- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Indulhat a hardverparti!
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Kolondrum #2534 üzenetére
Sajnos nem megy, most próbáltam, nem lett benne.. Reggel óta azzal szenvedek, hogy összehozzam a két routert, de így, hogy az AX1800 kínai régiós, az AX3600 pedig magyar, még LAN-on keresztül sem megy, pedig be van kábelezve és most is így használom egy öreg Netgearrel. Pedig muszáj lesz, mert így elég gyenge a jel a földszinten, kell a 2 eszköz.
Ha felteszem a kínai fw-t simán, csak menüből (nem kell erősebb jel, csak a régió), akkor az úgy mehet, vagy tégla? Visszaolvastam elég sokat, láttam pár videót, meg az SSH-s kínai lépéseit is, de azt nem találtam meg, hogy a fenti elgondolás szerint működhet-e (a sokszor linkelt videóban kínairól globálra megy, ebből gondolnám, hogy visszafelé is jó lehet). Eddig ez így csalódás, de még nem adom fel
Plusz SSH-val eddig csak NAS-ra léptem be, ergo az egész kínai nekem (bárcsak a router lenne az).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest