Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Igen, az lett végül, hogy mostmár utánna akartam járni ennek a compat_versionos dolognak, hogy minden beállításom lementettem, visszaállítottam gyárira a routert, és aztán frissítettem menüből a sysupgrade verzióval...
Jó nyilván visszaállítás után törlődött LuCi minden, így csinálhattam a "network" os config állítást + reboot + opkg update + opkg install luci
De most újraállítottam kézzel mindent, hogy következőleg ne legyen ez a compat versiós hibaKöszi így már világos
Rick4:
Ismerős a szitu, én a compat verziós sz.rság miatt nullázhattam le mindent, mert már untam minden frissítéskor kézzel állítgatniNekem mondjuk dyndns csak a nasom miatt van, azt meg a Synology NAS-om intézi az ő ingyenes dns szolgáltatásával
De jah mire portokat újraállítottam, fix ipket, stb..
Mondjuk reklámblokkolónak van értelme? Én AdGuard bővítményt használok Chromeba, telefonon annyira nem netezek, főként inkább facebook, messenger, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest