-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Kolondrum #2534 üzenetére
Sajnos nem megy, most próbáltam, nem lett benne.. Reggel óta azzal szenvedek, hogy összehozzam a két routert, de így, hogy az AX1800 kínai régiós, az AX3600 pedig magyar, még LAN-on keresztül sem megy, pedig be van kábelezve és most is így használom egy öreg Netgearrel. Pedig muszáj lesz, mert így elég gyenge a jel a földszinten, kell a 2 eszköz.
Ha felteszem a kínai fw-t simán, csak menüből (nem kell erősebb jel, csak a régió), akkor az úgy mehet, vagy tégla? Visszaolvastam elég sokat, láttam pár videót, meg az SSH-s kínai lépéseit is, de azt nem találtam meg, hogy a fenti elgondolás szerint működhet-e (a sokszor linkelt videóban kínairól globálra megy, ebből gondolnám, hogy visszafelé is jó lehet). Eddig ez így csalódás, de még nem adom fel
Plusz SSH-val eddig csak NAS-ra léptem be, ergo az egész kínai nekem (bárcsak a router lenne az).
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Ha Global verzióm van akkor elég csak a letöltött kínait fw-t (1.1.15) ráflashelni a check for update résznél és utána nyomni egy factory resetet? Annyit szeretnék csak, hogy Mainland China legyen a régió, hogy hozzá tudjam adni meshbe az AX1800-at, mert így nem látják egymást.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged