Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem tudom, a mesh beállítási témában maradhatott-e egyáltalán kérdés a hozzászólásom után, de ha egy firmware frissítés nem gond (katt-katt-betallóz- katt) akkor az általam írt megoldásnál se maradhatott volna kérdés.
De persze te tudod, meddig akarsz még kérdezgetni, végülis vanak olyan emberek, akiknek sokkal jobb a topicot terhelni ugyanazon kérdések beírkálásával hetente, minthogy az összegyűjttött, működő, publikált megoldásokat használjuk, és ehelyett esetleg mással is lehessen foglalkozni..
-
Rick4
félisten
Vissza kellene olvasni, vagy a keresőt használni, kb 5 perc keresés, 5 perc telepítés, plusz 5 perc az az idő, amit egy mesh kapcsolatra kell szánni.
Semmi lényege, hogy egyik vagy másik készülék melyik régiós, nekem egy kínai a fő router, meshben rajta egy global, akárhányszor restartoltam egyben vagy külön őket, szépen egymásra találnak minden körülmények között. -
Heyman
aktív tag
Nem tudom mi a legfrisebb kínai, én a jelerősség növelése miatt csináltam meg, de global firmware ment utána vissza. Amit linkeltem azzal tuti működik, hogy global után felteszed én azzal próbálkoznék, úgy is frissülni fog az elérhető legfrissebbre. Ha fent van hard reset, és lennie kell kínai régiónak.
-
Heyman
aktív tag
Menni fog, a global jelerősítés második lépésre is ez:
Rollback miwifi_r3600_firmware_5da25_1.0.17.bin (router oldalán Settings >> Status)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen switch-et vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Autós topik
- Gmail
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Hisense LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkbook 15 - IIL i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2/ jó akku, töltő
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89