- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- 
			  PROHARDVER! Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

takcslajos1 tag Sziasztok! Mivel a CN átállítás ellenére sem volt elég erős a wifi jel mindenhol, szereztünk még egy AX3600-at, azt is kínaiasítottam, majd felment rá a global firmware, majd Mesh-ben összekötöttem őket, bár először nem akarta látni a másik routert, azután, hogy mindkettő kapott egy factory resetet és szingapúri régió beállítást, működött (angol fórumon találtam, hogy Szingapúrra állítás valakinek megoldotta). Kábellel össze vannak kötve, amúgy valaki kérdezte, hogy a mesh-ként használt routernek működnek-e a lan portjai, a válasz, hogy igen, mennek. A probléma: hiába van high-ra állítva az 5GHz wifi, 250mW-nél erősebben nem sugároz egyik sem, a 2,4-nél megmaradt az 1W erősség. Átállítottam az 5GHz-t low-ra, ugyanúgy maradt a 250mW. Átállítottam a 2,4-et standardra, lement 800mW-ra (egyébként a mesh node-n is, tehát ezek a beállítások is "szinkronizálódnak"), majd vissza high-ra, felment 1W-ra, tehát valami más tényező az 5GHz-et negyedakkora teljesítményen tartja. A wifi-nél eddig gond nélkül ment a gigabit, most még akkor se akar 200mbit fölé menni, ha a telefont szinte "ráültetem" a routerre. Akármelyik routernél próbálkozom, nem olyan, mint kéne.  Ami ugye azt is jelenti, hogy már sokkal kisebb távolságra, ha elmész a routerről, átdob a jóval lassabb 2,4G-re, ahol eddig még 5G-n ment. Ami ugye azt is jelenti, hogy már sokkal kisebb távolságra, ha elmész a routerről, átdob a jóval lassabb 2,4G-re, ahol eddig még 5G-n ment.A Szingapúrra állítás lehet ludas ebben? Vagy ha mesh-be vannak kötve, akkor van egy teljesítmény korlátozás? Ha ssh parancsokkal lehet megoldani, az sem gond, mindkettő routeren működik az ssh (meg a winscp elérés is). Először nem factory resetelnék és nem szüntetném meg a Mesh-t, mivel az első alkalmakkal nem látta, és igazából nem tudom, mi történt másképp (talán hogy mindkettő Szingapúr, de nem biztos, hogy ez volt a megoldás), amikor hirtelen az Add Mesh node nem a not found hibaüzenettel tért vissza, hanem a részemről elvárt kimenettel.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ami ugye azt is jelenti, hogy már sokkal kisebb távolságra, ha elmész a routerről, átdob a jóval lassabb 2,4G-re, ahol eddig még 5G-n ment.
 Ami ugye azt is jelenti, hogy már sokkal kisebb távolságra, ha elmész a routerről, átdob a jóval lassabb 2,4G-re, ahol eddig még 5G-n ment.
 trance89
 trance89