Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
wocsok17
üzenetére
Értem a problémát. Nálam ugyan nem xiaomi eszközök, de samsung mosógép, okos hosszabbítók, smart tv van, amiknél nyűg lenne egyesével átállítani mindent, ezért amikor lecseréltem az AX3600-at AX7000-re, ugyanazt az SSID-t kapta jelszóval, és megy minden tovább.
Ez a párosítás nálad is csak ennyi? ? Van bármi plusz azon túl, hogy az R1D SSID-je és jelszava van megadva az eszközöknek? tehát kell bármi ezen től az okos eszközöknek? Ha csak ennyi, az AX3600-zal megcsinálod ugyanezt, és itt a kódolás típusa is fontos, gyakorlatilag ugyanúgy felkapcsolódnak rá, tehát menni fog nálad is routercsere után az ax3600-zal, vagy bármilyen másféle routerrel is. -
Rick4
félisten
válasz
wocsok17
üzenetére
Én fordítva csináltam volna, az ax3600 a fő helyen, és kábellel összekötve a másodikkal, amin a dhcp szerver kikapcsolva, és külön ssid- jelszó állítva. A belső háló egyben marad, amennyibe az első routerről le akarna szakadni a kliens, mert gyenge a jel, az r1d-n pedig erősebb, átlép rá, és működik tovább. És ez gyártófüggetlen megoldás, minden router meg tudja ezt oldani lan- lan portos csatlakozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Béta iOS-t használók topikja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89