Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windowsos tablet topic
- Némi kompromisszummal a megfizethető árért
- Pánik a memóriapiacon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
2 dolog is csinálhatta, egyik ami most volt említve - ha ugyanaz a 2.4g+5g ssid nem minden eszköznél vált automatikusan az 5g sávra, sok esetben 2.4-en marad és csak a wifi ki/bekapcsolás segít de az sem mindig. Tegnap este lepróbáltam amikor a telóm 2.4-es frekin csatlakozott (teló 192Mbit/s linksebességet írt) és pontosan 90/90Mbit/s volt a reális sebesség, pár másodperc után általában átugrik magától 866-ra, ilyenkor már 500/100 a reális
Másik dolog: a WAN port beállításoknál van sebességállítási lehetőség - 100mbit / 1000mbit / auto ha jól rémlik, nem vagyok AX3600 közelben. Megeshet hogy bizonyos szolgáltatói routerek/modemek néha átváltanak 100-as sebességre, ha hasonló problémát tapasztalunk érdemes átdobni fix 1000-re -
GuruZone
őstag
a routernek semmi baja, tegnap tettem pontot az i betűre.
a szolgáltatói kábelmodem állt át minden esetben 10/100-as módba, holott minden eszközöm gigabites. (10/100/1000)azt mondták a szerelősrácok, távolról is látták, hogy csak 10/100-as eszköz van a modem mögött (ami kizárt) és emiatt állt át a modem is abba a módba.
Ezen a ponton ugye még lehet rossz a router, lehet hibás az UTP kábel, de aztán kiiktattam a routert és ugyanúgy 90/30 volt a sebesség PC-n a gigabites hálókártyával is kis idő után.
Akkor azért megnyugodtam, hogy a routernek kutyabaja.
modemcsere volt, azóta minden oké
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windowsos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

trance89