Hirdetés
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
takcslajos1
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. A segítségeddel CN lett a router, de mivel így is maradtak lefedetlen területek ezért vettem mellé egy ax1800-at. UTP-n keresztül végül összejött MESH.
Én régiót nem váltottam. Először wifin keresztül jött létre a mesh kapcsolat, majd jött az utp és minden rendben. Látszólag.
Az.eszközöket (1kivételével) már nem.dobálja el. Viszont a speedtest szerint a router mellett hol 500-600 mbit a sebesség, hol 30-40.
Engem is bosszant ez a bizonytalan működés. Még van 2-3 napom hogy visszavigyem, de ami lenne helyette, 3x annyiba kerül.
-
zacci
aktív tag
válasz
takcslajos1
üzenetére
Hanyas csatornan megy az 5G ? 64-es felett max. 80Mhz megy es nem minden uzemmodban erheto el a max. kimeneti jelszint. Probald csokkenteni a csatorna szamat es beallitani a 160Mhz-et.
Mindket routeren mennek a lan labak ?
Teljesitmenynek, savszelessegnek nem szabadna esni, sot! Elvben minnel tobb router van a mesh rendszerben, annal jobb a jel es a savszel. Ez a mesh lenyege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89