- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
Valaki elküldené pü-ben, vagy beírná az eustockos garancialapon szereplő telefonszámot?
Beküldtem szervizeltetni, de a számot még a redmiről hívtam és nincs meg.
Előre is köszönöm -
hpeti2
aktív tag
válasz
herdsman12 #3693 üzenetére
Gearbestről vettem eu-s rakiból. Nincs további választási lehetőség. De már csak Hongkong választható 145 usd-ért.
-
bunnyhu
senior tag
Viszont életveszélyesen csúszós a hátlapja, én főleg azért raktam rá az ipaky-t, nem a leesés védelem miatt - arra az üvegfólia lett volna, amit elszúrtam a felrakáskor :/ Szóval én addig nem veszem le, amíg nem találok olyan csere hátlapot, ami nem csúszik. Nekem pont emiatt egyáltalán nem biztonságos érzés a telefont kézbevenni csupaszon.
-
.DLL
veterán
válasz
bunnyhu #3695 üzenetére
Jaja! Én levettem, pedig szerettem ezt az Ipaky tokot, mert szép volt, alu-keretesnek nézett ki az asztalon a teló, és kellő védelmet ad szerintem a két rétegű oldalfal, de nem tudtam megszokni azt a méretet. Csupaszon sem kicsi a Redmi 2, de tokból kivéve használva egy fellélegzés volt. Úgyhogy vettem hozzá belebújtatós puha tokot, (mint az előző telómnak is), így zsebben kb. ugyan akkora, kézbe véve viszont jobb, biztonságosabb érzés kezelni, és így pl. a beszélgetési-hangszóró sem megy tele zseb-szösszel.
-
bunnyhu
senior tag
Viszont azt néztem, így betokozva a teló simán van olyan széles, mint egy 5"-os, szóval a vége az lett, hogy csak bumszi telefonunk van
-
cidalain
veterán
válasz
herdsman12 #3693 üzenetére
Nyilvan a gearbestbol vette, de mint irta, most nincs. Valoszinuleg mar nem is lesz. Egyebkent erosen kifuto szeria sajnos, 2 heten belul mar a 3-asat kezdik arusitani mindenhol.
En meg szandekosan nem irom le tobbszor hogy en hol vettem, mert meg nem jott meg... Es a ceg sem tul segitokesz eddig. -
hpeti2
aktív tag
válasz
hunnia1969 #3688 üzenetére
Ha jól láttam, akkor most nincs eu-s rakiba. Egyébként a csomag Londonból jött és csak eu-t választhattam, azon belüli opció nem volt.
-
tomy86
addikt
válasz
Gorbeee #3689 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve. Nem csúszós, eddig jól bírja a strapát. A headsetet kissé erőteljesebben (de nem kell erőltetni) kell bedugni a helyére, mert a tokon levő nyílás nagyon passzos. Az usb kábelnek kialakított nyílás viszont határeset. A gyári kábel hibátlanul belemegy viszont a korábbi telefonom és a tabletem usb kábelét valamint a két otg kábelem egyikét sem tudtam bedugni. Otg kábelnél a micro usb körüli műanyag részből levágtam mélységben és átmérőben is kb. 2 mm-t (egyszerűbb volt, mint a tokot megfaragni) és így már hibátlanul passzol a tokon kialakított helyre.
szerk: közben megelőztek
Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy kijelzővédő üveget milyet érdemes rendelni? Ha esetleg valaki tud megbízható eladót is (pl. ebayen), akkor az külön jó lenne.
-
helixP
nagyúr
-
Gorbeee
tag
Sziasztok,
Használ valaki iPaky tokot? Tényleg olyan prémium a minősége, mint amilyennek mondják? Mennyire strapabíró és mennyire védi ténylegesen a készüléket? Megéri érte kiadni azt a 3000Ft körüli magyarországi árat?
Köszönöm a választ.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
hunnia1969 #3686 üzenetére
Redmi 2 meg Redmi 2 Pro is van gearbest-en. Igaz kínából jön így az ára nem annyira baráti (nemrég vettem 2 Pro-t eu rakiból 136 usd-ért, dhl 3 nap alatt kihozta, csak összehasonlítás végett írtam)
-
hunnia1969
csendes tag
-
.DLL
veterán
válasz
cidalain #3683 üzenetére
Lesz ez még jobb is, eljön az az idő, amikor a Fullhd meg ma atomerőmű SoC lesz a középkategória alja, bár a HD is általában mindenre elég, és amikor ez lesz majd az ultrabelépő 20k-ért, akkor nem kell majd kétségbe esni, hogy mit vegyünk. Régen a 800x480 volt a csúcskategória (pl. Galaxy S) ma meg már ultrabelépő... szóval nem aggódom, egyedül a méret miatt... nem lesz majd 5 zoll alatti készülék...
-
-
cidalain
veterán
a galériában van iphone szerű nézet. de valamiért vannak képek, amiket az előző napi dátum alá sorol.
(a kép tulajdonságai közt a dátum jó)
mi alapján rendezi ezt össze?
talán még az lenne hogy nem éjfélt néz, hanem delet? és ami dél előtt készült azt tegnaphoz sorolja. erre van megoldás valami? (tudom cseréljek galéria appot...) -
cidalain
veterán
Egy kulfoldi helyrol tudtam rendelni 45-ert (postakoltseggel egyutt) de meg nem erkezett meg. Itthon 50 volt a legolcsobb amit lettam az emagon.
Bar meg csak 6 munkanap telt el, de azert holnap utanaerdeklodok mi a helyzet (a szallitoceg atvette mar a csomagot, de utana a futarek irtak sms-ben hogy par nap csuszas varhato egyeb okok miatt) -
Shy
tag
Sziasztok!
Az eustock már nem forgalmazza a telefont, tudna valaki tippet adni honnan lehetne normális áron beszerezni a telót? Eustocknál 40 körül ment az ára de máshol eddig horror árakat láttam.
Köszi -
bunnyhu
senior tag
Van egy fura jelenség, beszélgetés közben időnként letompul a hang, mint amikor valaki elveszi a szájától a telefont. Először arra gondoltam, hogy tényleg ez történik, de most egyeztettem a barátommal és nem, sőt ami fura, hogy ő is ugyanazt tapasztalta, tehát oda-vissza történt ez. Aztán egyszer csak kitisztult ha hang.
Másnál is előjött már esetleg? Firmware hiba, telefon hiba, vagy valami hálózattal van, minttomén átvált 3G-ről 2G-re a hang, majd visszatalál? Elég zavaró. -
.DLL
veterán
-
Upo
addikt
Azért ha néztél egy robbantott ábrát, akkor láthatod, hogy milyen nagy benne az akku, szinte a teljes hátlap alatt az van, és még a hátlap anyaga is ki van vékonyítva hogy elférjen. Ehhez képest az a linkelt akku majdnem akkora kapacitást hazudik szinte fele akkora méretben.
[link]Hasonlítsd ezt és ezt. A redmi3-ban a kijelző mögött rögtön az akku van, a 2-ben ott még van a műanyag ház. Az akku felett 0.3mm a fémház, vastagabb az akku mint a redmi2-ben. És jóval szélesebb és hosszabb.
-
sideburns
aktív tag
Talált valaki egyszerű megoldást arra, hogy a status bar óráját balról jobbra áttegye MIUI 7 rendszeren?
Custom ROM-okban (RR, NX) menüben állítható.
-
Upo
addikt
válasz
SárkánySzív #3661 üzenetére
Hamis. Keress rá, hogy milyen térfogatban milyen súllyal milyen akku kapacitás jár a lítiumos akkuknál. Elárulom: a xiaomi gyári akku eléggé a határ közelében jár. Akkor lenne igaz, ha majdnem dupla olyan vastag lenne. A fizikát/kémiát nem lehet megba..ni. Saccra olyan 1200-1500 mAh lehet valójában.
Bár lehet hogy a HSA cég elért valami nobel díjat érő technológiai áttörést. Lehet hogy Elon Musk-ék is ilyeneket raknak majd az új Teslákba a gagyi Panasonic helyett? -
tomy86
addikt
válasz
SárkánySzív #3659 üzenetére
Az a baj ezekkel a szuper aksikkal, hogy a végén örülhetsz, ha a gyári 2200mAh-t tudja. Én óvatosan (illetve én sehogy) vennék ilyesmit.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #3660 üzenetére
Van másik lehetőség is...
Helyben...http://hardverapro.hu/apro/uj_xiaomi_redmi_2_akkumulator_3600_mah_ha_az_kell_hogy_tovabb
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
SárkánySzív #3659 üzenetére
Már nem lehet rendelni. Egyébként 1 hétig nem érdemes semmit sem rendelni Kínából, mert most ünneplik a kínai újévet.
-
SárkánySzív
aktív tag
Van esetleg Olyan Fórumtárs, aki 3600 -as aksival használja,
és leírná a tapasztalatát ?
Megéri, vagy nem éri meg, mennyivel bír többet, stb... ?
Honnan rendelte, hol a legjobb ár... ?
Van ennél esetleg olcsóbban valahol ?
Igaz ez sem drága, csak a szállítást nem tudom kihámozni, hogy mennyi lehet.http://www.aliexpress.com/item/HSA-3600mAh-BM40-BM41-BM44-Battery-Batterie-Batterij-Bateria-Use-for-Xiaomi-2A-Mi2A-Xiaomi-Hongmi/32358391126.html
Ha jól értelmezem, akkor DHL 4 dolcsi, a Kínai posta pedig ingyenes.
-
keke69
őstag
Találtam számomra egy hasznos funkciót, megosztom hátha másnak is hasznos!
- Zseblámpa bekapcsolása zárképernyőn keresztül
A zárképernyőn tartsd lenyomva a telefon „Home” gombját a zseblámpa aktiválásához.
-
-
-
xmacko
tag
válasz
CoolBoy323 #3638 üzenetére
Köszönöm de majdnem egy hónapja guglizom ugyanezt, szóval semmi újat nem sikerült mondanod. Talán a tapasztalatlanságom teszi de ez az "APN: internet" nem tűnt elég infónak azért kutakodtam tovább.
Tomy86 köszi a választ
-
Nkboy
senior tag
Ha már a romoknál tarunk. Kicsit képzavarban vagyok. Elvileg a HM2014813 telóra, a TD verzió kell? Mert én úgy emlékszem, ha a WC verziót tettem fel, akkor nem volt térerő.
Mert ugye ezek vannak:
miui_HM2XWC_V7.1.2.0............
miui_HM2XTD_V7.1.2.0............. -
bunnyhu
senior tag
Ah, köszi, ezek az oldalak nem is voltak nekem eltárolva. Próbálta valaki, érdemes küzdeni vele, vagy annyit nem ér?
-
keke69
őstag
-
-
tomy86
addikt
Próbáld ki a Telekom beállításait! Ha jól tudom az ő hálózatukat használják. Nem biztos, hogy bejön, de egy próbát megér.
Név: szabadon választott
APN: internet.telekom
Proxy: semmit nem kell beírni
Port: semmit nem kell beírni
Felhasználónév: semmit nem kell beírni
Jelszó: semmit nem kell beírni
Szerver: semmit nem kell beírni
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés: PAP
APN típusa: Default, supl
Csatorna: nincs. -
xmacko
tag
Sziasztok!
Valaki közületek véletlenül nem használ Blue Mobile mobilnetet? Ha igen, nem tudná megadni a beállításokat hozzá? Már jó ideje van náluk mobilnetem de nem tudom használni - beállítások híján. Blue Mobile azt válaszolta, hogy gőze nincse milyen beállításokat kéne használnom. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
csurdongulos #3631 üzenetére
Zseniális! Bravisszimó !
-
csurdongulos
tag
válasz
SárkánySzív #3617 üzenetére
Felfigyeltem rá, hogy éjjel mennyire nem történik semmi a telóban, meg más is mondta, hogy nagyon "mélyen alszik" és emiatt kezdtem el kutakodni a menükben, hogy vajon mit lehetne állítani rajta. Elég kesze kusza tud lenni ez a miui menü, úgyhogy még pár hét elteltével is találni új dolgokat.
Meg zavart, hogy néhány alkalmazás nem küldött értesítést (pl facebook lite, a mobilosoké) és azt is ezzel a mély alvó dologgal hoztam összefüggésbe. Igazából az értesítések miatt kezdtem keresgélni és gondoltam ezzel teszek egy próbát, aztán az lett belőle, hogy az ébresztés megjavult.Az értesítés nem igazán.
-
keke69
őstag
válasz
SárkánySzív #3617 üzenetére
Szia!
Leírnád, hogy a magyar nyelvű menüben hogyan navigálok oda?
Köszi! -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
csurdongulos #3615 üzenetére
Ma kivettem ismét egy alkalmazást a háttérben futtatott környezetből,
és majd meglátjuk reggel hogy ébreszt, avagy sem.
Már csak egy program csücsül ott a Gmail, hátha elég lesz az is.
Mindössze az energiatakarékosság miatt kísérletezek.
Még addig hogy be kell tartanom az ígéretem...Egyébként honnan jöttél rá erre a beállításra ?
Az életben rá nem jöttem volna erre, pedig logikus a megoldás. -
csurdongulos
tag
válasz
SárkánySzív #3604 üzenetére
Hurrá, már 3 embernek működött a megoldás, 4-nek magamat is beleértve.
-
bunnyhu
senior tag
Ha már kapcsolódás, arra van ötlet (az ftp-n kívül) hogy lehetne elérni, hogy normálisan kiterjesztéssel lássa az ember a telefon fájlokat? Mert az a baj, ha USB-n csatlakoztatom, hiába megyek rá Total Commander alól, ugyanúgy rejtett kiterjesztéssel listázza be a fájlokat, mintha sima windows ablakként nyitnám meg.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Shia-ko #3606 üzenetére
Mármint a Windows. Ha rádugod pc-re, akkor valóban van egy USB Device, amihez nem talál illesztőt.
De attól még látnia kell az eszközt,Hordozható eszköz néven. Nálam is így van.Ha van a telón olyan explorer, amivel bele tudsz nézni a rendszerfájlokba, akkor nézd meg mi ennek a tartalma (sima szövegként tudod megnézni):
/data/property/persist.sys.usb.config
A telefonon be van kapcsolva az MTP?
-
SárkánySzív
aktív tag
Több napi elmaradt ébresztés után, ma reggel siker volt.
Tegnap este megcsináltam a leírás alapján, és három dolgot tettem be az alkalmazások
akkuhasználatának kezelése menübe.
Egyrészt a guglit, a gmílt, és a yútyúkot, és láss csodát ébresztett a telefon.
Szépen felkelt a beállított időpontban 05.55 ó -kor, majd 06.00 ó -kor megszólalt a
beállított ébresztőhang.
Ma egy alkalmazást kivettem, és majd meglátjuk elég lesz -e a kettő, ha igen akkor
kiveszek még egyet; és csak egy alkalmazást hagyok bent.
Egyébként emiatt nem tapasztaltam nagyobb akku merülést. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #3572 üzenetére
Megvolt a tiszta telepítés, továbbra sem ismeri fel a gép USB-n. Újraraktam a MIUI PC Suite-ját is. Az ADB drivert is újraraktam. Viszont a telefont továbbra is USB device-ként nem látja.
Honnan lehet a telefonhoz drivert leszedni?
Köszi@helixp
Én is szeretem a hangosodó csengőhangot, hiányzik is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Vadiúj SSD-k!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest