Hirdetés
- Autós kamerák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Igen, az lett végül, hogy mostmár utánna akartam járni ennek a compat_versionos dolognak, hogy minden beállításom lementettem, visszaállítottam gyárira a routert, és aztán frissítettem menüből a sysupgrade verzióval...
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci 
De most újraállítottam kézzel mindent, hogy következőleg ne legyen ez a compat versiós hiba
Köszi így már világos 
Rick4:
Ismerős a szitu, én a compat verziós sz.rság miatt nullázhattam le mindent, mert már untam minden frissítéskor kézzel állítgatni
Nekem mondjuk dyndns csak a nasom miatt van, azt meg a Synology NAS-om intézi az ő ingyenes dns szolgáltatásával
De jah mire portokat újraállítottam, fix ipket, stb..
Mondjuk reklámblokkolónak van értelme? Én AdGuard bővítményt használok Chromeba, telefonon annyira nem netezek, főként inkább facebook, messenger, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci
Köszi így már világos
trance89