- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Igen, az lett végül, hogy mostmár utánna akartam járni ennek a compat_versionos dolognak, hogy minden beállításom lementettem, visszaállítottam gyárira a routert, és aztán frissítettem menüből a sysupgrade verzióval...
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci
De most újraállítottam kézzel mindent, hogy következőleg ne legyen ez a compat versiós hibaKöszi így már világos
Rick4:
Ismerős a szitu, én a compat verziós sz.rság miatt nullázhattam le mindent, mert már untam minden frissítéskor kézzel állítgatniNekem mondjuk dyndns csak a nasom miatt van, azt meg a Synology NAS-om intézi az ő ingyenes dns szolgáltatásával
De jah mire portokat újraállítottam, fix ipket, stb..
Mondjuk reklámblokkolónak van értelme? Én AdGuard bővítményt használok Chromeba, telefonon annyira nem netezek, főként inkább facebook, messenger, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest