- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
aktív tag
Nálam is előjött Hyper frissítése során, MIUI-n még jó volt. Pedig üres volt a rendszer. Csak az kavarhatott be.
Pavelcze: Ezt is próbáltad?
"I found another fix that works for me on auto brightness... Go to settings>apps>manage apps And search for: Device Health Services Press storage>manage space>Reset adaptive brightness.... Or clear all data" -
cSuwwi
senior tag
Ugy ahogy irtam. Fizikai hozzaeres nelkul kb. fel centirol mar ugy vette a tablet, mintha hozzaernek. Mivel irok/rajzolok vele, az nem jo ha elobb rajzol mint szeretnem. A lebegtetest ismerem, az kb. az on hover allapot, addig nem csinalta. Mivel a hegycsere megoldotta, ott volt a gond, meg ha kulsoleg nem is latszott rossznak.
Alirol vettem a 11.11 akcioban 26 volt. Neztem alzan is de nem talaltam akkor, kellett, megvettem. -
Shokkolo
addikt
Szerintem sehogy, xiaomi telefonon is ez megy sajnos
Sőt... EU regioval a telefonom(11T) jelentősen halkabb BT üléssel / hangszóróval mint más telefon.
Anno egy régió allitassal jó volt, aztán volt egy factory resetem, azóta nem foglalkoztam vele. Másik telefonról hallgatók BT-n zenétA penhez adnál linket? Nekem nem találja... Állítanék be rá keszletertesitot
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OpenWRT topic
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Vallás
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest