja mókolgattam a rommal először azóta nem. Szóval ha megvan a rom hova másoljam majd be? -
Tomi0703
addikt
Na, megjott hugome. Azt hiszem rn voltam az utolso aki tudott belole rendelni eustockon.
Kamerat du tudom xsak kiprobalni, de ilyen kodos sotet idobe eselytelen.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz
calamites #2546 üzenetére
Banggoodon mindig annyi.
-
Tomi0703
addikt
válasz
trebrona #2530 üzenetére
Basszus, pedig folyamatosan követem a topikot, de ez kiment a fejemből, köszi.
Ja, meg a fényérzékelő kissé szar. ha kicsit oldalról süti a nap, szinte minimum fényerőn van, ha már szembefordítom vele akkor jó, de ha megint oldalra fordítom akkor minimum közelire veszi le. Ez eddig nem így volt. Nem történt rendszerfrissítés vagy ilyesmi mostanában.
-
Tomi0703
addikt
Mediaszerver huzza az akksim. 2ira zenehallgatas utan kivettem a zsebembol a telot, full forro. Ez a mediaszerver tobb mint 2ora procihasznaltot ir. Akksi 30%ot esett vagy tobbet. Ujrainditas, akksi ki-be megvolt, de a problema tovabbra is fent all. Otlet?
-
Tomi0703
addikt
válasz
SkyLine3000 #2432 üzenetére
-
Tomi0703
addikt
válasz
SkyLine3000 #2136 üzenetére
Itt a Bakonyban pedig Zirc (4G) kivételével mindenhol 2G van. Telenor.
Pedig van 3 és 4G is. -
Tomi0703
addikt
Most már engem is érdekel ez a kamera mizéria.
Nem igazán szoktam fotózni. Gyorsan naplementébe (igazából már le is ment) lőttem egyet. Ez milyennek számít? Fókusz a szemben lévő fehér házon van, valamint hdr-t bekapcsoltam. Amúgy teljesen gyári beállítás minden. A képek minőségét feltoltam még kiválóra.
Jól sejtem, hogy ez nem túl jó? -
-
Tomi0703
addikt
Olyat nektek nem csinál a teló, hogy feltölti 94%-ig és annyi, tölt, de tovább nem megy?
-
Tomi0703
addikt
Ha a futo alkalmazasoknal az egyiket lefele huzzuk, akkor megjelenik egy lakat. Ez mire jo?
-
Tomi0703
addikt
válasz
SkyLine3000 #1571 üzenetére
Amugy most, hogy igy nezem nekem is eltunt 67 forintom. Valamit baszakodtam ezzel a MI fiokkal, akkor kiirta, hogy normal dijas sms lesz, de akkor kileptem es nem csinaltam semmit. Akkor tunt el a penz is.
-
Tomi0703
addikt
válasz
kishajagos #1439 üzenetére
Sajna nálam is ez van. A közeli kisvárosba van 4G, azon kívül mindenhol Edge, (ahol amúgy amely telók tudják a B20-at 4G van, + ugye 3G).
(#1449) SkyLine3000: Nekem nem írta, addig amíg nem regisztráltam egy fiókot. Utána meguntam és kikapcsoltam az értesítést.
-
Tomi0703
addikt
Igen, Telenor topikban is megírták.
Viszont akkor ez és az összefoglaló alapján, ugye ez a 13-mas végű készülék nem tudja a 900 Mhz-en szórt 3G-t (amit ugye az LG tudott) és ezért nincs a faluba 3G-m.
Ez szomorú. 11-es végű telefont hol árulnak amúgy, vagy van itt valakinek olyan? Ahogy nézem az tudja a 900-at.
(#1341) Bocsidee: Múlt héten voltam bent, gondoltam rákérdezek, de ránézve a hölgyekre éreztem, hogy fogalmuk nem lenne róla, hogy miről beszélek, így inkább hagytam.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Shrimplandhu #1307 üzenetére
Igen. De elvileg mind2 foglalat ugyanazt tudja, nem?
-
Tomi0703
addikt
válasz
trebrona #1287 üzenetére
Nah, közben megjött a telefon. Nem emlékszem már melyik verzióval jött, de tiszta telepítéssel lefrissítettem a legfrissebb MIUIHU-ra. Az viszont gáz, hogy itt (Dudaron) a lakásban és kimenve sincs 3G-m, csak edge... Ez elég nagy probléma, vagy esetleg valami beállítás kérdése? 813-mas a készülék amúgy. Ja, Telenoros vagyok. L7 II-mel semmi probléma nem volt, bent is 3G volt.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bocsidee #1275 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót már többször is és a MIUI oldalán lévő írásokat.
Értem, viszont nekem nincs kedvem hetente tiszta telepítéseket csinálni. Újra programokat felrakni, stb. Le van írva valóban a lényeg a romokról, de ez nem segít nekem abban, hogy eldöntsem melyiket használjam...De szerintem ez a MIUIHU lesz.
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Ma jön meg a teló, addig olvasgattam, hogy mi merre hány méter. Azt viszont nem tudtam eldönteni, hogy melyik ROM-ot kellene használni nekem. MIUI6 vs 7 között mi a különbség? Valamint sosem romoltam igazán, lehet, hogy a stabil verzió lenne a számomra megfelelő? Azzal a verzióval is használható a telefon amivel szállítják vagy esetleg az bugos, nem tud minden fontos funkciót? -
Tomi0703
addikt
E teszt alapján pedig pont a Samu lenne a legjobb nem? Vagyis az egyik kommentelő szerint, mivel Samunak a legtöbb a 4k írása. Én is a Transcendet vettem volna, de most elbizonytalanodtam.
(#1058) helixP: Ő tényleg megbízható, én is vettem már tőle pendriveot. + még gyors is.
Tokok fóliák jöhetnek még. Bár már keresgéltem az 1/8 topikban is, úgyhogy talán megvagyok.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Bocs az offért, de az sd kártya topic eléggé kihalt. Micro sd kellene a telóba, de milyen? [link] 3k alattiakat néztem. Transcend, Samu vagy Sandisk?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Mit gondoltok, repulo modban, 60-80% kozotti fenyerovel kibir a telo 6-7 ora kijelzoidot egy toltessel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest