Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
takcslajos1
tag
48-as csatornára állt be magától, 160Hz engedélyezve, 52-140 közöttit (DFS) amúgy nem lehet választani, ha be van kapcsolva a Mesh.
A modemből megy egy utp a fő router wan portjába, a fő router lan1 portjából megy egy kábel a mesh router wan portjába, a mesh router lan1 lan2 portjaiból működő internet megy ki. Megnéztem, és ha a fő router egy másik lan portjával kötöm össze a laptopot, szintén működik az internet (bár meg is lepődtem volna, ha nem ment volna).
Igen, szerintem is ennek kéne lennie a mesh lényegének, viszont az 5GHz hatótávolsága mindkét router esetében rosszabb lett. Régebben a xiaoqiang.log fájl szerint 1000mW erősséggel sugárzott a wl0 (5GHz) modul, most ez stabil 250mW-n van, mindkettő routerem esetében. 2,4GHz-nél megmaradt az 1W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Windows 11
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest