- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Billentyűzet gondom van
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Lehet valahonnan jó áron eredeti szíjat rendelni?
Illetve ilyet használ itt valaki?
-
Doki16
addikt
válasz
Pepeninho #964 üzenetére
Amikor tolton volt akkor rendesen villogtak a ledek? Egyebkent semmit nem kell csinalni a miband-el, a telefon csatlakozik hozza automatikusan. Probald meg ujrainditani a telefont hatha segit.
De az is lehet, hogy nem birta az egesz napos boom beach jelzeseket a karkoto es elfustolt
-
Doki16
addikt
Bármelyik alkalmazásra be lehet állítani ami fel van telepítve a telefonra. Tud rezegni és a LEDket is villogtatni olyan paraméterek szerint amit beállítasz. Itt egy kép, ez most speciel nekem az Inbox-ra van beállítva.
-
Doki16
addikt
válasz
ittakary #801 üzenetére
Igen azt tudom, de akkor rezeg is amikor elértem a célomat. Viszont amire én gondolok, hogy csak egyet felvillan mind 3 LED. Vagy lehet folyamatosan ennyivel jelzi, hogy már túlléptem az elért célt?
Viszont ez legújabb app idáig nagyon jól teszi a dolgát. Mindig jelezz az alkalmazásokra. Újraindítottam a telefont és még utána is simán működik.
-
Doki16
addikt
Az miért van, hogy néha felvillan mind a 3 LED kb. egy másodpercre? Nincs értesítés meg semmi hasonló a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged