- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Jo, hat ez az automata fenyero mizeria engem is elert...
A keprnyo forgatas viszont mukodik. -
petrson
senior tag
Sziasztok! Kulfoldon vagyok, -1 ora elteressel es a rendszerido nem hajlando frussulni. Mar minden olyan alkalmazas eseteben engedelyeztem a helyadatokat, aminel gondoltam kell, de ugyanugy az otthonit mutatja (idojaras, ora, stb.). Hol, mit kell allitanom?
-
petrson
senior tag
Ez a HyperOS android főverzió váltás is lesz? Rég volt MIUI-m, ilyenkor szükséges egy factory reset? Ha igen, ti mivel backup-oltok?
-
petrson
senior tag
Nekem BHR7237GL van, ezt vettem a zold genyas boltban decemberben. A hegy is muanyag. Most ez az, ami 16k.
Hogy erted, hogy fel centirol erzekeli? Mar az irast is? Mert alapbol van egy fel centi, amin belul erzekel, amire mutat a hegy, pl. egy link felett ha hagyod. Te mennyiert vetted amugy? En amikor keresgeltem, akkor kulfoldrol sem volt olcsobb. -
petrson
senior tag
válasz
Mirmana99 #249 üzenetére
A zold genyas boltban volt most 16-ert, csak epp nincs keszleten. Lehet lesz hamarosan megint. En pont elotte par nappal vettem ugyanott 27-ert...
Mas: hogy lehet megtanitani a padnak, hogy nem fulhallgatoval megy a zenelejatszas? Most minden BT hangszoronal is jon a jelzes, hogy tul sok ideje megy a `fullhallgato`...
-
petrson
senior tag
Billentyűzetes tokot szerettem volna venni, de az Alzánál nincs épp készleten. Valakinek van ötlete, hol lehet most jó áron gyorsan hozzájutni?
-
petrson
senior tag
Sziasztok! Tervezek egy ilyet venni a napokban. A smartpent ti mire használjátok, érdemes rá kiadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest