Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Igen, az lett végül, hogy mostmár utánna akartam járni ennek a compat_versionos dolognak, hogy minden beállításom lementettem, visszaállítottam gyárira a routert, és aztán frissítettem menüből a sysupgrade verzióval...
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci 
De most újraállítottam kézzel mindent, hogy következőleg ne legyen ez a compat versiós hiba
Köszi így már világos 
Rick4:
Ismerős a szitu, én a compat verziós sz.rság miatt nullázhattam le mindent, mert már untam minden frissítéskor kézzel állítgatni
Nekem mondjuk dyndns csak a nasom miatt van, azt meg a Synology NAS-om intézi az ő ingyenes dns szolgáltatásával
De jah mire portokat újraállítottam, fix ipket, stb..
Mondjuk reklámblokkolónak van értelme? Én AdGuard bővítményt használok Chromeba, telefonon annyira nem netezek, főként inkább facebook, messenger, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci
Köszi így már világos
trance89