Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Jó reggelt.
Kislányomnak az Angyalka hozott tegnap egy Mi Band5 karperecet és pontosan ez a helyzet vele, mint itt az előttem szólónak nababika volt a Mi6-al, hogy nem veszi fel a töltést.
Pontosabban az volt, hogy mikor kicsomagoltuk, rádugtam töltőre, akkor elkezdett tölteni. Rajta hagytuk míg ebédeltünk, majd kipróbáltuk. Nyomogatta a kislányom (7 éves), majd én próbáltam az applikáción keresztül a telefonommal párosítani. Ez nem volt egyszerű művelet, de végül nagy nehezen sikerült. Ellenben ezt követően egyszer csak elsötétetdett - arra gondoltam, hogy lemerült- és azóta se kép, se hang.
Fent volt most egész éjjel a laptopon, hogy töltse, de semmi, tök fekete az óra, nem reagál semmire.
Szerintetek kuka!? Kislányomnak összetörik a szíve, mit csináljak, mit tanácsoltok?
Nyílván nem tegnap és nem is 3 napon belül vettük, így is él rá a cseregarancia!?Köszönöm előre is a tanácsokat, segítséget.
-
-
sbazsi
veterán
Xiaomi Mi 9 a telefon.
A Mi home appnak megvan minden szükséges engedélye, mint ahogy a Zepp-nek is.
Az akkukímélő nincs korlátozás módban van, mind a mi home, mind a zepp alkalmazás esetében.
Mindkét program automatikusan indul.A telefonon egyébként megjelenik az értesítés, csak az órára nem kerül ki.
-
SzilvaG
csendes tag
Szia,
Köszönöm szépen az ajánlatokat, de én úgy értettem, hogy a már meglévő (MI Band3) eszközzel megoldható-e a dolog. Az az igazság, hogy nem szeretnék másik után nézni, mert ez nekem nagyon tetszik és kültéren is szeretném majd később használni. Arra lennék inkább kíváncsi, hogy valaki ismer-e olyan alkalmazást, ami összepárosítható a Mi Band3-al és képes beltéri kerékpározáskor monitorozni az aktivitást.
-
Dyingsoul
veterán
Köszi a hsz-t, meggyőztél!
A szabadban való olvashatósággal én is sokat küzdök annak ellenére is hogy az időm nagy részét irodában töltöm, de akkor meg ott a PC és teló állványon amin látom az időt, pont kint lehet egy okosórának/karkötőnek a legnagyobb hasznát venni pl kerékpározás közben igencsak hasznos.
"De most is meg lehetett venni pontozással bőven 50$ alatt ahogy a topikban írták.."
Elirányítanál a topikhoz? A sajátjában kerestem de nem találtam.
-
havri1
félisten
Én kb 3 évig használtam előtte ezt a karkötőt, 12-15000 lépést regisztrált naponta, szinte mindig. Váltottam stratos-ra, ez 6500-9000 között méri, ugyanazt.
Tehát kb dupla annyit mér a karkötő, mint az óra.
Ettől függetlenül a gyerek sokkal többet ugrál, sportol, de aznap túrázni voltak -
vince
őstag
A miui fórum moderátora szerint jön majd az angol nyelv egy fw frissítéssel. Aztán vagy így lesz vagy nem, Xiaomi-együttható
-
vadkörte
addikt
1S-t is levettem zuhanyozás előtt, igaz kerékpározásnál viseltem és melegben ott is tud folyni az emberről a víz rendesen.
Nem hiszem, hogy ez miatt vitte el a pusztulat. A 2-t sem hordom víz közelében.Egyelőre jól bírja és tetszik is. Bár a vastagabb kivitele miatt kicsit kényelmetlenebb, de hamar megszokható.
-
Bec
tag
Amiket próbáltam :
Kitöröltem a BT menüből a Band 2-t,utána Mi Fit "keresés..." vagy fél percig = párosítás sikertelen.stb..
Látható a BT menüben de nincs még párosítva, Mi Fit "keresés.." ugyan az mint előbb.
Párosítva BT menüben párosítva,Mi Fit "keresés" ... "Párosítás sikertelen"..
Mi Fit törölve,majd telefon ki-bekapcs. Mi fit 3.0.0. (régi verzió) telepítve,az említett BT story újra végig,de ugyan az.
Még régebbi Mi Fit 2.2.5 a keresés után "A karkötő egy másik személyhez van párosítva.Választassa le vele és próbálja újra" hibát dob.
1 éve Win mobilon az első telepítéskor nem kellett Mi Fit fiókot létrehozni,próbáltam a win-es mobil azonosítóval a Mi Fit oldalán belépni,nem ismeri.
Egyéb ötlet?? Vagy kuka?Régi Mi Fit app.-ok innen letölthetőek.
-
vadkörte
addikt
-
Upo
addikt
De a Huami lecumizhat, már azt hittem hogy rossz. Képernyőn semmi, hiába nyomkodtam. Töltőre tettem, nem rakta ki az akku szimbólumot a fólia alatt. Aztán rá kellett jönnöm, hogy az a szállítási fólia amin az a 09 32 óra van, az nem átlátszó, hanem telibe fekete, nem látszik ki mögüle semmi!
Most kezdhetem a védőfólia felrakással amit rögtön egy csomagban rendeltem vele.
-
havri1
félisten
No, most kipróbáltam.
Nejemnek és nekem is 1 RGB verzió van. Fogtam enyémet, leválasztottam, és kerestem, elsőre semmi, másodikra nejemé futófényezik, majd bökje meg a párosításhoz. Enyém itt az asztalon, meg se nyikkan.
Az biztos, hogy tökön szúróm magam, ha most meg az enyémet nem fogom tudni párosítani a saját fiókomhoz.Szerk: Közbe a 2-es is bekavar, mert vettem neki ajándékba egyet, és még itt van a polcon. Na most hogyan tovább?
-
Degeczi
nagyúr
Így van: a nyáron telefonhiba miatt többbször oda-vissza ugráltam készülékek között, de a Mi fiókba ugyanazzal az azonosítóval belépve minden beavatkozás nélkül, szépen magától megtalálta a MiFit a karkötőt, és az alváselőzményeket is rendre letöltötte a központi szerverről.
-
Igen, ezért lett hivatalosan nem vízálló, mert van egy alacsony százalék, amit elb..ztak. Nem akarják vállalni a hibás darabokért a felelősséget, olcsóbb kiírni, hogy nem vízálló. Az összes kínai (hagyományos) óra is ilyen. Nagy többségük vízálló, pár darabból viszont még a tömítés is kimarad. Az olcsó termékeknek a minőségbiztosítása gyenge, nem a vízállósága. Szóval ha ilyen terméket veszel, 95% eséllyel vízálló, 5% eséllyel meg te fizeted a garanciális cserét gyártó helyett. Ezért adják gombokért.
-
Degeczi
nagyúr
Szerinted elfelejtettem? Az lehet, h a Mi Storeban hamarabb jelenik meg vmi, de az kizárt, h ugyanolyan verziószámmal teljesen eltérő legyen egy app a Playen es a Storeban.
Nem, egyszerűen csak egy rövid kézi próba ezek szerint nem ugyanaz, mint tényleges alvás után állítani -
Degeczi
nagyúr
Nem, ez (amíg éjfél előtti az elalvás) jól működött volna a régiben is.
Akkor hülyül meg, ha éjfél utáni az elalvás: ha a 2.4-ben mondjuk 07.11 00:01-re állítod az elalvást, és 07.11 07:01-re az ébredést, akkor 7 helyett 24+7=31 óra alvást mutat - mert fixen az ébredés előtti napra állítja az elalvási dátumot, azaz 07.10 00:01-re...
Ez azért gond, mert rendszeresen éjfél után fekszem, és az elalvás detektálása messze nem 100%-os (ha pl. fürdés előtt leveszem a pántot, néha már azt is képes alvásnak tekinteni), néha ráférne a szerkesztés, kben hülyeséget mutat
-
Degeczi
nagyúr
Köszi, ha még pár napig nem frissül a Play-es, fölrakom majd.
Persze: pont ugyanígy néz ki a 2.4-es MiFit-ben is az időpont szerkesztés, ott a dátum - de egyszerűen cseszik figyelembe venni... hiába lenne az most 11-re állítva, fixen az előző napra, 10-re tenné - és így 24 órát hozzáadna az alvásidőhöz. A Play-en sokan, régóta panaszkodnak erre, de mindeddig nem javították
Most akkor a 3-asban végre talán igen.
-
Degeczi
nagyúr
Play-en még mindig nincs frissítés.
Mondjuk csak egy dolog érdekelne igazán: az éjféli bugot javították végre?
(ami miatt nem lehet kézzel módosítani az elalvási időpontot, ha az éjfél után volt, mert akkor egy napot hozzáad az alváshoz, uis nem veszi figyelembe a dátum napját, azt fixen az ébredés előtti napra teszi) -
havri1
félisten
Nem tudom, de kérdés, hogy ez a DND funkció nem e a telefon DND-jét kapcsolja e be?
Vagy csak külön a MiFit nem fog jelezni? Előbbi nekem pl nem is jó, mert munkámból adódóan éjjel bármikor hívhatnak, ami nem szerencsés, ha DND be van kapcsolva. Mindig állítani meg, hogy ki hívhat.. Elég 1x elfelejtenem.Nekem és nejemnek is csak az első rgb ledes van. Lehet valóban itt lesz a különbség.
-
Degeczi
nagyúr
Nem érted a lényeget. Ami ülő helyzetben több százat számol, az egyszerűen használhatatlan és kész...
Egyébként attól még, h nem teljesen merev a kapcsolat, egészen más jellegű egy ülő munka közbeni kézmozgás és egy lépés gyorsulásadata. Nyilván volt már migrénszerűen erős fejfájásod, amikor még óvatos járás közben is fájt minden lépés okozta döccenés, mert viszonylag nagy ütések ezek, ha normál esetben nekünk nem is tűnik föl. Ráadásul jellemzően kézlengés
is kíséri mindezt, ami szintén erősen valószínűsíti, h járásról van szó.
-
oba
addikt
Tényleg nem értek hozzá, csak mint laikus kérdezem... de nem teljesen máshogy és más irányban mozog a karom amikor pl gépelek, az egeret mozgatom és akkor amikor járok vagy futok? Azért egy gyorsulásmérő nem ennyire fapados... tudja mérni a mozgás irányát a térben és a mértékét (gyorsaságát) is. De oké, ez ilyen... megvakarom a fülem és máris léptem 10et
-
Degeczi
nagyúr
Nincs teljesen igazad, mert nagyon érzékeny gyorsulásmérőt használnak, amivel igenis egészen jól meg lehet különböztetni a lépéseket a többi tevékenységtől.
A MiBand2 kijelzőjén uis bármikor nyomonkövethető a számláló állása, az nagyjából jól számolja a lépéseket, és soha nem volt olyan, h ülő munka közben lépkedett volna! Lengethetem most is bárhogyan a karomat, ütögethetem az asztalt: érzi, h az nem lépés.
(más kérdés, h a távolságadat így is teljesen fals, mert fix lépéshosszal számol csoszogáshoz, és sietős, nagy léptekhez is)Ha ülő helyzetben is több százat számol egy ilyen kütyü, az használhatatlan.
A kutatás teljesen más téma, ott megoldható a sok szenzoros precíz mérés: fölöleges lenne nem direkt erre szolgáló adatokból főzni az eredményt.
Meglepően jó ugyanitt a fény alapú pulzusmérés is - de nyilvánvalóan értetmetlen lenne orvosi célra használni, ez csak játék. -
oba
addikt
Nem vagyok jártas a témában, de azt hittem az algoritmus kicsit intelligensebb ennél. Értem én a problémát, mozog a karom, azt hiszi, hogy megyek.. a lábamat nem figyeli, nyilván. Attól még, hogy olcsó volt egy kicsivel jobb odafigyelést vártam volna a gyártótól... legalább törekedett volna rá, hogy valamilyen formában minimalizálja a pontatlanságot... ha már "step counter" -ként adják el ugye. Neadjisten ne egy hanem két gyorsulás mérőt és esetleg giroszkópot is rakhatott volna bele... bár gondolom ez utóbbi drága lenne.
Nem várok el tőle tévedhetetlen, precíz működést, de ülő helyzetben 600 lépésnél vagyokAzt hittem ennél valamivel okosabb a script amivel dolgozik.
-
-
Bazs87
tag
akkor azzal sikerült végül?
én még szerintem teszek 1 kört párom LG-jével. Viszont neki van egy párosított eszköze. Mivel az övé párosítva van az én készülékem nem is látja. Vajon ha a telefonjáról leszedem az appot kinyírom vele az ő karkötőjét vagy csak elveszti a pírosítást és minden ok lesz utána?
remélem azt, aki ezt így lefejlesztette nem engedik többé semmilyen gép közelébe...
-
Black Phone
senior tag
odaáig eljutok hogy kopogtatom a ledet, utána a telo kiirja hogy párositás ott forog egy ideig és ennyi...már nem érdekel, félretettem, köszi azért, ja a telomon 7.0 android fut, egyébként tudom maga a folyamatot hogy kel összepárosítani, itt van a kezemen napi használatban egy szines ledes, illetve a szekrénybe jópár ami sajnos rossz...
-
Criminal017
őstag
Nem tudom, ez a hivatalos. Így árulják. Nem keverem a Yi camerával, ott az international verzió is a kínai szerverrel kommunikál.
A Mi Band kettőt már árulják Amerikában is hivatalosan, oda kellett a CE szabvány meg az angol leírás.
Dobozon sincs egy kínai karakter sem, minden angolul van, pont úgy mint az "international" verziós, B20-as telefonoknál. Nem trükk.Szerver van, hisz a felhő valamin el kell fusson. Valószínű, hogy a jenkiknél van valami szerverük, azt takarhatja.
Ha az topiktársnak megérkezik, akkor ide is, meg a Mi Band kettes fórumba is küldjön majd pár képet, ha kérhetem/kérhetjük.
-
-
andrisbandi
őstag
Nekem az a "bajom", h ajánlva van a Wish-es vásárlás.
Holott nem világos milyen módon segítenek, ha probléma lenne.Mert pl a Gearbest-en szerencse függő milyen ügyintézőt fog ki az ember. De ha hepciáskodnak, a Paypal elintézi..
A Banggood elvileg kitűnő ügyfélszolgálattal rendelkezik, ajánlott kínai bolt. Legutóbb mégis úgy jártam, h a Paypal verte ki belőlük az elveszett csomagok árát....
Szóval nekem gyanús ahol nem lehet PP-al fizetni.
-
SztiviVander
addikt
haha, hát azt tényleg benéztem
az első linkedet néztem az még banges volt. de ezt a szöveget megjelenítős dolgot se bang se gear nem írja. pedig nem egy elhanyaglható funkció. nem tudom az indián a fórumon honnan vette ezt az infot (lehet hogy csak a fészbúkosüzenetes kép alapján írta), de ha mégsem veszel akkor sose derül ki igaza volt-e
-
SztiviVander
addikt
"step1: beírom a kuponkódot, itt nincs pont beváltás"
azért mert nincs pontod. a kupon kód alatt jelenne meg egy mező "banggod points" mellette redeem gombbal, alatta pedig a felhasználható pontok száma amit max beírhatsz a mezőbe. de ez még preorderes azoknál meg eleve nem is lehet pontot felhasználni, akkor se ha van. majd meséld el ha megjött hogy mit tud, mert az pl nem világos hogy kiirja az üzenet szövegét mint a képen vagy sem. a leírásában nem látok utalást sem ilyesmire, tehát valszeg a kép csak marketing fogás.
szerintem ez se rondább mint a band. illetve mondjuk úgy hogy egyik sem szép, de nem is azért veszi az ember hogy divatbemutatóra menjen vele. -
SztiviVander
addikt
én mar leirtam, szerintem eleg erthetoen. ha valami nem ertheto akkor kerdezz, de nem fogom meg 25 offtopik hsz-ben 25x elismetelni ugyanazt. de azert orommel latom hogy az allaspontod nemileg valtozott a "csak az eredeti ami genuine" -rol "nem minden eredeti amihez a kínai odaírja hogy original" ra. ez mar kozelebb van az igazsaghoz. de ehez tedd hozza azt is hogy "genuine" kiirassal is siman benne van a pakliban hogy hamisat kapsz...
-
SztiviVander
addikt
koszi majd atbongszem hatha 8 év ebay meg 4 eve ali utan talalok meg valami ujat
mellesleg nem csak en kapok/kaptam refundot hanem mindenki aki keri. az hogy siman leraz a kinai (te meg siman hagyod) azzal hogy "nem volt odairna hogy geniune" nem azt jelenti am hogy akkor neki van igaza... na de mindegy.
-
SztiviVander
addikt
pedig de, pontosan azt jelenti. mellesleg mindkét szó értelme ugyan az, a genuine szót azért látod kevesebb helyen mert azt a szót kevésbé szeretik a kínaiak (talán nehezebben ejtik ki). az hogy "mi band szíj" szerintem (és a kínaiak szerint is) teljesen jól leírja hogy nem apple-hez való és ha nem eredeti(nek hazudja) akkor nincs ott semmilyen original szó. ahol viszont van és hamisat küldenek ott nem egyszer kértem már vissza a vételárat alin és ebay-en is. most legutóbb mi key-t vettem, original-nak írt, a kép is a mi key-ről volt felrakva, erre jött egy pupos gombos (eredeti key gombja lapos) gagyi utánzat. elolvastam értékeléseket, kb mindenki aki tusztában van vel milyen az eredeti írja hogy ez biza not original és aki képes 0,45$-on vacakolni az mind vissza is kapta a pénzét, mert az eladó is pontosan tudja hogy nagyon nem eredeti az amit annak hirdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest